Şimdi Ara

% 91 item basma yöntemi +7 ye kadar :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
14.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anvilin kendine özgü bir uprade hesap makinası oldugunu her akıllı kocu bilir...kısacası anvil=şans
  • evet berk dogru soluyon.%91 i nerden buldu :D ama bi denemek lazim saol
  • Hurafe olabilir ama deneyen var mı arkadaşlar. Ona göre pazardan ucuz ucuz item toplayıp basacaz.
  • hurafe
    denedim 3tane +5 paperdan +6 cıkmadı !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyaßß

arkadaşım 3 kere +6 claver basmak cok mu bişi ya bnm arkadaşım adam camiden geldik cumadan +1 2 tane shard vardı ikisinide +7 yaptı

• benim knightta sizin gibi bir bütçem yokki alıp raptor ,shard bascam elimde sadece cleaver vardı ve ben bastım sizinle paylaşmak istedim hepsi bu bunu düşünemiyorsanız yapacak bişey yok isteyen basar istemeyen basmaz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: RhythmOfTheStorM

%91 olduqunu nerden biliyorsun?%90 weya %92 ndn değil de %91 ?
    HesapLadı
  • Şans İşi
  • yanlz o tam tersi olmalı aynı mantık
    nası önüne item yaknca geçiorsa
    kıpkırmızı olduğunda (2 kişi item yaktığında) basman bence daha avantajlı
  • Aslında ss olsa iyi ederdin
  • saçma(hurafe)....
  • Pffffffffff.Hiç güleceğim yoktu.Home tuşuna basmakla ne alakası var
    Magic anvile kuş bakışıyla basınca bütün itemler geçiyomu

Arkadaşım bu upg. işinde yöntem möntem olmaz 35 tane claverdan +8 yapamayanda var 1 tane clevaerdan +8 yapanda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindowSony -- 29 Ağustos 2007; 15:42:47 >
  • hurafe olduğuna garanti verebilirim o sadece şans 3 taneyi direk +6ya geçirmek için fazla bi şans gerekmiyo olağan şey bunlar
  • Beyler valla adamın dediğini yaptım tam uydum dediklerine +1 paper elbisesi +7 oldu valla saolasın ama şansada geçmiş olabilir
  • %9 olmasa denerdim.
  • arkadaşım her kez +6 ya üst üste ezik item bassa ve topic açsa ne olur halimiz ne olur düşün topik dayanmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: archery57

Beyler valla adamın dediğini yaptım tam uydum dediklerine +1 paper elbisesi +7 oldu valla saolasın ama şansada geçmiş olabilir

eğer upgrade taktiği varsa oyunu bırakcam söz veriyorum!!! tamamen hurafe onlar yok sarıda bas yeşilde bas yok +9a geçirirken 15. kareye koy falan hepsi hurafe bunların ben de hiç bişeye bakmadan bütün bussları 1. kareye koyarak 1 tane md yi +8e upgrade ettim buna ne diceksiniz?
  • ben de öyle yapıyorum genelde oluyo şansın çok artıyo deneyin sizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: EfeAYDIN

quote:

Orjinalden alıntı: archery57

Beyler valla adamın dediğini yaptım tam uydum dediklerine +1 paper elbisesi +7 oldu valla saolasın ama şansada geçmiş olabilir

eğer upgrade taktiği varsa oyunu bırakcam söz veriyorum!!! tamamen hurafe onlar yok sarıda bas yeşilde bas yok +9a geçirirken 15. kareye koy falan hepsi hurafe bunların ben de hiç bişeye bakmadan bütün bussları 1. kareye koyarak 1 tane md yi +8e upgrade ettim buna ne diceksiniz?

katılıyoruum haklısın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.