Bildirim
95 TYT 65 AYT 15K OLUR MU??????

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ilk 5k bu netler -
Hocam ciddi misiniz? Vallaha moralim neşem yerine geldi bu cevaptan sonra -
Obpyle direk alırlar üniye sınava girmene gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam açıkçası ciddi mi yoksa alaycı bir tavır mı takındığınızı anlamadım :/ -
kalan sürede netlerinizin biraz daha artma ihtimalini de göz önünde bulundurursak, en kötü 7k diyorum.başarılar -
Herkese tek tek teşekkür ediyorum, içimi kaplayan sevinci bir bilseniz... Allah'a emanet olun:) -
Neden bu kadar obp ye takiosunuz eski yillar kadar etkilemez o kadar temel lise kolej vb okullar varken onune gelenin obp si 90 ustu devlettekilerin bile kardesim bu arada bu netler toder ozdebir vb dandik sinavlarda deilse hayli hayli 15 k ya girersin dert etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 345, Altın Karma vs. bu tür sınavlarımın net ortalaması bu şekilde. -
@w0rthcup Reiz senle ayni netlerimiz obp miz bile ayni altin karmada felan yapiosan gayet iyi reis.
20-25k arası -
Puango bile 20k diyor😃😃 15k 95-65 nete gelir 10k diyenler de sınav orta ve orta üstü gelirse haklılar ama msü gibi gelirse iki sınavda o zaman 15-16k olur
15k
obp oynatmaz yüksek ihtimalle oynatırsa da ileri atar ama çok az -
Ne 25 ksı sallıyorsun kel 15 k hakkı var bu netlerin
Kolay gelirse 15 16k zor 7 8k
12 13 bin bence
Hocam kendini bozmaya başladın . Sıralama konularında hep kötü yorum yapıyorsun .
10k hayırlı olsun
Bilmiyorum be kardeşim geçen sene sonuç açıklanana kadar olacağını düşünmüştüm ama sonuç açıklanınca büyük hayal kırıklığına uğradım.
Onun için biraz kötümserim.Sınavdan önce kötümser olmak daha iyi kanaatindeyim. -
15k olmasa da en kötü 20 gelir.daha iyisini beklemek zor sonuçta aynı neti yapacak 20 bin kişi var
Benzer içerikler
- ceng ne demek
- ayt kaç ayda biter
- eyüp b hangi üniversite mezunu
- açık lise obp hesaplama
- okuması en zor bölümler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X