Şimdi Ara

900-1100 tl arası dslr makina tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 900 ila 1100 tl arası yeni bir dslr fotoğraf makinası almayı düşünüyorum. biraz araştırma yaptım ama pek çok teknik terim ve model var karar veremedim.
    daha önceden kullandığım 2 adet (kodak-nikon) dijital makine var ama artık yetersiz kalıyorlar zaten ekrana bakarak fotoğraf çekmeyi sevmiyorum.
    onları ve bilgisayarımı satarak bir makina almayı düşünüyorum. ne tavsiye edersiniz.

birde nikon d3000 nasıldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seliminci -- 12 Nisan 2011; 15:14:21 >

• d3000 iyidir güzeldir bilemiyorum fekat (NİKON CANON KAVGASINA DONUSMESİN) nikon lensleri canon lenslere göre biraz daha pahalıdır haberin olsun. Ha yok lens değişikligi yapmam (Makinanızı tanıdıkça 18-55 kit lens yetmeyecek diye düşünüyorum) diyorsanız ya da para sıkıntım yok derseniz düşünülebilir bir makina.

Makinayı teknik olarak daha uzman kişiler incelerse fikriniz oluşabilir.

İyi akşamlar :)
  • Canon 450D

Nikon D300

Sony A290

Pentax K10D

----

Temiz ikinci elleri güzel alternatifler olabilir. Fiyat / performans oranı en iyi olan Pentax'tır. Ekipman konusunda en rahat ulaşılabilir olansa Canon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Canon 450D

Nikon D300

Sony A290

...

D3000 olmasın? :)
  • Pentax K-x, Canon 450D, Canon 1100D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Canon 450D

Nikon D300

Sony A290

...

Bir 0 nelere kadir!!

Ama D300 isterseniz var elimde, 14500 shutterda 1850 lira..
    (bkz. araya reklam sıkıştırmak)
  • quote:

quote:

quote:

Canon 450D

Nikon D300

Sony A290

...

Bir 0 nelere kadir!!

bknz. sözlük yazarı, takipçisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Canon 450D

Nikon D300

Sony A290

...

Bir 0 nelere kadir!!

bknz. sözlük yazarı, takipçisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canber_k -- 12 Nisan 2011; 23:40:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: synchro

Pentax K-x, Canon 450D, Canon 1100D

Merhaba,
    Önerileriniz güzel ama 1100d'nin fiyatı konuyu açan arkadaşın belirlediği bütçeye göre pek uygun değil.(fiyat ortalaması pek netleşmedi ama bazı sitelerde 1.650 tl'den listelenmiş.)
    İyi akşamlar,hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 13 Nisan 2011; 1:14:48 >
  • öneriler için tşk. ederim marka olarak nikon hoşuma gidiyor daha önce dijital makinasını kullandım gündüz çekim kalitesi çok iyiyidi gece çekimlerinde flashdan dolayı pek iyi değildi
    bütçemi 100-150 tl daha artırabilirim yalnız 2. el asla düşünmüyorum

gittigidiyordan sony a33 e baktım özellikleri güzel yalnız sony hiç düşünmemiştim nikon ve canon a göre performansı extra lens fiyatları nasıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seliminci -- 14 Nisan 2011; 0:12:59 >
  • Lens fiyatları nikon ile canon dan çok farklı değil ayrıca eski minolta a mount lensleride kullanabiliyorsunuz yanlız bulunabilirlik açısından nikon yada canon kadar yaygın değil ülkemizde ama ebayda seçenek olarak biçok lensi rahatlıkla bulabilirsiniz ben ebay üzerinden 50mm ve tamron 17-50mm aldım herhangibir sorun olmadı. Performans olarak video çekiminde titreşim önleme açık olduğunda ısınma sorunu olduğunu söylüyorlar ben daha böyle bir durumla karşılaşmadım çektiğim videolar 3-5 dk sınırlı olduğu için belkide fotoğraf performansı için şu markadan daha iyidir diye bi iddiada bulunamam çünki diğer markalardaki ürünleri kullanmadım ama beni fazlasıyla memnun ettiğini söyleyebilirim. Linkteki konuda daha detaylı bilgi alabilirsiniz isterseniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_18366536/mpage_41/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocyigitosman -- 15 Nisan 2011; 0:56:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.