Şimdi Ara

91' mercedes w140 500sel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç dediğiniz gibiyse çok çok iyiymiş gerçekten. İnsanın iştahını kabartıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç sorunsuzsa, yakıt sıkıntı değilse alınır

Kamyon gibi araç maşallah

91' mercedes w140 500sel

Yalnız bunu sürebilmek için biraz tecrübeli bir şöför olmanız lazım, öyle kolay değil bunu kullanmak
  • Muhsin Yazıcıoğlu gibi birinin makam arabası olması sebebiyle alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 10 Temmuz 2014; 18:17:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu arabanın 2.el durumu nasıldır hemen elden çıkartabilirmiyim yoksa uzun süre bekler zarar edermiyim sizce ?
  • elden kolay çıkmayacağı kesin gibi hastası alır anca
  • Muhsin yazıcıoğlunun makam aracı diye satarsınız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar düşünme hocam,teraddütte kalmaktansa alma.
    Lakin ben seve seve satın almayı düşünürüm,ciddi satıcıysa görüşmek isterim.
  • 20bin liraya v8 326hp araç alacaksınız hocam. Ödemeyi de kolaylaştırmış satan kişi. Araç içinize sindiyse, ailede niye aldın bunu diyecek biri yoksa alın gitsin dünyaya bir kere geliyoruz sonuçta.

Arkada 500sel yazısını gören size selektör bile yapmayacak o kadar diyorum size
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

20bin liraya v8 326hp araç alacaksınız hocam. Ödemeyi de kolaylaştırmış satan kişi. Araç içinize sindiyse, ailede niye aldın bunu diyecek biri yoksa alın gitsin dünyaya bir kere geliyoruz sonuçta.

:)) güzel yorumdu tşk ederim bu aracın en büyük dezavantajı nolur sizce ?
  • pahalı onun ederi maks 18bin. Günümüzde hiçbir pratikliği olmayan, parça değişimleri hallice pahalı olacak 91 model sel araca 20bin verilmez. Üstelik 500sel direk elde patlar.
  • 500 olması nedeni ile satışı sizi çok yoracaktır. Açıkçası şehir içinde 60 kuruş yakacağına pek ihtimal vermiyorum. 8 silindir araç. Ayrıca s500L olsa, daha albenili olurdu. Bahsettiğiniz eski tip motora sahip diye biliyorum. Yinede motor konusunda sıkıntı yaşatmaz size. Şanzıman çok önemli. Sanırım w140 kasada 4 ileri ve 5 ileri otomatik 2 ayrı şanzıman var model yılına göre, s320'ler de öyle ama 500'ler de net bilgim yok. Eğer öyle ise, 5 ileri şanzımanlılar piyasada tutanlardır. Ben şahsen 20 bin liraya bu aracı almazdım. 94 model üzeri s320 bakardım. Sonuçta satılmayan araçlar, internette ki yüksek piyasa ile karşılaştırılmamalı. Sahibinden satan ve ihtiyacı olan herkes yazdığı rakamın çok altına verecektir. Günümüz Türkiyesin de çoğu insan bu kadar eski, büyük motorlu araca yanaşmak istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_2120

500 olması nedeni ile satışı sizi çok yoracaktır. Açıkçası şehir içinde 60 kuruş yakacağına pek ihtimal vermiyorum. 8 silindir araç. Ayrıca s500L olsa, daha albenili olurdu. Bahsettiğiniz eski tip motora sahip diye biliyorum. Yinede motor konusunda sıkıntı yaşatmaz size. Şanzıman çok önemli. Sanırım w140 kasada 4 ileri ve 5 ileri otomatik 2 ayrı şanzıman var model yılına göre, s320'ler de öyle ama 500'ler de net bilgim yok. Eğer öyle ise, 5 ileri şanzımanlılar piyasada tutanlardır. Ben şahsen 20 bin liraya bu aracı almazdım. 94 model üzeri s320 bakardım. Sonuçta satılmayan araçlar, internette ki yüksek piyasa ile karşılaştırılmamalı. Sahibinden satan ve ihtiyacı olan herkes yazdığı rakamın çok altına verecektir. Günümüz Türkiyesin de çoğu insan bu kadar eski, büyük motorlu araca yanaşmak istemez.

