Şimdi Ara

9800 xt için en ideal marka yı bilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29 ekim 2004 tarihli ekran kartlarının karşılaştırmasına bakılacak olursa fiyat performans olarak en ideal kart 9800 xt en azından 6800 e o kadar para vermek bana göre değil. iyi overclock olan bir 9800 xt modeli bilen varsa sevinirim.

9800 xt için en ideal marka yı bilen varmı?

http://www.tomshardware.com.tr/graphic/20041029/vga_charts-02.html

• ben powercolor kullanıyorum ama saphire der herkez tabi bir sürü marka var bu şans işi
  • ekran kartlarında powercolor en hızlı karttır...

ben kullanıyorum çok ama çok memnunum...

çok düşük hızlarda da kullansan gerçekten hızlı performans verio test sonuçlarında da oyun performanslarından da belli...

bizzat test edildi görüldü...
  • ben puğan olarak default hızlarda pek fark göremedim
  • powercolor
  • şans meselesi
    elimde 2 tane var birisi vmodlu olarak gpu da 510 lara kadar geliyo diğeri 460 ta takılıyo ramlerde birisinde 410 diğerinde 380 yani şan her 2 kartta da r350gpu samsung ram var tabi bedekiler dediklerim 9800pro/xt
  • xt yerine r360 lı pro al xt ye modla dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gainward İyi bir marka mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +1 hem daha ucuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: infsphinx

çok düşük hızlarda da kullansan gerçekten hızlı performans verio test sonuçlarında da oyun performanslarından da belli...

bizzat test edildi görüldü...

nası yani

• kısaca düşük hızda kullansan bile çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

kısaca düşük hızda kullansan bile çok iyi

hmm yani diyosunuzki çok düşük hızlardada çok performanslı,ne yapmıs powercolor uzerine fazladan cipmi koymus?

ben hala anlamadım ama fazlada irdeleme taraftarı degilim

yalnız sunu soyleyebilirim,en dandik marka 370/700de powercolorun 350/680inden iyidir.

o yuzden kart alıcak arkadasların aklını bulandırmayalım.

kafanıda duvarlara vurma kardesim yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @tEnDEr -- 7 Kasım 2004, 20:46:02 >

• Valla powercolor bencede iyi seçim olur Hele gerçek 9800xt alıcaksan powercolor diğerlerinden daha uygun bikaç yerde stoklarında vardı sanırım...370$ civarı en uygun olan yerde
  • 370 dolar xt ye verilirmi yaw onun yerine düz 6800 almak daha mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

370 dolar xt ye verilirmi yaw onun yerine düz 6800 almak daha mantıklı

Arkadaşın dediğine katılmakla beraber,bu konuyuda daha önce araştırdım.Gpu overclock olarak en fazla sapphire,hercules,powercolor(sırasıyla),gpu ramlerinde powercolor ve hercules(sırasıyla).Oyun oynayacaksan ram oc'u daha önemli,zira zaten 490-500'e gelmiş 8x1 gpu,rame aç oluyor.

Bench yapacam dersen,gpu overclocku önemli,1024x768 aa ve af olmadanki modta ramler fazla kasılmıyor doğal olarak.

Stok hızlarda tüm kartlar birbiriyle aynı perf. verir,vermiyorsada bios versiyonundan kaynaklanan timing değişikliklerindendir,aynı bios versiyonu yüklü herhangi marka 2 9800xt,aynı mhzlerde aynı performansı verir.(diğer vgalardada geçerli) Şimdi ardarda test yapıp birinde 100.1 fps,ötekindede 100.2 fps veriyorsa buda farktan sayılmaz,bench hata marjini dediğimiz olaya girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 8 Kasım 2004, 0:09:22 >

• Suan da 370$ gibi bi parayı 9800XT ye vermek kadar mantıksız, olu bi yatırım olamaz.

6800 duz 325$ + KDV bu kart zaten normal haliyle 9800XT yi eziyor. Bide bunu 16pipeline(rivatuner ile softmod) yapıp overclock edince neredeyse 128mb li 6800GT oluyor. Ve bu haliyle cogu oyunda 9800XT yi rahat ikiye katlıyor. Artık gerisi size kalmıs.
  • Asus var çift fanlı veya albatron 3 fanlı
  • msi pro@xt
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Asus var çift fanlı veya albatron 3 fanlı

fanına goremı olcuosun kartları nalamadım benım mx400 wardı 5 fanlı
  • powercolor tabiki çünkü soğutucus bile neredeyse tüm kartı kaplıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Asus var çift fanlı veya albatron 3 fanlı

Evet heatpipe+2 fan+bakır ama yinede alev alev
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.