Şimdi Ara

939 PİN AMD NFORCE4 Bord alacağım ne tavsiye edersiniz arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MSI-K8N-NEO4-F :GİGATEK 90 DOLAR+KDV
    EPOX-9NPA3J :EKSEN BİL 105 DOLAR+KDV
    MSI-K8N-SLI :GİGATEK 129 DOLAR+KDV BENİM İÇİN PAHALI VE SLI KULLANMIYACAĞIM ZATEN
    DFI INF-NF4-U :İNVENTUS BİLG 110+KDV
    EPOX-9NPA+ Ultra :İNVENTUS BİLG 130+KDV AMA BENİM İÇİN PAHALI

YOKSA BAŞKA BİR ANAKARTMI? TAVSİYELERİNİZİ ESİRGEMEYİN ARKADAŞLAR ŞU KADAR VARKI 110+KDV Yİ PEK AŞAMIYACAĞIM GİBİ

• EPOX-9NPA+ Ultra
    bu kart cok iyi benden soylemesi
  • MSI-K8N-SLI
    EPOX-9NPA+ Ultra
    okadar fark için deymez sen bu ikiliden birini tercih et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arena -- 18 Aralık 2005, 4:55:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arena

MSI-K8N-SLI
    EPOX-9NPA+ Ultra
    okadar fark için deymez sen bu ikiliden birini tercih et

DOSTUM bu ultranın epoxun diğer modellerine göre ne gibi bir artısı var higtower arkadaşımızda bunu tavsiye etmiş veya diğer modellerin yani 90-100 dolarlıkların ne gibi eksikleri var
  • Bende amd sistem toplayacagim kendime, herkes bunu tavsiye ediyor. Bende bunu almayi düşünüyorum.

Tabi bunun diğer modellerden ne üstünlüğü var diye soracaksin, valla bende bilmiyorum. Çok fiyat farkı yok, alinabilir bence

edit : Alfredo

Anakart modelini belirtmemişim "EPOX-9NPA+ Ultra "

Şimdiden alacağın ürünler için hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 18 Aralık 2005, 2:16:06 >
  • İleri düzey kullanıcıların bazıları Epox için şikayetçilerdi.. Forumu araştır derim.. detaylı sebepleri yazıyor.. o/c ile ugrasacaksan DFI tek gecilir.. yoksa normal, sakin bir kullanıcı isen epox da işini görür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yarasa355

İleri düzey kullanıcıların bazıları Epox için şikayetçilerdi.. Forumu araştır derim.. detaylı sebepleri yazıyor.. o/c ile ugrasacaksan DFI tek gecilir.. yoksa normal, sakin bir kullanıcı isen epox da işini görür..

"o/c ile ugrasacaksan DFI tek gecilir.. yoksa normal, sakin bir kullanıcı isen epox da işini görür.."

Bu yanlış bir tabiirr epox da birçok ileri oc işi için yeterli öz<ellikleri sahip b,r board biosu birçok mobodan daha iyi oc için epox'un tek negatif yanı benim gördüğüm diğer mobolara göre oc için extra voltaj istiyor başka boardlarda 1.5v de ulasdığınız hıza epox da anca 1.55v de falan ulaşabiliyorsunuz!

Benim tavsiyem para ya kıy ve epox'un 130$lık ultra modelini al yada DFI infinitive de güzel şeçim olacakdır!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OC ile fazla uğraşmayacaksanız ve stabil bir anakart istiyorsanız Asus A8N-E nf4 ultraya da bakın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

EPOX-9NPA+ Ultra
    bu kart cok iyi benden soylemesi
  • arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler epoxun ultra modelini tavsiye etmişiniz. fakat ben fazla over yapmıyacağım çünkü işlemci aldığım zaman takoz bi işlemciyede rastlayabilirim Anakart olarak epox 9npa3j alsam 100dolar civarında ne gibi bir kayıp olur benim için veya ilk başta belirttiğim gibi veya msı nın 90 dolarlık nforce 4 bir bordunu alsam bu bordlarda sorunmu var acaba
  • imzamdaki anakart MSI 7185 K8N SLI :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprachen -- 18 Aralık 2005, 14:54:36 >
  • 9npa3j SATA II desteklememektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zer0 -- 18 Aralık 2005, 15:25:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zer0

9npa3j SATA II desteklememektedir.

dostum yanlışlık olmasın eksen bilgisayara gir epox markasını seçtiğimizde baştan 4üncü anakart valla pcı expiress yazıyoo eminmisiniz sizin dediğiniz model P hatfinin yerinde D harfi olan olsa gerek.yani 9nda3j modeli ama serial ata 2yi desteklemiyorsa o doğrudur zaten banada lazım değil uyarına teşekkür ederim dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 18 Aralık 2005, 15:31:15 >
  • Ne alırsan al ama kesinlikle msi alma.. Asus A8N-E al bende kullanıyorum.. diğer boardlara göre biraz pahalı ama gerçekten ii bir performans istiyorsan al..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mb_g31

Ne alırsan al ama kesinlikle msi alma.. Asus A8N-E al bende kullanıyorum.. diğer boardlara göre biraz pahalı ama gerçekten ii bir performans istiyorsan al..

kardeş asn-e asus bordu nerden buldun bir link varmı
  • var kardeşim kusra bakma s nin 8 olduunu anlama kıtlığı olan insanlara bişeyler vermek için uğraşıyorum.. Neyse bosver gerçekten çok Güzel.. Asus A8N-E Ultra Mavibilgisayarda var.. Bi bak..
  • msi k8n-sli
  • ASUS A8N SLI PREMIUM SORUNSUZ Bİ O KADAR İYİ BİZDEN SADECE TAVSİYE
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

ASUS A8N SLI PREMIUM SORUNSUZ Bİ O KADAR İYİ BİZDEN SADECE TAVSİYE

• oc ilke uuraşmıosan bencede asus al... ama oc=dfi!!!bunuda untuma.
    quote:

Orjinalden alıntı: mosquito

quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

ASUS A8N SLI PREMIUM SORUNSUZ Bİ O KADAR İYİ BİZDEN SADECE TAVSİYE

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.