Şimdi Ara

99 DOĞUMLULAR GELİN! [SEÇİM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oy kullanamıyorum sanıyordum,kullanabiliyormuşum

bu tarih aralığında doğanlara olabildiğince aktarın bu bilgiyi

şuradan bakabilirsinizhttps://secmen.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgiYurtici.jsp?_afrLoop=192511144789950

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 17 Mart 2017; 20:11:31 >

• 99 doğumlu insan mı olurmuş?

Ulen harbi ihtiyarlamışım, 99 doğumlu oy kullanacak he?

HAYIRlı olsun diyelim..
  • 99 ne lan tespih gibi.
  • iyi 99luları ifşa etmiş oluruz up
  • Birkaç sefer yazıldı ama tekrar yazayım.
    Referandum günü olan 16 Nisan 2017 tarihine kadar 18 yaşını doldurmuş ve dolduracak olanların tümü oy kullanacak. Hali hazırda mernis kaydınız varsa zaten YSK'da otomatik olarak seçmen statüne sahip olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Birkaç sefer yazıldı ama tekrar yazayım.
    Referandum günü olan 16 Nisan 2017 tarihine kadar 18 yaşını doldurmuş ve dolduracak olanların tümü oy kullanacak. Hali hazırda mernis kaydınız varsa zaten YSK'da otomatik olarak seçmen statüne sahip olacaksınız.

Millet olarak "şu yaşı doldurdum, şu yaştan gün aldım, şu yaşa bastım, doğarken direkt 1 yaşında mıyım kardeşim nasıl oluyo yaaaa" mevzularında kafamız 7'den 77'ye (77 dahil mi değil mi) karışık olduğu için şöyle yapabilir miyiz?

16.04.1999 tarihinden sonra doğanlar oy kullanamaz diyebilir miyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkforce T kullanıcısına yanıt
    yanlış bilmekteymişim,açıklama olayı vardı bir ara hatta kullanamayacagımı forumdan öğrenmiştim yanlışmış,nedense bugune kadar araştırmadım

yorumunuz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    önceki yüzyılın son nesli efenim.
  • Flcnr kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 17 Mart 2017; 20:14:36 >
  • geranimo486 kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş yıl ne ara 2017 oldu ya. Zaman çabuk geçiyor.
  • Harbiden he 99'lular 18 yaşında oldu değil mi. Yıllar çok hızlı geçiyor.
  • türkiye siyasetinde doğru düşünmek için gereken kurallar easy peasy lemon squeezy kafasında;

-inandığı dini, yaptığı siyasete göstere göstere sokuyosa o kişiye güvenmeyin.
    -günün olaylarını twitterdan hashtag şeklinde aratıp her görüşün yorumlarını okuyun.
    -2 hafta sonra yaşanan başka bi olayı, önceki yaşanan olayla karşılaştırın ve tarafsız düşünün.
    -gazetecilerin, siyasetçilerin olaylar hakkındaki yorumlarına bakın.
    -akp yi destekleyen biriyseniz parti içeriklerinizin ne olduğunu bilip oy verin, tayyibi sevdiğiniz için oy vermeyin.
    -mhp yi destekleyen biriyseniz bahçeli gidene kadar mhp ye oy vermeyin shklskd
    -kimsenin size siyaset konusunda baskı yapmasına izin vermeyin ara sıra okuyun.
    -ortamlarda siyaset konusundan uzak durun tartışırsanız karşınızdaki kişiyi üzmeyerek ve onun görüşlerini düşünerek konuşun.

halkımızın sadece gençleri değil, tüm türklerin %70i şu yazdıklarımı uygulayabilse;
    siyaset tartışıp cevap veremediği birisine sinirlenip karşıt görüşlü olan insanlar olmasa çok farklı olurduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Birkaç sefer yazıldı ama tekrar yazayım.

Millet olarak "şu yaşı doldurdum, şu yaştan gün aldım, şu yaşa bastım, doğarken direkt 1 yaşında mıyım kardeşim nasıl oluyo yaaaa" mevzularında kafamız 7'den 77'ye (77 dahil mi değil mi) karışık olduğu için şöyle yapabilir miyiz?

