Şimdi Ara

95 bin tl ye clio alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilanları aradım taradım.bana az yakan heryere tabiri caizse eşek gibi sürüyeceğim bir araç lazım.

2017 icon pakete sahip clio 1.5 dizel otomatik 40-60 bin km civarı bir araç alayım diyorum ama herkes 100 bin tl çekiyor.
    95 teklifime hiçbiri cevap vermedi.yada olmaz dedi.kazalı boyalı araçları vermek isteyen oluyor ama bende kazasız boyasız araç istiyorum.yılbaşından sonra alsam sizce fiyatlar dahada artarmı bi fikir verirseniz.

• Maksat “Eşek” gibi sürmek ise 95.000₺ neden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşek gibi süreceksen neden boyasız bakıyorsun ki? Al bir 2012 Corsa Fiesta bin

• 103500 TL'ye Titanyum Gri Icon Clio aldım 05.01.2019 trafiğe çıkış tarihi. Çevremdekiler 6-7 yaşında A3 vs almamı öneriyordu o paraya. Ben dopdolu B sınıfı araç tercih ettim. Hiç de pişman değilim. 2-3 yaşınd Joy-Touch paketleri 80 bin TL'ye koymaya başlamışlar. İkini el piyasası kafayı yedi.
  • Ağustos ayında ikinciyeni sitesinde otomatik dolu paket clio 15 bin km hasarsız 90 bin tl idi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluence bakıyorum temiz icon EDC 80 bin liradan başlıyor.

1 yıl önce 65 bin liraydı

• Almayın ucuzlasın. Alıcısı var ki satılıyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eşek gibi kullanacaksan dacia logan al hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 daha koy sana kazasız boyasız değişensiz sunrooflu düşük km 116i verelim :)
  • Hor kullanmak için alıyorsanız 95 bin yerine al bi 30 a fiorino veya 2008 fiesta vs dağıt en fazla 2 bin aşağısına satarsın acil durumda bile şuan

• veni60 kullanıcısına yanıt
    Çok yakar o şaka maka hayalimdir. Arkadan itiş 1 serisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

Çok yakar o şaka maka hayalimdir. Arkadan itiş 1 serisi.
    valla hocam , sakin kullanımda 7.5 8 litre bulunduğum yerde. Benzinli turbo için çok iyi. 3 sene benzinli 1.6 atmosferik astradan geçince bana cennet gibi geldi. Astra gittiğinden çook fazla yakıyordu 10 11 den aşağı zor oluyordu bende
    O arabayı sakin kullanmak mümkün mü? bende olsa 11-12 litreden aşağısı kurtarmaz

• quote:

O arabayı sakin kullanmak mümkün mü? bende olsa 11-12 litreden aşağısı kurtarmaz
    Çaktırma bende de öylede istenirse zor değil o değerler

Bana espsiz araba yaramıyor. İmzamdaki arabaların biri benim biri eşimin, 11 yıldır Fiesta kullanıyordum, şehir içi 10 litrenin aşağısına hiç düşmedi.. clio ile çok sakin kullanıyorum. 6 litre aynı şartlarda yakıyor. Fiesta gibi kullansam o da 8-9 litre yakar heralde. Hele BMW 1'im olsa, bir de manuel olsa ortalama 15in üzerine çıkabilirim

• quote:

Bana espsiz araba yaramıyor. İmzamdaki arabaların biri benim biri eşimin, 11 yıldır Fiesta kullanıyordum, şehir içi 10 litrenin aşağısına hiç düşmedi.. clio ile çok sakin kullanıyorum. 6 litre aynı şartlarda yakıyor. Fiesta gibi kullansam o da 8-9 litre yakar heralde. Hele BMW 1'im olsa, bir de manuel olsa ortalama 15in üzerine çıkabilirim
    Benzinlini Manuel yok, dizelin var istediğin kadar zorla 15 yaktıraman😂

Mark 1 alırız artık yapacak bişey yok. O arabaya benzin yakışır

• Sırf donanım farkından dolayı 2017 model 50-60 bindeki araca 95 bin vereceğinize gidin 2019 modelinin 0 kmsini alın boş paket alın. Nedir bu dolu paket araç hastalığı yahu. Şuan firmalar istese en full paketlerini boş paket olarak sunup full olarak çok uber seviyelerde şeyler sunabilirler. Size o zamanda boş paket yetmez. Dolu hastalığı var millette.
  • Boş arabadan dolu arabaya geçince fark hissediliyor. Özellikle B segmentte malzeme kalitesi dahi değişiyor. Üst donanım gereksiz görülebilir ama bence orta donanım şart.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benzinli 4 ileri şanzımanlı i20 ler bile 100 bin lira üstü dizel otomatik clioların bu fiyatta olması doğal her arabanın 2.el fiyatı arttı son zamanlarda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.