Şimdi Ara

96 Model Şahin S İçin basit birkaç soru soracağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

96 Model şahin S aldım yakın zaman da. Ama arabada beğenmediğim birkaç sorun var ustaya götürmeden önce bi formda bilgi edineyim dedim..

1. Doğan Slx İç kapı döşemeleri, Elektronik cam ve kol dayama dahil Şahin S 'e uyarmı? ( Benim arabada siyah deri kaplı sevmediğimden değiştirmek istedim)
    2. Sol kapıların cam direklerinin değişmesi gerekmekte 2. el fiyatları istanbul için nedir?
    3. Arabamda 215 Yokahama radial beyaz yazılı lastikler var ve içten yanak yemiş. Acaba rot ayarından mı sola çekme yapıyor yoksa lastiktenmi anlayamadım. Düz yolda çekme yapmıyor fakat ufak bi çukurda sola ciddi anlamda çekme var ne yapmalıyım?
    4. Arabam gazlı 4 ay önce gaz takılmış. Çok yaktığını düşünüyorum 30 kuruş 35 kuruş yakıyor. Acaba lastiktenmi yoksa gaz ayarımı gerekiyor bilemedim.

Sorularım şimdilik bu kadar aklıma geldikce yazarım.

• DİĞER SORULARININ YANITINI BEN VEREMEM FAKAT YAKIT KONUSUNDA İYİ BENCE BENİM 95 ŞAHİNİM VAR OYLE GENİŞ YANAK LASTİK YADA ÇELİK JANTTA YOK 35 KURUS CİVARI YAKIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

Merhabalar;

96 Model şahin S aldım yakın zaman da. Ama arabada beğenmediğim birkaç sorun var ustaya götürmeden önce bi formda bilgi edineyim dedim..

1. Doğan Slx İç kapı döşemeleri, Elektronik cam ve kol dayama dahil Şahin S 'e uyarmı? ( Benim arabada siyah deri kaplı sevmediğimden değiştirmek istedim)
    2. Sol kapıların cam direklerinin değişmesi gerekmekte 2. el fiyatları istanbul için nedir?
    3. Arabamda 215 Yokahama radial beyaz yazılı lastikler var ve içten yanak yemiş. Acaba rot ayarından mı sola çekme yapıyor yoksa lastiktenmi anlayamadım. Düz yolda çekme yapmıyor fakat ufak bi çukurda sola ciddi anlamda çekme var ne yapmalıyım?
    4. Arabam gazlı 4 ay önce gaz takılmış. Çok yaktığını düşünüyorum 30 kuruş 35 kuruş yakıyor. Acaba lastiktenmi yoksa gaz ayarımı gerekiyor bilemedim.

1- İç döşemeler her türlü uydurulur
    2- Cam direkleri sanırım çürük olduğu için değişecek. Sac kaynatma falan yaparsanız en az 200-300TL çıkar.
    3- Aracınızın lastik durumu ile sola çekmesinin bir alakası olabilir ancak 215 lastik zaten bir Şahin için çok fazla. Lastikleriniz değiştirin ve rota girin.
    4- Yakıtınız İstanbul şehir içi için gayet iyi. Ben 91 Kartal ile 32kr. yakabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

Merhabalar;

hocam çok yaıkıyor demışssın aracın gayet az yakıyor 40 kuruş aşağısı yakıyor. gayet iyi

• Normalde 25 27 arası bişiyler yakması lazım değilmi?
  • Bende de şahin s var ..28 30 Krş yakıyor uzun yolda.Şehir içi 32 35 lere çıkıyor
  • Bende doğan slx var 96 model uzun yolda 35 kuruş kısa şehir içi 50kuruşa dayanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim 97 Şanin s uzun yol 2.29, şehir içi 3.30 yaktı gaz 2.55 ten aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe Kentli

Bende doğan slx var 96 model uzun yolda 35 kuruş kısa şehir içi 50kuruşa dayanıyor

hocam aracında sıkıntı var 92 şahın var eniştemde benzinde biniyor 50 kuruş yakıyor şehır içi tüpte kesınlıkle yakmaz aracı nezaman aldın bu arada doğanlar şahınlere göre yakıtı fazladır onu söylıyım ve yağ yakar araç?
  • fatihyuksel20 F kullanıcısına yanıt
    2 yıl oluyo alalı ama yağ yakma yok araçta yakıtıda ne yapalım binecez artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.