16.04.1999 tarihinden sonra doğanlar oy kullanamaz diyebilir miyiz

16 Nisan doğanlarda mesai saatinden sonra doğmadıysa kullanması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 18 Mart 2017; 1:17:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: madrush x

türkiye siyasetinde doğru düşünmek için gereken kurallar easy peasy lemon squeezy kafasında;

-günün olaylarını twitterdan hashtag şeklinde aratıp her görüşün yorumlarını okuyun.
    -2 hafta sonra yaşanan başka bi olayı, önceki yaşanan olayla karşılaştırın ve tarafsız düşünün.
    -akp yi destekleyen biriyseniz parti içeriklerinizin ne olduğunu bilip oy verin, tayyibi sevdiğiniz için oy vermeyin.
    -ortamlarda siyaset konusundan uzak durun tartışırsanız karşınızdaki kişiyi üzmeyerek ve onun görüşlerini düşünerek konuşun.

halkımızın sadece gençleri değil, tüm türklerin %70i şu yazdıklarımı uygulayabilse;
    siyaset tartışıp cevap veremediği birisine sinirlenip karşıt görüşlü olan insanlar olmasa çok farklı olurduk.

Evet dediklerini bu millet yapsaydı AKP'nin oyları %70 MHP'nin oyları %30 olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

quote:

türkiye siyasetinde doğru düşünmek için gereken kurallar easy peasy lemon squeezy kafasında;

Evet dediklerini bu millet yapsaydı AKP'nin oyları %70 MHP'nin oyları %30 olurdu.

hadi ya? şu zamana kadar telekomünikasyon iletişim başkanlığını chp yönetti akp seçmenide genel yasaklamalara karşı çıktı.
    şey zaten televizyonlarda full #hayır reklamı görüyoruz. fox tv hariç hepsi chp nin yandaş medyası..
    her lafında inşallah, maşallah, amin vb. kelimeleri kılıçdaroğlu kullanıyor. din/siyaset ilişkisini o kadar çok ağzımıza soktular ki, şeriat gündemde..
    mhp yi zaten konuşmam bile :D akp nin kararlarına sert tepkiler gösteren bahçeliyi, 3-5 gün sonra binalinin yanında halay çekerken görmek yetti.

-bu arada yanlış anlama lütfen, olduğumuz konunun durumundan soruyorum. 99 lu falan değilsin dimi? slkxsd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 18 Mart 2017; 1:46:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

quote:

hadi ya? şu zamana kadar telekomünikasyon iletişim başkanlığını chp yönetti akp seçmenide genel yasaklamalara karşı çıktı.
    şey zaten televizyonlarda full #hayır reklamı görüyoruz. fox tv hariç hepsi chp nin yandaş medyası..
    her lafında inşallah, maşallah, amin vb. kelimeleri kılıçdaroğlu kullanıyor. din/siyaset ilişkisini o kadar çok ağzımıza soktular ki, şeriat gündemde..
    mhp yi zaten konuşmam bile :D akp nin kararlarına sert tepkiler gösteren bahçeliyi, 3-5 gün sonra binalinin yanında halay çekerken görmek yetti.

-bu arada yanlış anlama lütfen, olduğumuz konunun durumundan soruyorum. 99 lu falan değilsin dimi? slkxsd

Random gülen herkes benim için 2klıdır.

99'lu değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_

AKPile buyumus nesil ilk defa oy kullanacak sanirsam. Enteresan bir arastirma konusu olur basli basina. Ben tercihlerini merak ediyorum sahsen.

Koalisyon dönemlerini iyi araştırıp öğrenmezlerse malesef yanlış yolu seçecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: geranimo486

önceki yüzyılın son nesli efenim.

Sadece yüzyıl da değil koskoca milenyum

• Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    hıı.. bari yazdıklarıma cevap vereydin, neden öyle % ler söylediğini falan açıklasaydın.
    2003 lüyüm zaten. belki bi şeyler öğrenebilirim.
  • quote:

hıı.. bari yazdıklarıma cevap vereydin, neden öyle % ler söylediğini falan açıklasaydın.
    2003 lüyüm zaten. belki bi şeyler öğrenebilirim.

Bir şey mi sordun ki cevap vereyim?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.