Bildirim
''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α'' (121. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ufoların yedek gemiye ihtiyacı olursa ...:):):) -
merhaba herkese kendi araştırmalarımla bir kaç ay önce hb den sony A290l aldım.makine nasıldır.Kullanan veya bilgisi olan varmı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: e.rar
merhaba herkese kendi araştırmalarımla bir kaç ay önce hb den sony A290l aldım.makine nasıldır.Kullanan veya bilgisi olan varmı acaba?
hayırlı olsun, sorunu okuyunca anılarım depreşti, bir zamanlar konu dışını'na çok takılırdım, parfümlerle ilgili bir topik vardı, arkadaşın biri ''6 aydır adidasın xxx parfümünü kullanıyorum, kokusu nasıl acaba'' diye sorduydu -
quote:
Orijinalden alıntı: xarax77
ufoların yedek gemiye ihtiyacı olursa ...:):):)
hocam eline sağlık çok beğendim (bu arada sensörü temizletmişin gibi geldi bana)
-
teşekkürler rasim :) gecenlerde bir yıkamıştım ama hala nemli:):):) -
quote:
Orijinalden alıntı: rasim888
quote:
merhaba herkese kendi araştırmalarımla bir kaç ay önce hb den sony A290l aldım.makine nasıldır.Kullanan veya bilgisi olan varmı acaba?
hayırlı olsun, sorunu okuyunca anılarım depreşti, bir zamanlar konu dışını'na çok takılırdım, parfümlerle ilgili bir topik vardı, arkadaşın biri ''6 aydır adidasın xxx parfümünü kullanıyorum, kokusu nasıl acaba'' diye sorduydu
yok ben yine kendi çapımda takılıyorum ama daha ayrıntılı bilgi alabilirsem daha iyi olacak
-
arkadaşlar dün çektiğim fotoğrafların hiçbiri yok.silinmişler her pc ye bağladığımda saçma sapan isimli 3 4gb lik klasörler çıkıyor.gitti fotoğraflarım ya.daha önce böyle bir duru.la karşılaşanınız oldu mu?
-
Herkese iyi forumlar,
Fotoğraf kursuna gidip amatör olarak bu işe başlamak isteyen bir arkadaşım için makine arıyorum. Sıfır kutusunda Sony DSLR A290L buldum spot. Yanında 18-55 lens ile beraber 850TL. Aslında nikon, canon, pentax, olympus gibi fotoğraf makinesine yoğunlaşmış markalara bakıyordum ama uygun fiyatlı sıfır bulamadım (en ucuz bulduğum 1300tl ye nikon D3100). Anlamadığım içinde 2. elden çekiniyorum. Ne dersiniz, bu fiyata bu makine alınır mı?
İnternette A290 için yeni başlayanlara uygun, kullanması kolay demiş. Sizler ne dersiniz? Bir de manuel ayar zenginliği nasıldır bu cihazın, yeni başlayanı tatmin eder eminim ama orta düzeye gelince çok mu çabuk yetersiz kalır? Şimdiden teşekkürler... -
-
quote:
arkadaşlar dün çektiğim fotoğrafların hiçbiri yok.silinmişlerher pc ye bağladığımda saçma sapan isimli 3 4gb lik klasörler çıkıyor.gitti fotoğraflarım ya.daha önce böyle bir duru.la karşılaşanınız oldu mu?
Emin değilim ama hafıza kartına yerleşen virusler boyle bi sorun yaratabiliyorlardı bana sorarsanız pc nizi virus taramasından geçirin ve hafıza kartını formatlayın. -
Zivilyn, fotoğraflar çok güzel. Gökkuşağı alabalığı da ne lezzetlidir o soğuk sularda.
------
Kartal (ama özgür olanlardan değil, doğal yaşam parkından)
-
Güver uçurumu
-
quote:
Orijinalden alıntı: jamboree
Zivilyn, fotoğraflar çok güzel. Gökkuşağı alabalığı da ne lezzetlidir o soğuk sularda.
Sağol hocam sizinkiler kadar olmasada idare ediyoruz yaklaşık 1.5 saat karda yürümemize rağmen eğlenceli ve güzel bi haftasonu oldu 1 gece konakladık gittiğimiz yerde gerek doğası olsun gerek doğanın bize verdiği nimetler olsun çok güzel iki gün geçirdik. Özellikle Kırmızı pullu alabalığımız akşam yemeğinde gayet lezzetliydi.
......................................................................................................
Kaçkarlar ve Üsküt Dağı
-
A evet Kırmızı pullu alabalıkmış, çok güzel gerçekten -
Rize/Hemşin Cağalver tepesinden..
-
Sony'ciler,
Başka hangi makinelerle uyumu bilmiyorum ama NP-FM55H yedek bataryamı satıyorum. Ben a100 ile kullanıyordum.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-aksesuar-yedek-parca-sony-np-fm55h-dslr-a100-batarya-45551804/detay
Ayrıca, bir de Lowepro çanta satıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-aksesuar-yedek-parca-lowepro-mini-aw-canta-sifirdan-farksiz-45321164/detay
İlgilenen varsa baksın.
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zivilyn
Tebrikler değişik bir çalışma kendimi tavana baş aşağı asılmış gibi hissediyorum bu fotoğrafa bakarken.
teşekkürler, aslında benim tek yaptığım fotoğrafını çekmek, asıl tebrik bunları tavana yapıştıran kafe sahiplerine gtimeli..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X