hocam yorum için öncelikle teşekkür ederim. araçta lpg mevcut 60 krs yaktığını söyledi şehir içi. sizin söledikleriniz doğrudur muhakkak beni cezbeden kısmı az nakit verip kredi miredi uğraşmayıp taksitle almak sadece gerisini gözüm pek görmedi küçüklüğümden beri dış görünüşünü severim bu modelin işte durum meselesi güzel memleketimde birde şunu sormak istiyorum size arabada hak mahrumiyeti var 1 icra 1 vergi dairesi olmak üzeri 6000 borcu varmış arabanın devir işlemi nasıl olur taksit taksit ödeyebilirsin dedi ne düşünürsünüz bu konuda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

pahalı onun ederi maks 18bin. Günümüzde hiçbir pratikliği olmayan, parça değişimleri hallice pahalı olacak 91 model sel araca 20bin verilmez. Üstelik 500sel direk elde patlar.

hocam bugun konustuk arabanın 6000 borcu ve hak mahrumiyeti var taksit taksit ödeyebilirsin dedi 5000 önden ver dedi 5000 de taksit taksit verirsine döndük şuan piyasasını bilmiyorum 320 nin daha çok tutulduğunun farkındayım netteki ilanlarda bile 5000 çok az var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo'can

quote:

20bin liraya v8 326hp araç alacaksınız hocam. Ödemeyi de kolaylaştırmış satan kişi. Araç içinize sindiyse, ailede niye aldın bunu diyecek biri yoksa alın gitsin dünyaya bir kere geliyoruz sonuçta.

Şirket arabanız başta olmak üzere başka hiç bir araç size tat vermeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

Şirket arabanız başta olmak üzere başka hiç bir araç size tat vermeyecek.

fransız araçlarının keyif verdiği nerede görülmüş zaten :) fluence bide siz düşünün :)

• O gelir ile w140 iyi bir seçim değil. W126 varken w140 genelde iyi bir seçim değil. w140 lar daha karmaşık dolayısı ile arıza durumunda çok masraflı araçlar. Araba 2.5 ton ve lastikleri eziyor yani böyle sorunları var bunların.

İyilik güzellik ayrı. Bakım ve işletme maliyeti nedeni ile w126 300 SEL derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

O gelir ile w140 iyi bir seçim değil. W126 varken w140 genelde iyi bir seçim değil. w140 lar daha karmaşık dolayısı ile arıza durumunda çok masraflı araçlar. Araba 2.5 ton ve lastikleri eziyor yani böyle sorunları var bunların.

İyilik güzellik ayrı. Bakım ve işletme maliyeti nedeni ile w126 300 SEL derim.

lastik eziyor derken hocam ? nakitim olsa daha güncel bir araba alırım da her araba elektronik şuan zaten eski olduğundan bazı sıkıntıları vardır muhakkak örneklerseniz daha iyi anlayabilirim
  • Aracın arka lastikleri normalden daha çabuk aşınıyor.

Örnek derken ?

Neyse ya sen al da gör... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

Aracın arka lastikleri normalden daha çabuk aşınıyor.

Örnek derken ?

Neyse ya sen al da gör... :)

:) alıp görmek isteseydim dostum buraya konu açıp fikrinizi almak istemezdim herkesin araba konusunda bilgisi üst düzey olacak diye bişi yok dimi ? yine de yorumlar için saol.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

pahalı onun ederi maks 18bin. Günümüzde hiçbir pratikliği olmayan, parça değişimleri hallice pahalı olacak 91 model sel araca 20bin verilmez. Üstelik 500sel direk elde patlar.

hocam bugun konustuk arabanın 6000 borcu ve hak mahrumiyeti var taksit taksit ödeyebilirsin dedi 5000 önden ver dedi 5000 de taksit taksit verirsine döndük şuan piyasasını bilmiyorum 320 nin daha çok tutulduğunun farkındayım netteki ilanlarda bile 5000 çok az var.

Valla 20bin civarlarına mercedes istiyorsan alacağın en mantıklı araç w124 e200 olur. Hem birkaç yıl dah amodellisini hem daha diri ve bakımlısını bulursun. Ayrıca piyasası çok dah akuvvetlidir 500sel'e göre. Parça fiyatları ucuz ve çok boldur. Bakımlarını düzenli yaptırarak daha uzun yıllar binersin, benzinde 500sel gibi sıkıntı olmaz.

500sel kesinlikle 60kuruş kadar az yakmaz şehirde. Fabrika verisi 25litre civarı tüketim benzinde, şimdi aracın eskiliği ve trafik şartları da düşünüldüğünde 1,5lira benzinden aşağı yakmaz bence. Bu durumda lpg ile 60 kuruş pek mümkün görünmüyor bana. Nerden baksan rahat 75- 80kuruş yakar diyorum lpgde.

Değer mi sen düşün, tamam çok kaliteli tank gibi araba ama sürekl park sorunu yaşayacaksın ve bir yere giderken sürekli yakıt hesabı yapacaksın. Zar zor çocuk yetiştiren ailenin at beslemeye kalkması gibi bir şey.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.