Şimdi Ara

91' mercedes w140 500sel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar tanıdığımın 1991 model mercedes 500sel aracı var 2007 tarihli trafik çıkışı falan varmış km sormadım acil paraya ihtiyacı varmış satışa çıkarttı 20.000 lira istiyor siyah renk otomatik vites falan ne düşünür ne önerirsiniz ? yardımcı olanlara şimdiden teşkkür ediyorum..

• arac 91 model ve 2007 de trafige cikmis
    senin tanidik ne yapmis oyle.arabayi 16 sene yatirip oylemi trafige cikartmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç inandırıcı değil
  • Gümrük çıkışlı falandir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 10 Temmuz 2014; 14:23:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

arac 91 model ve 2007 de trafige cikmis

araba 1-2 yıl muhsin yazıcıoğlunun makam araçlığını görmüş elinde giriş çıkış vizeleri var bizzat gördüm ruhsata falan bakmadım doğru mu diye ama adam yrd. doç. dr yakın tanıdık zaten hadi trafik çıkışını bir kenara atalım da 1991 model araç alınası var mı dır lpg var araçta 60 krs yakıyor diyor ne düşünüyorsunuz acaba
  • Temizse alırdım. Ama ilk araç olmaz. İkinci araç olacaksa alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Temizse alırdım. Ama ilk araç olmaz. İkinci araç olacaksa alınır.

hocam ilk araç olarak alıcam da zaten hafta içi işe şirketin arabası ile gidiyorum geliyorum ben genelde haftasonu binerim haftaiçi akşamları oda bazen cafeye mefeye oturmaya gitmek için ayda yılda 1-2 kez 200 km bi yola çıkarım en fazla bu tarza uygun değilmidir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes gl320
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo'can

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Temizse alırdım. Ama ilk araç olmaz. İkinci araç olacaksa alınır.

hocam ilk araç olarak alıcam da zaten hafta içi işe şirketin arabası ile gidiyorum geliyorum ben genelde haftasonu binerim haftaiçi akşamları oda bazen cafeye mefeye oturmaya gitmek için ayda yılda 1-2 kez 200 km bi yola çıkarım en fazla bu tarza uygun değilmidir ?

Hocam uygundur tabi ki niye olmasın. Ama eğer büyük bir arıza verir, parça beklemesi gerekirse mağdur olmayın ve kmde 60 kuruş yakması sizi etkilemesin diye demiştim. Sürekli kullanımda yakıt parası illa ki bel büker. Siz fazla kullanmıyormuşsunuzda. Vergisini araştırın siteden. Bilginiz olsun. Çok zevkli bir araç olduğuna eminim.

• Anlattığın tarza uygun araç..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç çok yakar tamamen yıllık yaptığınız yapacağınız km ile alakalı 8 bin km üstü bu araç çok zorlar gelir seviyenize de bağlı.
  • 1080 lira vergisi var. 60 kuruş çok mu fazla km başına ? pek anlamam bu tür hesaplardan 3000 lirayı buluyor maaşım
  • quote:

1080 lira vergisi var. 60 kuruş çok mu fazla km başına ? pek anlamam bu tür hesaplardan 3000 lirayı buluyor maaşım

ben olsam alırım .. zaten hafta sonları binerim diyorsunuz şehir dışı yakıtı makul seviyeye düşecektir zaten .. vergisi de düşüktür 91 model zaten .. ben olsam kacırmam ileride değiştirmek isterseniz illaki bi alıcısı cıkar ..
  • "1991 model mercedes 500sel aracı var 2007 tarihli trafik çıkışı"

aman hocam gelmeyin böyle çakalların işine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

1080 lira vergisi var. 60 kuruş çok mu fazla km başına ? pek anlamam bu tür hesaplardan 3000 lirayı buluyor maaşım

ben olsam alırım .. zaten hafta sonları binerim diyorsunuz şehir dışı yakıtı makul seviyeye düşecektir zaten .. vergisi de düşüktür 91 model zaten .. ben olsam kacırmam ileride değiştirmek isterseniz illaki bi alıcısı cıkar ..

hocam çılgınlık yapasım var da kime sorsam lpg de bile çok yakıyor diyorlar artı alıcısı nadir çıkar bu aracın vs vs kafam karıştı işime gelen kısmı 5000 ilk vercem sonra ayda 750-1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

"1991 model mercedes 500sel aracı var 2007 tarihli trafik çıkışı"

aman hocam gelmeyin böyle çakalların işine..

