Şimdi Ara

+8 md basma taktığı 2 kere bastım :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar ilk önce hangi serverdaysanız o serverın 1.sinde basmaya çalışın mesela x1.Şimdi gelelim basmaya ilk önce kutumuzu boşaltıyoruz ve sadece md +7 rebrtsız,trina ve bus oluyor.Vede yakacağınız itemler hiçbir zaman silah olmasın 10 tane karışık fp veya plate almanız yeterlidir +7 olucak hepsi şimdi geldik anvile ilk önce itemleri yakıyoruz ama busla basmayın middle class ise o kağıtla basın 1 tane bus olsun md için sonra bu 10 tane paper . plate veya fp kıyafetlerı yakıyoruz hepsı yanıcaktır ardından md yi sonra trinayı sonrada busu koyuyoruz. bu arada kutumuzda hiç birşey kalmadı sonra trinayı koyar koymaz basmayın ilkte kırmızı olur sonra hemen hemen sarı ışık çıkıcak o çıktığı an basın md +8 olur bu kadar teşekkürler iki defa böyle bastım iyi akşamlar

• wayy bee ii tespit peki +7 e çıkarmayıda yazsana
    hani demis ya middle class scrolla basin bus la basmayin :D
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • bu md lerın ilkini oyunu bırakcam zaman basmıştım birde demin bastım

Orjinalden alıntı: skeleto031

arkadaşım nasıl olmaz +7 mıddle clas ya kafan mı guzel allah allah +7 paper priest elbıse al bakım

bak dostum yazdiklarini iyi oku
    hem demissin plate fp vs yakin
    hemde md icin 1 tane bus olsun baska olmasin

tutarsizlik var yani anlicagin ok
    bizde biliyoruz herhalde basic itemlarin +7 sinin middle oldugunu
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • quote:

Orjinalden alıntı: skeleto031

arkadaşım nasıl olmaz +7 mıddle clas ya kafan mı guzel allah allah +7 paper priest elbıse al bakım

ya plete ve fp +7 den sora high class istio

paperler middle
    Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
  • her basınca olcak die bişi yok
  • ŞANS bunun başka açıklamas yok

Orjinalden alıntı: Mr.Sentinel

nedense oyunu birakanlar basiyo ve cikiyo anvil oyunu birakmasinlar diyemi basiyo nediyo

Oyunu bırakan adam basıyor geçiyor çünkü umursamıyor ama öteki türlü onu yakıyo onu başka kutuya koyuyo falan halbuki rasgele bassa belki şansı daha artıcak bence genede sans işi bu
  • Sen 2 tane ile işi çözmüşsünde , Resimler bölümüne gir adam 4tane basıyor peş peşe (aralarında zaman var tabi). Adam 4tane basmış böyle bir iddası yok...
  • ANVIL ŞANS İŞİDİR. ASLA Bİ YÖNTEMİ YOKTUR. Sadece arkasından item yakma olayı war

• eğer benım demek ıstedımı zaten anlamadıysanız daha ne yapyım yukarıda hangı kaıt ıse soylemıstım orda sadece paperlere ornek werdım plateye de ornek werebılırdım anladınız
  • Bu isin taktigi falan yok tamammen tesaduf sans işidir anvilde item basmak. ilk denemede +8 claver, +8 chitin, 3 tanede +8 fp bastım bir gunde. Ertesi gun 7 tane +7 claverin birini +8 yapamadım. Yani bu işte taktik falan yok.
  • Anvil tamamen şans işi tesadüf olmuştur +8 olmuştur, Bende bikere sırf iş olsun die low clas itemlerle anvile gittim dol+5 ,helenid+5,woe+5le+5+citin+7 falan filan basmışlığım vardır, ama low class itemlerden 1 i bile +7 olmadı
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.