Şimdi Ara

97 1.4 s TİPO MU SATIP ARAÇ ALACAĞIM 10 BİN TL 'YE KADAR EN MANTIKLI ARAÇ? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 1.4s tipo aracim bayramin 3.gunu arizalandi hararet problemi ile basladi ama ustanin dedigine gore krank yamulmus ve conta yanmis herneyse 1200-1400 masraf cikcakmis .bu islerden cok anlamam.ama artik bu araci kullanmak istemiyorum.yeniden bir tipomu alsam yoksa modelmi degistirsem .araci tamjr ettirip satcam.bana 10 bin tl ye kadar bir arac tavsiye edin lutfen.parcasi ucuz olsun,satilmasi kolay olsun,sorunsuz olsun olabildigince bu sartlari karsilamasi lazim.yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar biraz acil bir durum aracimin alicisi var.hemen satip hemen alacagim.

• Up

• O fiyata alacağınız araç tipo dan daha iyi mi olacak merak ettim yada ne kadar daha iyi olabilir.. brodway spring olabilir belki

• quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

O fiyata alacağınız araç tipo dan daha iyi mi olacak merak ettim yada ne kadar daha iyi olabilir.. brodway spring olabilir belki

Tipoda bu sorunu gordum .bu sorunun kolay kolay cikmayacagi bir arac istiyorum

• temiz tempra bul derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

temiz tempra bul derim.

Tempra hakkinda bi tecrubenjz varmi hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tycoon.emperor

quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

temiz tempra bul derim.

Tempra hakkinda bi tecrubenjz varmi hocam?

var, eger temizini karbüratorlu güzel bir araç bulursanız, uzun yıllar sorunsuz yada ufak tefek problemlerle binebilirsiniz.
  • Yine tipo bakin. Bu sefer 1.6 motor olsun. Bu paralara alacaginiz dogan sahin broadwayden iyidir ...

• Astra f kasa bakın hocam. Sİ GL modeli olursa daha iyi olur. 100.000km yaptm bu araç ile yılının en iyisi bu kadar net.
  • Valla bu pahalılıkta 10000 tl ye adam akıllı araç bulmak imkansız gibi. Bide alacağınız araç sizin aracınız gibi eski model olacak, kim bilir ne durumdadır. Değecek bir araç olsa yaptırın derim ama değmez bence. Yaptırmaya kalksanız 2500 tl den aşağı tutmaz gibime geliyor. Çünkü: Krank yamulunca piston kollarında da sorun olmuş olabilir. Hararetten dolayı kapak taşlanacak. Rektefiyecisi, şunu bunu derken baya masraf çıkar. Ama adam akıllı yaptırırsanız motor yeni gibide olur.

• Alacaginiz arac supriz kutu gibi olacak ne masraflar acabilecegi belli olmayacak.
    Bence arabanizi guzelce tamir ettirip binin. En azindan biliyor oldugunuz bir araba.

• Mazda 323 1.6 olandan her türlü daha güzel daha sağlam.

• 10.000 tlye piyasada araba kalmadi desek yeridir. Tipoyu yaptir bin

• 11-12 civarına fiat siena bulabilirsiniz diye düşünüyorum hocam. He 10 bini aşamam derseniz broadway yada 1.6 tipo diyorum bende.

• 1-2 bin yukarısına Mazda 626 2.0 derim ben. Performansı güzel, konforu yeterli, sağlamlılık açısından o bir japon
  • yeni alinacak aracta; triger, baski balata, lastikler, yag, +klima gazi vs.. gibi sacama sapan seylere en az 1500-2000kagit verirsiniz..kapilardan birinin kilitlenmedigini fark ettiginizde yine 100 kagit cikacak cebinizden..

• Tamir ettir ve......kullanmaya devam et.

• 10bine düzgün bişi bulamazsın, yaptır ve kullanmaya devam et
  • MAZDA NİSSAN MİTSUBİSHİ TOYOTA NIN 92-96 MODEL ARASI ARAÇLARINA BAK ZATEN TİPODAN SONRA UZAY MEKİĞİ OLUR SANA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.