Şimdi Ara

98 model 106 GTI mi, 93 kasa Honda Civic SI mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elimdeki 10 milyar liramin 1/3 unu 106ya,......

10 milyara kadar bir Honda Civic SI ya da 98 model bir 106 GTI almayi dusunuyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz? Ya da bu araclarin teknik ozellikleri hakkinda bilgi verirseniz cok memnun olurum. Ayrica aldigim araci modifiye etmeye niyetliyim, neleri onerirsiniz?

Herkese saygilar,
    IRMAK AKOL

• Elindeki paranın 1/3ü ile 106 alacağım. Kalanının 1/2si ile Civic alacağım. O nası soru bea ÖSSye mi giriorz

Soruya gelince ben Civic SI derdim.. 106ların çoğu kazalı ve Civicler hem motor açısından hem de görünüş açısndan 106ya göre daha iyi.. Daha oturaklı geliyor...

quote:

Orjinalden alıntı: gargamel35

Selam arkadaslar...

10 milyara kadar bir Honda Civic SI ya da 98 model bir 106 GTI almayi dusunuyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz? Ya da bu araclarin teknik ozellikleri hakkinda bilgi verirseniz cok memnun olurum. Ayrica aldigim araci modifiye etmeye niyetliyim, neleri onerirsiniz?

Herkese saygilar,
    IRMAK AKOL

• Tabiki 106 gti al derim en azından daha yeni ama kazasına dikkat et alırken
  • olur mu hocam 106 gti'yla bir olur mu,106 15 milyara alınacak en performanslı araçtır,o bir efsanedir.ama 10 milyara taklasızını bulunmaz.temizi için 15i gözden çıkarman lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Elindeki paranın 1/3ü ile 106 alacağım. Kalanının 1/2si ile Civic alacağım. O nası soru bea ÖSSye mi giriorz

Soruya gelince ben Civic SI derdim.. 106ların çoğu kazalı ve Civicler hem motor açısından hem de görünüş açısndan 106ya göre daha iyi.. Daha oturaklı geliyor...

quote:

Selam arkadaslar...

Herkese saygilar,
    IRMAK AKOL

• Zaten arkadaş 10 milyara kadar dediği için direk SI dedim. 10 milyara kadar bulur taklasız diye yuttururlar felan sonra kötü şeeler başına gelebilir arkadaşın... 10 milyara kadar diorsa bana göre GTI değil SI alınır..

Ayrıca modlu 106 çok oldu. Civic SI'nin modlusu bana göre çok dha güzel gözüküor.. Pug dedin mi 306gti olacak

quote:

Orjinalden alıntı: hayathonda

olur mu hocam 106 gti'yla bir olur mu,106 15 milyara alınacak en performanslı araçtır,o bir efsanedir.ama 10 milyara taklasızını bulunmaz.temizi için 15i gözden çıkarman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 7 Ağustos 2006; 18:22:33 >
  • bence de 106 gti.
    performans yönünden süper bi araba.
    bizim burda gencin birinde var
    adamın lakabı makascı ibo ya çıktı
    burda tanımayan yoktur onu.
    sarı bi 106 gti söylentilere göre nos kiti de varmış.
    anlıycan adam 10-15 milyarlık arabayla burda efsane oldu

selam ile...
  • bi arkadaşımda var 106 gti,abisinde de 306 s16 var,bunlar sık sık kaldırıyor arabaları,ilk iki vites 106 daha seri geldi bana,ama yüksek hızlarda 306 kopuyor gidiyor
    quote:

Zaten arkadaş 10 milyara kadar dediği için direk SI dedim. 10 milyara kadar bulur taklasız diye yuttururlar felan sonra kötü şeeler başına gelebilir arkadaşın... 10 milyara kadar diorsa bana göre GTI değil SI alınır..

