Bildirim
98 Model Ford Mondeo Ghia

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kilometrede 60kuruş yakar diyeni gördüm ama bunun için şehir içi yaklaşık 20 litre yakması gerekmiyor mu ? -
Kış şartlarında 40-45 kuruş lpg yakabilir (şehir içi) şehir dışı ise 25 kuruşu geçmez... O fiyata başka öyle araç bulabileceğini de tahmin etmiyorum, donanım ve güvenlik açısından mantıklı seçim...
Temizse, kurcalanmamışsa, bakımlıysa kaçırma derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: e-rose
Kış şartlarında 40-45 kuruş lpg yakabilir (şehir içi) şehir dışı ise 25 kuruşu geçmez... O fiyata başka öyle araç bulabileceğini de tahmin etmiyorum, donanım ve güvenlik açısından mantıklı seçim...
Temizse, kurcalanmamışsa, bakımlıysa kaçırma derim.
2.0 motor için de 40-45 kuruş normaldir diye düşünüyorum ki ailede arabayı deli kullanan yok sakin kullanıyoruz
Bakalım ilk görüşte iyi gibiydi araba . 60 kuruş falan diyince biraz mesafeli yaklaştım ama sonra hesaplayınca 60 kuruş yakamaz gibi geldi bana :) -
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
quote:
2.0 motor için de 40-45 kuruş normaldir diye düşünüyorum ki ailede arabayı deli kullanan yok sakin kullanıyoruz
Bakalım ilk görüşte iyi gibiydi araba . 60 kuruş falan diyince biraz mesafeli yaklaştım ama sonra hesaplayınca 60 kuruş yakamaz gibi geldi bana :)
Benzinde şehir içi belki yakabilir ama lpg varsa yakıtı sorun etme, alacağın tad ve konfor her şeyin üzerinde bence, fiyatı da gayet uygun... Özellikle uzun yolda harika yol tutuşu vardır... Temizse tavsiye ederim.
-
Ben de 2004 model C-Max Dizel buldum 15 liraya
Bütçeyi zorlayıp alsam mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
quote:
Bakalım ilk görüşte iyi gibiydi araba . 60 kuruş falan diyince biraz mesafeli yaklaştım ama sonra hesaplayınca 60 kuruş yakamaz gibi geldi bana :)
93 model 2.0 hacminde 6 silindir otomatik BMW ile sakin kullanımda 50 kuruş yakıyorum . mondeo bundan az yakar . hem daha hafif hemde 4 silindir .
-
Teşekkürler. Peki bu modelin bildiğiniz bir sorunu var mı ? Özellikle bakılması gereken kronik sorun falan ? -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Temizleri için 28-30 bin derken seninki nasıl 15 bin liraya oluyor anlamak zor... İyice baktır derim. -
Kendim sahibi olmadım ama iki yakın tanıdığımda var ve çok memnunlar... Aracı soğuk çalıştır, rölanti yerine oturuyor mu bak, lpg varsa geçişi stabil oluyor mu, tekleme patlama çatlama var mı bak, klima sorunsuz mu baktır, çok iyi anlayan birisine göster ya da ustaya götür, anlıyorsan sen kendin de bunlara dikkat edebilirsin... Yürüyeni çok önemli değil bir şekilde düzeltilir, tabi ağır kazası yoksa...
Hava akış metre en önemli parçası diğerleri o kadar değil... Hava akış metre arızalı ise uzak dur... -
Teşekkürler -
Bence o özellikteki otomatik araç için iyi değerler denilebilir... Gerçi şehir içi trafiğin yoğunluğu da önemli... -
quote:
quote:
Temizleri için 28-30 bin derken seninki nasıl 15 bin liraya oluyor anlamak zor... İyice baktır derim.
Mahallemdeki galerici satıyor
18 liradan indirdi
Aracı görmeden, baktırmadan yorum yapmak zor ama fiyat yarı yarıya olunca insan ACABA demekten kendini alamıyor... Niyetin varsa iyice araştırıp, baktırmanda fayda var, sonra masraf üstüne masraf çıkmasın... -
quote:
Bence o özellikteki otomatik araç için iyi değerler denilebilir... Gerçi şehir içi trafiğin yoğunluğu da önemli...
LPG de yaktığını belirtmeyi unutmuşum . evet şehir içi dur kalk 30-40 km ye kadar hızlarda ki
çok tatlı bir şekilde basarım gaz pedalına . 1600 kg kuru ağırlığı var .
Ileride otomatik bozulursa düz vites e çevirtmeyi düşünüyorum -
En kötü takla atmıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 6 Nisan 2014; 15:33:58 >
quote:
En kötü takla atmıştır
Takla atmış olsa sana şu an masraf çıkartmaz... Motor şanzıman elinde kalırsa kötü... -
Üstelik takas fiyatı 20 liraymış
Alıp süreyim gidiyorsa veririm parayı...
Takdir senin... Hayırlısı olsun demekten başka bir şey elimden gelmez.
-
15e cmax mi?tavan kaput bagaj kesin degismis 70000 lik hasar kaydi vardir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi 4x4 suv
- silecek suyu deposu su kaçırıyor
- elektrikli araç yorumları
- fiesta 1.0 gtdi kullanıcı yorumları
- en kaliteli oto koltuk kılıfı hangisi
- hyundai ioniq 9
- citroen c3 sıfır fiyatları
- dünyanın en hızlı arabası
- passat üretimi durdu mu
- leapmotor b10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X