Bildirim
96 broadway hangi marka
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
aracınız karbüratörlü olduğundan lpg sistemi maliyeti düşük olacak
bu nedenle çok km yapmasanız bile maliyeti amorti edersiniz
bir an önce iyi bir usta bulup lpg yakmaya başlayın bence. -
teşekkurler ankarada aldesa 350ytl dedi garantide veriyorum dedi voltrana da 280 dedi ama garanti falan demedi boluda oturuyorum en ucuz voltran soyledi 425 ytl
bide ankarada iyi bir usta varmı bildiginiz -
KESİNLİKLE TARTARİNİ ya da LANDİ -
Dostum ankaraya gitmene gerek yokki bırak paran bolunun çocuklarında kalsın
Ben fatih otogaz diyorum
0533 516 66 45 Oldukça iyi eğitimli titiz arkadaşlar ÜSTELİKTE BRC takıyorlar -
hocam ankarada tartarini taktır...
uludağ oto var orada yaptırın
ben 9 sene oldu yaptıralı memnum ....
bende 1700 manager var performansa müthiş lpgde ...
NOT:BOLUDA İÇİNİZE SİNEN BİR YER VARSA ORADA YAPTIRIN ; AMA BÜYÜKŞEHİRDEKİ FİRMALAR DAHA İYİ DİYE BİRŞEY YOK:::
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daschund -- 6 Şubat 2008; 21:13:29 > -
once verdiginiz telefonu arıyacam ama temiz iş yapacaklarından emin olmak için araştıram 100 milyon fark onemli diil yeterki duzensiz olmasın -
Fatih otogaz sektörde yeni ama, Servisteki usta (ender usta) sektörde çok eski Tecrübesine ben kefilim üstelik estetik montaj yapıyor üsteli sadece BRC takıyorlar :) -
broadway çok uyumludur o kadar farketmez taktıracağın kişiler sadece montaj iyi yapılsın canavar gibi olur -
aldesa yada atiker -
peki yakıtta kaç para fark eder yıllık 5000-6000 km için taktırmaya degermi
broadwaylar benzinde de az yakar diye biliyorum diger arabalara gore -
bende de aynı araç var ve dediğiniz gibi yıllık çok az km yapıyorum onun için yıllardır lpg taktırmayı hiç düşünmedik.şayet 5000-6000 km yapacaksanız ve çok yoğun trafikte filan kullanmıcaksanız bence benzinli devam edin ne kadar uyumlu olursa olsun lpg de bir miktar performans kaybı olacaktır.Dediğiniz gibi broadway benzinde de gayet ekonomiktir düzgün kullanılırsa. -
performans aramıyorum sadece sorun istemiyorum o yuzden lpgden çekiniyorum zaten o 5-6000km yolun yarıdan çogu uzun yol olur bir de kucuk şehirdeyim normal işlerimi yuruyerek giderek halledebiliyorum -
sorun istemiyorsanız broadway uyumludur lpg ile düzgün bir yerde takılırsa tabi.maliyeti de gayet düşük sıralı sistem olmadığından. -
arkadaşlar bendede 92 model brodway var bende lpg taktırıcam ama kafam çok karışık aldesa yerli malının en iyisi diyorlar, diğer yandan da BRC icin cok guzel diyorlar..
arada yaklaşık 200 ytl fiyat farkı var ve bu işin tekniğiyle uğraşan arkadaşlar brc ve aldesada yakıtta ve beyinde çok bi fark olmadığını söylüyorlar.. gerçekten değicekse brc taktırıcam ama ikiside aynı işi yapıcaksa o zaman aldesa taktırayım diye düşünüyorum..
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum -
ikisi de kendisini kanıtlamış markalar
o nedenle fiyat açısından aldesa tercih edilebilir
yeter ki ustanız deneyimli olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X