Şimdi Ara

98-01 civic 1.6 ies sıralı lpg de yakıt tüketimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
22.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 98 otomatik civicime sırlaı lpg taktıdım.Henüz yakıt tüketimini belirleyemedim.Tecrübe eden arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda Civic 1.6 IES Yakıt Tüketimi: Bilmeniz Gerekenler

98-01 Honda Civic 1.6 IES modeli, hem benzinli hem de sıralı LPG'li yakıt seçenekleriyle sunulmaktadır. Yakıt tüketimi, aracın performansı ve maliyetleri açısından önemli bir faktördür. İşte Honda Civic 1.6 IES'in yakıt tüketimine ilişkin bazı bilgiler:

• Benzinli: Honda Civic 1.6 IES benzinli modelinin ortalama yakıt tüketimi şehir içinde 7,5-9 litre/100 km, şehir dışında 5,5-7 litre/100 km ve karma kullanımda 6-7,5 litre/100 km olarak belirtilmektedir.
    • Sıralı LPG: Honda Civic 1.6 IES sıralı LPG'li modelinin ortalama yakıt tüketimi şehir içinde 9-11 litre/100 km, şehir dışında 7-9 litre/100 km ve karma kullanımda 8-10 litre/100 km olarak ölçülmüştür.

Yakıt tüketimi, sürüş tarzı, trafik koşulları ve aracın bakımı gibi faktörlerden etkilenebilir. Örneğin, agresif sürüş veya sık sık dur-kalk trafikte yakıt tüketimi artacaktır.

Honda Civic 1.6 IES benzinli modelinin yakıt deposu kapasitesi 50 litre, sıralı LPG'li modelin benzin deposu kapasitesi ise 45 litredir.

Honda Civic 1.6 IES'in yakıt tüketimi hakkında daha detaylı bilgi edinmek için resmi kaynaklara veya yetkili servislere başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • imzamdaki otomatik araç zavoli sıralı sistem
    şehir içi 150 (lpg) benzin ile 300 310 yakıyordu
    şehir dışını test etmedim
  • Dostum benimkini test ettim bugün yaklaşık 19 ykr yaktı sence bu normalmi?
  • aracımdaki sistem lovato fast
  • ayar çektir
    devirlimi kullanıyorsun devirsizmi ?
  • ayar yaptırmak şart oldu zaten.Ayrıca çok devirlide kullanmıyorum.Benzinli iken aracım 100 km de şehiriçi yaklaşık 10.4 lt yakıyordu.Şu andaki hesaba göre lpg de 14,5 lt yakıyor.Bu kesinlikle normal değil.Sıralı lpg yerine normal lpg taktırsam bile herhalde bu kadar yakmazdı.
  • benim imzamdaki arabamda duz sistem lpg vardı şehir dısı 140 bin yakıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son yaptığım teste göre 13 -14 lt arası lpg yakmış.Yani 0,17-0,18 ykr yakmış.biddy_074 arkadaş senin arac şehir içi ne yakıyordu?Birde lpg fiyatı neydi?
  • benim şehir içi 0,18ile 0,20 ykr arası yakıyordu tabi kullanıma gore degişiyordu lpg fiyatı 1,5 ytl idi tabi arabayı 3,4 ay önce sattım
  • Aracıma cumartesi ayar yaptırdım.Son verilere göre 100 km de 12 lt lpg tüketmiş herhalde bu değerler normaldir.Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
  • bu şehırıçı degerler mı
  • Evet bunlar şehir içi değerler.Şehir dışında tecrübe etme fırsatım olmadı henüz.
  • benim şehir içi ve şehir dışı karışık 10 lt 11 lt yakıyodu

senin araban şuan birtaz fazla yakıyo fakat zaten şuan kış yaz gelince yakıt duzelicektir
  • hhaaa ama senin araba oto vites di bunun için

ama yazın daha iyi olur merak etme
  • Görüşlerini paylaştığın için teşekkür ederim.

Diğer arkadaşlardan da görüş bekliyorum ama.
    quote:

Orjinalden alıntı: biddy_074

hhaaa ama senin araba oto vites di bunun için

ama yazın daha iyi olur merak etme
  • ben de 1 ay önce normal sistem BRC taktırdım, ş.içini tam olarak ölçemedim ama ş.dışı 114 ytl (lpg:1,42Ytl)
  • quote:

Orjinalden alıntı: civic 1.6 ies

ben de 1 ay önce normal sistem BRC taktırdım, ş.içini tam olarak ölçemedim ama ş.dışı 114 ytl (lpg:1,42Ytl)

Hocam yazdığına göre 100 km de 8 lt civarında yakmışsın.Benimki şu an şehir içi 100 km de 13,5 lt yakıyor.Şehir dışı ölçme imkanım olmadı.Benim araç ot.vites.Ve sizin söylediklerinize göre benim araç yüksek yakıyor.Üstelik sıralı olmasına rağmen.Ayar da yaptırdım ama değişmedi bende artık böyle kabullendim herhalde normaldir diye.Ne yapalım?En güzel yanı benzinden hiçbir farkı yok performans olarak.
  • LPG litresi 2.550 tl yer adana araç 2000 model honda civic 1.6 ies 160 km

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana'da lpg litre 2.550 arac 2000 honda civic 30tl ile 160 km

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 model ies 25 tl (2.55/lpg) 105 KM ş.içi....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.