Bildirim
920 Mesaj Geldiğinde Işık Yanmıyor!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Lumialarda bildirim ışığı yok diye biliyorum. -
Lumia serisinde bildirim ışığı yok hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetqwert
Arkadaşlar lumia 920 telefonuma mesaj geldiğinde ışık yanmıyor dün jelatinlettikten sonra böyle bir sorun ortaya çıktı onunla alakalı olabilir mi ve sensöre dolan tozla alakalı mıdır?
Daha önce hiç bildirim ışığı yanan bir L920 gördün mü merak ettim?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran isiginin yanmasini kastetmis olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon cebinde yanlışlıkla açılmasın diye yani bi problem yok
Yanlış yazmışım evet ekran ışığını kastettim mesaj geldiğinde sadece ses çıkıyor ekranın ışığı yanmıyor :)
quote:
Yanlış yazmışım evet ekran ışığını kastettim mesaj geldiğinde sadece ses çıkıyor ekranın ışığı yanmıyor :)
sensör problemi,benim de başıma gelmişti servise götürdüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: DrunkeñClam
quote:
sensör problemi,benim de başıma gelmişti servise götürdüm.
Bi problem yok.Telefon elinizde olmadığı için açılmıyor.Mesaj geldiğinde cebinizde ekranın açılmaması için yapılan bir durum.Telefonu elinize alırsanız yanar ışığı.
Sorun yok -
bende şöyle bir şey var. whatsapp kullanıyorum ve telefonu flip cover kılıfla kullanıyorum. kılıfın kapağı kapalıyken mesaj gelirse kapağı açtığım gibi ekran açılıyor üstte bulunan bildirime tıklıyorum mesaj açılıyor normal mesaj pek kullanmadığım için onda da oluyor mu bilmiyorum ama mail gelince olmuyor onu biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: SarıPaşa1938
quote:
Orijinalden alıntı: DrunkeñClam
quote:
sensör problemi,benim de başıma gelmişti servise götürdüm.
Bi problem yok.Telefon elinizde olmadığı için açılmıyor.Mesaj geldiğinde cebinizde ekranın açılmaması için yapılan bir durum.Telefonu elinize alırsanız yanar ışığı.
Ses gelip ışık yanmıyordu.Konuşmayı sonlandırdığımda ışık yanmıyordu karşı taraf kapatana kadar konuşma kapanmıyordu ikisi birden olunca mecburen götürdüm servise
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X