Arkadaşlar zamanında xt bios'u yüklenmiş olan sapphire 9800pro kartımı yine pro'ya çevirmek istiyorum. Pro bios'unu nerden bulucam bulunca bu işlemi nasıl yapıcam? 2 gün öncede anakartımın biosunu güncellemek için yardım istemiştim o konuya yazıp yardım eden arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. Anakartla hiç oynamadım çünkü 32mb sorunlu bi ekran kartı bulup onu denedim. Sorunun 9800pro'dan kaynaklandığını teyit etmiş oldum. Hatta şimdi overclocktan kaynaklandığınada eminim. Pc açıkken, hop birden monitrö standby'a geçmiş gibi kapanıyo reset atmadanda düzelmiyodu(bunun ne kadar sinir bozucu bişi olduğunu anlatamam.) Format attım olmadı kartı çıkardım üfledim-sildim-driver'ını güncelledim olmadı. Anakartın bios'unu güncellemekte çare arıycaktım ki elime bahsettiğim 32mb kart geçince onu taktım sorun kalktı. Sonra 9800pro'yu tekrar taktığımda pc açılmadı siyah bi ekranda overclock failded yazdı. Ben direkt çıkan mesaja endeksli şu anda 9800xt görünen kartımı 9800pro'ya geri çevirmenin olayı çözüceğini düşündüm ama başka bi problemde olabilir mi acaba ya? Yardımcı olursanız beni komple kasayı kırma düşüncemden kurtarmış olucaksınız valla arkadaşlar (Yazılandan da anlaşılıcaı gibi pro'ya xt bios'u yükleyip onu makineye xt diye yediren, makineyi aldatan-kandıran kişi ben diilim. Bu yanlışıda düzeltmek istedğimden dolayı yardım istiyorum acılıyım serap ezgü'ye çıkmadan burayı deniyim dedim. Makine lütfen beni affet 2 yıldır pro'yu xt sandın böğrüne bastın.. Seni kandırmaya devam etmemek için elimden geleni ardıma komıcam ama sende beni azad et affet babalük-büyüklük yap severim seni sevildiğini bil. 6 bira - 2 kadeh şarap hala uykum yok msn'de de kimse yok buraya hatta sorun msjıma iliştirerek saçmalıyım dedim.
"Overclock failed" diince mevzuyu çözmüş oldu hocam :-) Bios'u çektim hocamda bunu nasıl yükliycem şimdi ya :-) bi de bu konuda yardımcı olursan süper olur valla
Daha önce bios mod hakkında döküman bulmuş yedeklemiştim ama risk almak istemediğimden denemedim. Sen nasıl xt biosu yaptıysan sanırım aynı olacaktır. İstersen dökümanlara bakar koyarım. Yardımcı olmak isterdim. (Boşan bence)