Ayrıca modlu 106 çok oldu. Civic SI'nin modlusu bana göre çok dha güzel gözüküor.. Pug dedin mi 306gti olacak

quote:

olur mu hocam 106 gti'yla bir olur mu,106 15 milyara alınacak en performanslı araçtır,o bir efsanedir.ama 10 milyara taklasızını bulunmaz.temizi için 15i gözden çıkarman lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 106 kasadan kopuor ama 306 motordan kopuor zaten fark bu neyse. Arkadaşın konuyu dağıtmayalm

Not: Kasadan demek istediğim kasa hafif artı motor biraz güçlü.. 306nın motor ii güçlü ama..

quote:

bi arkadaşımda var 106 gti,abisinde de 306 s16 var,bunlar sık sık kaldırıyor arabaları,ilk iki vites 106 daha seri geldi bana,ama yüksek hızlarda 306 kopuyor gidiyor
    quote:

Zaten arkadaş 10 milyara kadar dediği için direk SI dedim. 10 milyara kadar bulur taklasız diye yuttururlar felan sonra kötü şeeler başına gelebilir arkadaşın... 10 milyara kadar diorsa bana göre GTI değil SI alınır..

quote:

• Sagolun arkadaslar...
    Benim de icimden 106 GTI geciyordu zaten ama Honda Civic SI da hos araba. O yuzden size danisayim dedim. Peki bu araclarin teknik bilgilerini aciklayabilirmisiniz? En azindan konfor, yakit, performans acisindan...

Herkese saygilar...
  • 106 1.4 quiksilver bile olabilir..hayatımda gordugum ender şıklıkta arabalardan çok begeniyorum
  • 106 1.4 Quiksilverin farki nedir? GTI ya da Quiksilverdan hangisi daha iyidir? Ben GTI diye biliyorum ama Quikin kesin bir ozelligi vardir. Aciklarsan sevinirim...
  • quote:

106 1.4 Quiksilverin farki nedir? GTI ya da Quiksilverdan hangisi daha iyidir? Ben GTI diye biliyorum ama Quikin kesin bir ozelligi vardir. Aciklarsan sevinirim...

istersenwww.sahibinden.com veyawww.arabam.com dan bakabılırsın...Performans açısından soruyorsan tabiki GTI daha iyi sonucta quiksilver 1.4 motor..ama quiksilver özel bir üretim, sadece gümüş renkte ve normal bi 106 dan çok daha guzel..sanırım motor dısında GTI la aynı

• GTI modeli 1,6 120 hp dir ve tamamen performansa yöneliktir Peugeot'nun efsane modellerindendir..
    Quiksilver ise 1,4 90 hp sadece gri renk üretilen,iç döşemelerini quiksilver dan aldığı için bu isimle kullanılan bir araçtır..benim de sahibi olmayı çok istediğim ender araçlardan biridir 106 GTI ama temiz kazasızı zor bulunur olan da iyi para ister,kolay gelsin

quote:

106 1.4 Quiksilverin farki nedir? GTI ya da Quiksilverdan hangisi daha iyidir? Ben GTI diye biliyorum ama Quikin kesin bir ozelligi vardir. Aciklarsan sevinirim...
  • 10 milyara ikisinin de temizini bulamazsın.Honda da bu yetmez bide parça ararsın.Bulamayınca yolun servise düşer ordada fiyatlar yükselir.93 model arabaya binip 2006 modelin masrafını ödersin.
  • honda modifiye bakımından.
  • Ben cözemedim problemi nolacak o paranın 2/3 dolara yatirma düsüyor
  • bende 93 honda si var. 8000 ytl öyle taklası falanda yok. otomatik vites
  • 106gtı
  • honda si demek isterim ama 93 model çok eski 106 gti a bak içinden de o geçiyormuş zaten ama bunların kazasına şusuna busuna iyi bak sonra çok baş ağırtıyorlar
  • Cok tesekkur ederim arkadaslar... Peki alacagim 106 GTI in dilinden en iyi anlayacak olan Izmirli usta hangisidir? On kaput uzatma, guzel bir bastan sona bakim ve motorun eksikliklerinin giderilmesini istiyorum. O yuzden sizlere tekrar danisiyorum, bu is icin Izmirdeki en uygun usta hangisidir?

Saygilarimla...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.