Şimdi Ara

98 Volvo S70 T5 fiyatlandırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 98 Model Volvo S70 T5 225 Hp 36000 Km neredeyse çiziği olmayan şuanki haliyle arka koltuklarındaki deri kaplamaların jelatini dahi durmakta daha sökülmemiş.

Ancak araç kazalıydı, rahmetli babam 220 Km hızla kazaya karışmış olan bu Volvo'yu o zaman başka kazalı bir Volvo'nun parçaları yavaş yavaş vakit bulduğu zaman aralıklarında garajında 2-3 ayda toplamıştı. Araç tabi pert durumdan beterdi, resmen 2 Volvo'nun birleştirilmesinden tekrar yapıldıydı. Şuan ki haliyle taş gibi orası ayrı. Alet süper ancak çok fazla yaktığında 15 litre civarı benim kullanmam söz konusu değil. Ayrıca ön torpido ve ön koltuklara da kendimiz kuzu derisi ile kaplama yapmıştık zamanında.

Bu araç gibi bir emsal pek sitelerde bulunmadığı için nasıl bir fiyat belirleyeceğimi tam kestiremiyorum. Plakası da FB ayrıca bu plakayı da ayrıca okutturma şansım var mı?

Aracın tek kusuru kazalı olarak zamanında alınması ve babam tarafından yapılması, aracın kadranı 220 Km de takılı kalmıştı.(Tır'a çarpmış)

Satmayı düşünüyorum, kaça satabilirim?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• km gerçek mi ? 220 ile çarptıysa ölümlü kazadır heralde
  • Km gercek, zaten aracin jelatinleri cikmamis daha koltuklardaki. Olumlu kazaydi bildigim bahsettigim olay 1999 da falan oldu. Fiyat olarak ne diyeyim? Ilan acacagim. Arac su an kusursuz gibi ancak yine saseden vuruk olmasi fiyat olarak etkiler yasida etken ama dinamizmi ve km si avantajlari artik boyle Volvolar yok Isvec urunu bu simdikiler gibi Cinde uretilmiyor, bundan birkac sene once eski Edirne asfaltinda 1-1.5 saate istanbuldan edirneye gitmistik 250 km hiz yaptik, yapabilen bir arac yani araci anlatmama gerek yok zaten. Kendinden filmli camlari var aracin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizdede var ayni aractan hatta s70 inceleme yazarsaniz konum cikacaktir. Gelelim fiyata aslinda donanim konfor ve saglamlik olarak herseyi sunan bu arac cok daha fazlasini hak eder ancak aracinizin 13 bin falan edecegini dusunuyorum ayrica 2. Eli cok agirdir size bol sans diliyorum..

• 13 bin imkansiz bilmem kac bin kusur kmleri 18k dan asagi degil sitelerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

13 bin imkansiz bilmem kac bin kusur kmleri 18k dan asagi degil sitelerde.

Fakat sizin aracın 220 ile kazası olduğunu göz önünde bulundurun.Ben aracın şasesinde ağır bir darbe olduğunu düşünüyorum fakat kmsinden ötürü aracı en fazla 15-16ya satabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
  • Araç kazasız olsaydı 20nin üstünde rahat rahat satardınız ancak araç büyük bi kaza yaşamış yani PERT olmuş piyasa tabiriyle. Motorunun 35.000 km'de olması pek bişi ifade etmiyor. Yinede hayırlı satışlar önce galerilere baktırın ne kadar vericekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    volvo s80 2.4d
    12 yıl önce açıldı
    volvo s80 d5 hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef pertten toplanmisti arac zaten pert oldugunda 1000 km falandi 30000 biz yapmistik zamaninda sonra kaldi oyle hic ellesmedik, belki 10 senedirde yatiyor garajda. Bir tanidik galericinin elemanlari cihazla duruma bakmislardi, 20k verilebilecegini soyledi. Babam iyi topladiydi araci ama sasenin durumu pek belli olmadi belkide. Olmadi, tup taktirip bir sekilde etinden yararlanacagim. Ama lastikler, balatalar vs.derken 4000 masraf cikar kesin. Bu rakam degmez oldugu icin satmayi dusunuyorum. Bakalim hayirlisi rakam belirdi kafamda iyi kotu.

