Şimdi Ara

% 91 item basma yöntemi +7 ye kadar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
14.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yötemle 3 kez hiç yaqmadan +6 cleavar bastım sonra dc yedim. evet konuya girelim
    ilk işiniz magic anvilin tam dibiine girip iteminiz uprage için hazırlayın destroy sorusu geldğininde confrim demeden home tuşuna basarak magic anvilin tepesinden bakış açısı yaratın ve magic anvilin küresinde sarı ışığı gördüğünüzde iteminizi basın % 91 şansınız var.. +7 ye kadar böyle basın.. +8 de bildiğiniz gibi item yaqaraq ama tavsiyem bu yöntemi deneyin yanlışım varsa özür dilerim!

bu arada kandiliniz mubarek olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bull Minotaur -- 27 Ağustos 2007; 22:20:29 >

• Sağoalsın dostum oyuna girersem ezik bi itemle deniyeyim
  • up up up kimse cevap vermiyor
  • biraz daha detaya girermisin konuyu açarmısın
  • gören herkez oyuna koşuyor bi ty diyen yoq.
  • item basma şans işidir. cleaver basmakta bişi yok zaten. çitin falan basta gör yanıyomu yanmıyomu
  • Sevgili kardeşim,
    Paylaşımın için teşekkürler çok iyi düşünmüşsün burda bir topic açarak daha önce duymayanlara bildirmede...

Lâkin şunu da belirteyim, bu yöntem upgrade yapılırken göz önünde bulundurulan sadece 1 husustur!
    Bunun dışında kutuları değiştirmek, önceden değerli item yakmak vs vs de kullanılır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 PC den 2 KO açma yöntemi.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmm anladım sağol
  • %91 olduqunu nerden biliyorsun?%90 weya %92 ndn değil de %91 ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RhythmOfTheStorM

%91 olduqunu nerden biliyorsun?%90 weya %92 ndn değil de %91 ?

ben de bulduğu bi yöntemle 100 tane falan item bastı 91 tanesini geçirdi sandım, harbiden nasıl %91 bu

Tarih dersinden 5 tane yorum sorusu sorup 71.5 puan veren hocalar gibi, nasıl bir hassasiyetse artık
  • Hiç bir zaman magic anvil den %91 oranını yakalayamassın hiç sağı solu belli olmaz
  • %91
  • deneme yanılma arkadaşı yargılamamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tmnt_leo

gören herkez oyuna koşuyor bi ty diyen yoq.

ty
  • Denicem bilgi için saol
  • arkadaşım 3 kere +6 claver basmak cok mu bişi ya bnm arkadaşım adam camiden geldik cumadan +1 2 tane shard vardı ikisinide +7 yaptı
  • %91??buna nerden ulaştın??bide 3. serverda sabah 5 de sarı ışığı beklesene??
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

%91??buna nerden ulaştın??bide 3. serverda sabah 5 de sarı ışığı beklesene??

bu yöntemin bi işe yarayacağından pek umudum yok
    aslında + basmanın yöntemi olur misal anvilin şöyle bi sayımı var +8e basmak için 5tane yakcak 1tane geçircek 6tane yakcak 2 tane geçircek bunu sürekli ardarda yapıyo mesela işte siz o geçeceği zamanda bascaksınız ama doğru zamanda bastığınızı nerden anlıcaksınız?
    işte o da sizin şansınıza kalıyor
  • Bence high class itemle dene öyle söyle...
    Mesela raptor dene eğer olursa bende hb denerim
  • Dostum Türkçeyi Güzel Kullan..

Bu arada Şans işi basmissindir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.