:) uyarınız için teşekkür ederim de adam üni de hocam ve çok yakınız ruhsata bakmadım yada 2007 çıkışlı derken neyi kastetti bilmiyorum ama 1991 den beri kendisinde değil zaten araç benim sizlerden öğrenmek istediğim bu araba nedir ne değildir farz edin ki hiç bir bilgim yok daha önce de kendi arabam olmadı ne olması lazım ne olmaması lazım gideri mideri en önemlisi araba sahibi olucak bir insana tavsiyeleriniz nelerdir ?

• quote:

quote:

araba 1-2 yıl muhsin yazıcıoğlunun makam araçlığını görmüş elinde giriş çıkış vizeleri var bizzat gördüm ruhsata falan bakmadım doğru mu diye ama adam yrd. doç. dr yakın tanıdık zaten hadi trafik çıkışını bir kenara atalım da 1991 model araç alınası var mı dır lpg var araçta 60 krs yakıyor diyor ne düşünüyorsunuz acaba

arac denildigi gibiyse bence alinir.sizde sanirim hafta sonu,tatillerde binmek icin bir nevi keyif araci olarak kullanacaksiniz.ayda 200 300 km binecekseniz yakit derdi de olmayacaktir fazla.fiyati icin birsey diyemiyecegim.ama duzgun,marafsiz bir aracsa alinir ve yillarca keyifle kullanilabilir

• aracin plakasini edevletten sorgulayabilirsiniz.en son cikan tescil tarihi 2007 dir buyuk ihtimalle.yani arac 91 model ama 2007 ye kadar yatmamistir.son alan sahibi 2007 de almistir ve tescil tarihi olarak son islem gordugu tarih gorunur.

• quote:

quote:

quote:

hocam çılgınlık yapasım var da kime sorsam lpg de bile çok yakıyor diyorlar artı alıcısı nadir çıkar bu aracın vs vs kafam karıştı işime gelen kısmı 5000 ilk vercem sonra ayda 750-1000

Hocam satıcının acil paraya ihtiyacı yok muydu? Nasıl taksitle ödüyorsunuz? Ayrıca araba pert olmuş ve sonradan tekrar toplanarak trafiğe sokulmuş olabilir. Dikkatli olun. Onun dışında tank gibi arabadır. Ondan inince hiçbir arabada o keyfi bulamazsınız böyle de bir eksisi vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercelik

quote:

quote:

quote:

Hocam satıcının acil paraya ihtiyacı yok muydu? Nasıl taksitle ödüyorsunuz? Ayrıca araba pert olmuş ve sonradan tekrar toplanarak trafiğe sokulmuş olabilir. Dikkatli olun. Onun dışında tank gibi arabadır. Ondan inince hiçbir arabada o keyfi bulamazsınız böyle de bir eksisi vardır.

acil 5000 nakde ihtiyacı var gerisini sorun etmiyor 2 bi aracı var zaten

• quote:

quote:

quote:

arac denildigi gibiyse bence alinir.sizde sanirim hafta sonu,tatillerde binmek icin bir nevi keyif araci olarak kullanacaksiniz.ayda 200 300 km binecekseniz yakit derdi de olmayacaktir fazla.fiyati icin birsey diyemiyecegim.ama duzgun,marafsiz bir aracsa alinir ve yillarca keyifle kullanilabilir

eyv. hocam tskr ederim yardımınız için

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.