• Arkadaşım yatan arabada pek sağlıklı değildir aracın daha bir sürü problemleri çıkacağına eminim bide kazalı olduğundan söz ediyosun temiz bir şekilde aracı elden geçir

masrafları

4000 tl yi aşar.

Sen sen ol 14-15 gibi elinden çıkarmaya bak.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-s70-t5-106654242/detay#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-orj-180000-km-de-106764345/detay#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sifir-motor-manuel-vites-108259997/detay#

SEN ARACININ KAZALI OLUŞUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK YUKARIDAKİ VOLVOLARLA AYNI KEFEYE KOY.

• bırçet naap yatırdınız o moskviç i ba ver ben aydiim
  • quote:

Km gercek, zaten aracin jelatinleri cikmamis daha koltuklardaki. Olumlu kazaydi bildigim bahsettigim olay 1999 da falan oldu. Fiyat olarak ne diyeyim? Ilan acacagim. Arac su an kusursuz gibi ancak yine saseden vuruk olmasi fiyat olarak etkiler yasida etken ama dinamizmi ve km si avantajlari artik boyle Volvolar yok Isvec urunu bu simdikiler gibi Cinde uretilmiyor, bundan birkac sene once eski Edirne asfaltinda 1-1.5 saate istanbuldan edirneye gitmistik 250 km hiz yaptik, yapabilen bir arac yani araci anlatmama gerek yok zaten. Kendinden filmli camlari var aracin.

Şimdiki Volvolar da Çin'de üretilmiyor.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-orj-180000-km-de-106764345/detay#

2. el bu 13 bin i az buldunuz saygı duyarım insan kendi malına istediği fiyatı yazar ancak 4 bin lira masrafı var ve pert olan ve yatan araç oldugu için olası masrafları da cabası neyse fikrinize saygı duyuyorum hayırlı forumlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_62283468/mpage_2/f_/key_//tm.htm#69348257 buda ilginizi çekermi bilmiyorum ama inceleme

• pert olan bir aracı satmanız çok zor, 13lira dahi verileceğini sanmıyorum.
  • 20 K veren çıktı arkadaşlar, ben ekstra fiyatı arttırabilir miyim diye plaka vs. den dolayı aslında sormak istedim.
  • quote:

20 K veren çıktı arkadaşlar, ben ekstra fiyatı arttırabilir miyim diye plaka vs. den dolayı aslında sormak istedim.

direk satmalısın, hayırlı satışlar
  • 20.000 veren çıktıysa hiç vakit kaybetmeden koşun yakalayın ve satın. ben orjinal kazasız olanı geçen sene 19.000'e satmıştım. tüm bakımları yetkili serviste zamanından önce yapılmış ve en ufak kazası yoktu. pert araca 20.000 veren iyi çıkmış.
  • Bu durumdaki bir araca 20 bin lira veren müşteri denk gelse; alım satım masraflarını karşılar, güzel bir kebapçıda yemek ısmarlar, aracın deposunu da fulleyip bırakırdım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Bu durumdaki bir araca 20 bin lira veren müşteri denk gelse; alım satım masraflarını karşılar, güzel bir kebapçıda yemek ısmarlar, aracın deposunu da fulleyip bırakırdım :)

• 20 BİN Mİ NİYE FORUM AÇIP ZAMAN KAYBETTİNİZ SATIP VOLVO DAN KURTULDUM!!!!! DİYE FORUM AÇMAK VARKEN ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ HİÇ DÜŞÜNMEYİN... ARACININ MOTORUNU SIFIR OLDUĞUNU SÖYLEYEN VATANDAŞIN İSTEDİĞİ FİYAT ORTADA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sifir-motor-manuel-vites-108259997/detay#

BENCE HİÇ ZAMAN KAYBETMEYİN.
  • Öncelikle Allah Rahmet Eylesin. Dediğin gibi koltuklar hala jelatinli ise 18.000TL ye satarsın. Ama 20.000TL teklif sunulmuşken hiç durma derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.