Şimdi Ara

9800gtx sli mı?? 9800gx2 mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merak ettim ve testlerinide bulamadım ne yazıkki bunlardan hangisi crysisi 1680*1050 very high rahat bi şekilde takılmadan oynatır mı merak ettim cevaplarsanız süper olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanx -- 31 Mart 2008; 0:13:47 >

• Merak ettim sordum? okuyanlar keşke cevap verselerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanx -- 30 Mart 2008; 23:26:46 >
  • Ikısının performansları hemen hemen aynı gıbı 3-5 fps GTX SLI daha fazla zannedersem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dthbrn

Ikısının performansları hemen hemen aynı gıbı 3-5 fps GTX SLI daha fazla zannedersem

ewt gtx sli cok az daha fazla ama unutmamak lsm 9800 gx2 de tek kart ayrıca uslubun cok kaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: takidinho

quote:

Ikısının performansları hemen hemen aynı gıbı 3-5 fps GTX SLI daha fazla zannedersem

ayrıca uslubun cok kaba

?????????????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: takidinho

quote:

ewt gtx sli cok az daha fazla ama unutmamak lsm 9800 gx2 de tek kart ayrıca uslubun cok kaba

bugun forumda benı buluyo
  • Beyler harbiden dediklerinizde bişi anlamadım uslubum da ne kabalık var onuda anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanx -- 31 Mart 2008; 0:12:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Sparkle 8800gt bu sisteme olur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

Beyler harbiden deiklerinizde bişi anlamadım usubum da ne kabalık var onuda anlamadım.

senın uslubunda degıl benım uslubumda kabalık gormuş arkadas,ancak ben yarım saattır yazdıgım cumleye bakıyorum ama ben ortada bı kabalık durum cıkaramadım.Arkadas nasıl cıkarmış hayret verıcı
  • 115 OKUYAN-7 CEVAPLAYAN ???????????????????***
  • Cevap verilmiş zaten hocam, 9800GTX SLI'ın daha iyi olcağı söylenmiş, 115 okuyan -7 cevaplayan demişsiniz ama zaten cevap ortada 9800 GX2 iki adet 8800GTS'den oluşuyor, 9800GTX>8800GTS olduğuna göre, 9800GTX SLI > 9800 GX2.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.