Şimdi Ara

97 Opel Astra GLS HB Otomatik LPG--YARDIM...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere bi süre önce bu aracın sahibi olduk..97 Model opel astra gls hb otomatik vites ve benzin fiyatlarından dolayı artık illallah geldi..LPG'ye geçmek bizede farz oldu artık..Hangi markayı tawsiye edersiniz ayrıca bi düşüncede aracın orjinalliğini bozmamak ama bilmiyorum..Ne yapalım ? LPG takalım mı yoksa kazık yemeye dewam mı bilmiyorum..Önerilerinizi ve LPG marka tawsiyelerinizi bekliyorum..Teşekkürler..Saygılar..

• sıralı lpg
  • mett senin araç ne yakıyor şehir içi dışı
  • Arkadasım bu konuyu neden buraya actın kı ? Kocaman lpg bolumu var,herneyse işini gorelım barı.Aracın zaten 97 model bır astra tam bır benzın canavarı dıye bılıyorum.Benım tavsıyem lpg taktırıp butcenı sarsmadan otomobıle bınmen.LPG markası olarak BRC yı onerebılırım.Aracın orjınal olup olmamaması eskısı gıbı cok da onemlı değil gıbııme gelıyor.Arac orjınal dıye kazık yemek en orjınal dusunce bence.Unutmadan sunuda soyleyım.Aklına bu fıkır geldıyse 1 dk bıle durma arkadasım taktır lpg yı hande yener ablamısın dedıgı gıbı yola dewammmmmmm
  • kazık yemeye devam etmiyeceksin heralde lpgyi taktır.prince,brc önerebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

mett senin araç ne yakıyor şehir içi dışı

Kardeşim şehir içi ortalama 300'e yakın yakıyor..Şehir dışı daha test etme şansım olmadı..

Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rochss

Arkadasım bu konuyu neden buraya actın kı ? Kocaman lpg bolumu var,herneyse işini gorelım barı.Aracın zaten 97 model bır astra tam bır benzın canavarı dıye bılıyorum.Benım tavsıyem lpg taktırıp butcenı sarsmadan otomobıle bınmen.LPG markası olarak BRC yı onerebılırım.Aracın orjınal olup olmamaması eskısı gıbı cok da onemlı değil gıbııme gelıyor.Arac orjınal dıye kazık yemek en orjınal dusunce bence.Unutmadan sunuda soyleyım.Aklına bu fıkır geldıyse 1 dk bıle durma arkadasım taktır lpg yı hande yener ablamısın dedıgı gıbı yola dewammmmmmm

Evet tam bir benzin canavarı..LPG iyi olacak sanırım..Teşekkürler yorum için..

Saygılar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Clio Otomatik HB Problem
    3 yıl önce açıldı
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

kazık yemeye devam etmiyeceksin heralde lpgyi taktır.prince,brc önerebilirim

Teşekkürler yorumun için..Genelde BRC diyorlar..Sanırım bi kaç gün içinde BRC ile tanışacağız artık..Bakalım iyi mi olacak kötü mü..
  • KEsinlikle Tartarini diyorum. Tartarini taktır başın ağrımasın.

BRC nin enjektörleri çok ses yapar, araban dizel gibi çalışır, uzun vadade bu ses dahada artabilir.

Tartarini çok kaliteli bi italyana markası, ben 1 sene kullandım en ufak bi sorun bile yaşamadım.

Ama tartarini BRC den biraz pahalı olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tecniq

KEsinlikle Tartarini diyorum. Tartarini taktır başın ağrımasın.

BRC nin enjektörleri çok ses yapar, araban dizel gibi çalışır, uzun vadade bu ses dahada artabilir.

Tartarini çok kaliteli bi italyana markası, ben 1 sene kullandım en ufak bi sorun bile yaşamadım.

Ama tartarini BRC den biraz pahalı olabilir.

Şimdi yine karıştı Brc mi Tartarini mi.. Teşekkürler yorum için..
  • Karışacak bişey yok, tabiki Tartarini...

Tartarini hiç reklam yapmadan sadece kullananların memnuniyeti ile bugünki seviyesine gelmiş bir markadır.

BRC de iyi bi markadır ama eğer Tartarini televizyon ve gazetelere bu kadar reklam vermiş olsaydı heralde şimdi herkes tartarini kullanıyor olurdu.

Burdan tartabilirsin, tartabilirsen tartarini olduğunu göreceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.