9900x3d veya 9950x3d'i bekleyin derim. |
9800X3D Ana Konu (33. sayfa)
-
-
Bu site güvenilir mi?
www.bizdehesapli.com
AMD RYZEN 7 9800X3D 8 Core, 4,70-5.20GHz, 104Mb Cache, 120W, AM5 Soket, BOX (Kutulu) (Dahili Grafik VAR, Fan YOK)https://www.bizdehesapli.com/RYZEN-7-9800X3D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 28 Kasım 2024; 13:18:44 > -
Keşke her yerde şu fiyata satılsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumda 2 hafta önce alanlarınkini iptal etmiş site. Bilemedim versem mi sipariş.
-
Şansınızı deneyin isterseniz ama muhtemelen yine iptal edip kartı bloke edecekler.
Aradım stokta var dedi 4 adet. Sipariş ederseniz direk göndeririz dedi.
-
Kesin alın hocam o zaman hayırlı olsun.
Sağolun. Verdim sipariş. 2 ürün kaldı. Ben link attığımda 5 ürün vardı. Bu fiyata alacak olan varsa acele etmesi lazım.
Sipariş sonrası tekrar aradım teyit ettim. Bugün göndereceğiz yarın elinizde olur dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 28 Kasım 2024; 13:48:29 > -
Ben burdan 3900x almıştım, sorun yaşamadım.
-
Site güvenilir bende oradan aldım.
-
vatana gelmiş stok almak isteyen varsa
-
la yine yetişemedik ya :(
-
Kargolandı yarın gelir muhtemelen 👍
-
bu fiyata almayı başaran oldu mu
-
Ben aldım işte hocam. Kargoda şuan.
-
yaşıyosunuz bu hayatı
ben 21500 e aldım iptal ettiler 23e vatandan aldım şimdi de
-
9800x3d ile hangi anakartı ve soğutucuyu kullanacaksınız arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 28 Kasım 2024; 18:49:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasa tam tersi çalışıyor, büyük firmaların uygun fiyatla sürümden kâr etmesi gerekirken rastgele bir firma 3-5 tane getirdiği stokla en düşük fiyatı çekiyor. Gerçekten çok ilginç. Amazon tuvalet kağıdı, çırpıcı, yedek fırça başlığı vs. satmaya devam etsin.
-
MSI MAG X870 Tomahawk ve Thermalright Phantom Spirit Evo.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizdehesaplı sitesi Reser bilgisayar'ın perakende satış sitesidir. Büyük bir toptancıdır. ithalatları, kendi markaları olan ürünleri de falan da var, sıradan firma değil.
Çalışma şekilleri dolar üzerinden alıp satmak üzerine. Öyle pek piyasa fiyatlarına bakmazlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X