Şimdi Ara

90 a 50 netle tip falan hedefleyen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
17
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeslerim... Yapmayin etmeyin gozunuzu seveyim. Ekranda 40 binleri gorunce aglayacaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve saygıdeğer yazar sütünü içip yatağına yatar..

• Fringesever dostum 345,sarmal,cozum aytyi bir coz de oyle gel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde yazmak istiyorum ben de.

Ancak iki senedir hüsrana alıştım. Korkuyorum bu arkadaşın dediği gibi olacak diye.

• 40 bin geleceğini sanmam da 20-25 bin aralığında gelcek gibime geliyor bana da o netlere
  • .INFINITY. kullanıcısına yanıt
    Aynen yav o da dogru,millet her gecen yil daha da bir cosuyor adeta.Gelmezse de jenerasyonlarin gelisimine baglamaliyiz bu durumu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bilmiyorum valla ben kafaya takmaya başladım iyi olur inşallah. Dikkat hatamız olmaz ve netimiz yüksek olur inşallah.

Üçdörtbeş gibi bir fen gelmez

Matematik aynen onun gibi gelir ama fenin öyle geleceğini zannetyorum. Biyoloji soruları biraz daha açık gelir gibime geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Aynen yav o da dogru,millet her gecen yil daha da bir cosuyor adeta.Gelmezse de jenerasyonlarin gelisimine baglamaliyiz bu durumu.
    Hocam jenerasyonların geliştiği falan yok, burada geçen sene de atıp tutuyorlardı. Bari sen inanma gözünü seveyim. Geçen sene 120 yapıp hukuk gelir mi diyenler vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 90a 50 hangi denemede yapildiği önemli bence.

• Olm aynı netlerle hedefim 35-40k benim niye adamın üstüne gidiyonuz yok zor denemede yap da goriym falan. Ortalama olarak tüm denemelerinin ortalaması 90a 50 ise yeterli. İlla olimpiyat sorularında mi 90-50 yapmak lazım anlamadım ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uc dort bes ellinin altina dusmuyorum tytsinde de 90 nin altina. Ama 40 bin bekliyorum.

Cok bilmislik yapmanin manasi yok. Toz pembe hayallere aldanacaksaniz sizin bileceginiz is. Ozdebirle osym sinavini kiyaslayip kendine siralama cikaran adamlar burda laga luga yapiyor. Milleti umutlandirmayin sonra uzulenler seneye kalanlar onlar oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.