Şimdi Ara

90,000 TL YE KADAR EN MANTIKLI C SINIF HATCHBACK OTOMATİK DİZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. 70 , 90 bin tl arası c sınıf otomatik dizel hatchback araç arıyorum en mantıklı seçenek hangisidir yardımcı olursanız sevinirim

Aklımdaki araçlar

Pevgeot 308 Blue Hdi : sadece eat6 şanzımanlılara bakıyorum. Araştırdığım kadarıyla başarılı bir şanzımana sahipmiş. 2016 Active paket alabiliyorum. Dolu paketler pahalı.

Golf 1.6 Tdi : Dolu paketleri çıkıyor yalnız model olarak 2011 2012 leri alabiliyorum. Dsg şanzıman korkutuyor.

Hyundai i30 : Paket olarak aralarında en dolusu.

Seat Leon : Yeni kasalar hakkında bilgim yok. 2012 modelleri copa plus alınabiliyor. Dsg korkutuyor.

Toyota auris : Vites geçişleri çok sarstığı söylendi. Dıştan görünüşü hoşuma gitmedi.

Audi a3 : Pek bilgim yok yalnız şanzıman olarak dsg den pek farkı yok galiba.

En mantıklı olan hangisidir. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim herkese.

• H kasadaki şanzımanla J veya K kasadaki şanzıman aynı değil. Yeni şanzıman tam otomatik, sarsıntılı değil genel olarak opelden başka sıkıntı yaşamadıysanız bir test edin derim tam otomatik olanını. H kasadaki şanzıman güzel değil evet iyi ki satmışsınız. 👍🏻 hayırlısı olsun...
  • Egea HB düşünürseniz, örnek ilan olarak bakabilirsiniz. Hem genç hem düşük km olur hem de epey dolu olur.
  • 308-EAT6 yada Astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Egea HB düşünürseniz, örnek ilan olarak bakabilirsiniz. Hem genç hem düşük km olur hem de epey dolu olur.
    İlani urban diye açmış ama araç lounge paket

Bu piyasada f/p olarak en iyisi budur. Yaş/km/donanım kombinasyonuna göre. Motor, şanzıman ve konfor konusunda zaten başarılı.

Bir de 308 bakılabilir.

• astra veya 308 bak hocam sanzıman önemli, yerli üretim egea da bakılabilir
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Fiat düşünmüyorum. Teşekkürler.
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    H kasa astram vardı. Vites geçişleri çok sert olduğu için sattım.
  • uyaran kullanıcısına yanıt
    Fiat düşümmüyorum. Astranın şanzımanından bıktığım için sattım.
  • 308 o zaman hocam.
  • xquard42 X kullanıcısına yanıt
    H kasadaki şanzımanla J veya K kasadaki şanzıman aynı değil. Yeni şanzıman tam otomatik, sarsıntılı değil genel olarak opelden başka sıkıntı yaşamadıysanız bir test edin derim tam otomatik olanını. H kasadaki şanzıman güzel değil evet iyi ki satmışsınız. 👍🏻 hayırlısı olsun...
  • 1. seçenek : 308 Bluehdi EAT6
    2. seçenek : Astra K cdti AT6
    3. seçenek : C4 bluehdi EAT6
    astra daha fazla yaksa da en yeni tasarımlı araç. Ancak yürütme maliyeti en makul araç 308.

3 yaşında bir araç alabilecekken 8 yaşında çöp şanzımanlı leş araca bu paralar verilmez. aklından leş vagları çıkartman hayrına olacaktır.
  • aaguler kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler. Pevgeot 308 alıyım diyorum ama boş paket olunca düşünüyorum :)
  • Megane 4 hb alırdım ben olsam, vw grubunu DSG sebebiyle düşünmem, düşünecek olsam da çok yaşlı model almam, astra k ya da 308 şanzıman olarak en ideal araçlar ama o paraya alınabilir mi bilmem. Megane 4 ise f/p olarak daha ideal olur, model olarak yeni donanım olarak tatminkar tasarım olarakta gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAYOKAN84

Megane 4 hb alırdım ben olsam, vw grubunu DSG sebebiyle düşünmem, düşünecek olsam da çok yaşlı model almam, astra k ya da 308 şanzıman olarak en ideal araçlar ama o paraya alınabilir mi bilmem. Megane 4 ise f/p olarak daha ideal olur, model olarak yeni donanım olarak tatminkar tasarım olarakta gayet iyi
    EDC şanzıman da DSG nin aynısı çift kavramalı.
    Tam otomatik araçlar candır. 308, Astra (J,K), Benzinli Corolla/Auris, Civic, eski kasa i30 tam otomatik şanzıman kullanıyorlar diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

120 hp dizel C segment aracın 0-100 ü nasıl 12 sn olabiliyor ya şaka gibi bu citroen 308 ile cok farklılar bu konuda..
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Aradaki 175 kilo farktan olabilir
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt
    o kadar farkettirmemesi lazım 2 sn fark cok fazla..
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Hız sınırı 90 km olunca bir anlamı yok bence
  • Arka koltukların biraz dar olması sorun değilse 308 güzel seçim olur. I30 eğer DCT alacaksanız DSG ile benzer sorunlar çıkarabiliyor önermem, 12-14 arası tam otomatik değerlendirebilirsiniz.
    Auris dizel kesinlikle önermem, benzin+lpg güzel araç oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.