Arkadaşlar merhaba, 90.000 TL ye bir 2014 Fiat Linea buldum almayı düşünüyorum fakat sizlerinde fikirlerini almak istedim. Aracın özelliklerini yazıyorum. -2014 1.3 Multijet dizel, Urban paket -Manuel vites -187.000 KM -1.200 TL hasar kaydı. -Boya, değişen yok. |
90.000 TL ye 2014 Fiat Linea alınır mı?

-
-
bende var kullanıyorum, tabiki alınır.
ayrıca urban paket dolu bir paket, o paraya o kadar donanımlı, dizel, sorunsuz bir otomobil piyasada yok gibi bir şey. Sorun varsa cevaplarım
-
Lounge almak daha mantıklı. Varsın iki yaş veya 10-15k km fazla olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alınır ama km biraz yüksek sanki , daha düşük kmli 1-2 parça değişenli lineayı aynı fiyata bulabilirsiniz gibi
-
180 bin km 1.3mj motor için hiçbir şey sayılır.quote:
Orijinalden alıntı: Lego95Alınır ama km biraz yüksek sanki , daha düşük kmli 1-2 parça değişenli lineayı aynı fiyata bulabilirsiniz gibi
Ayrıca değişenli bir aracı almaktansa yüksek km'li bir aracı almak daha makul
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
180 bin km 1.3mj motor için hiçbir şey sayılır.
Ayrıca değişenli bir aracı almaktansa yüksek km'li bir aracı almak daha makul
Alıntıları Gösterdeğişen hiçbir zaman önemli değil ,aracın bakımlı olması önemli olan. değişen her araçta olabilir. ben düşük km değişenli tercih ederim genelde. Hatta hasar kayıtlı alırım. astra almıştım sol ön çamurluk değişikti sadece ama araçta 20.000 tl hasar kaydı vardı. piyasadan 20bin tl aşağısına almıştım ve sadece 59.000 kmdeydi. 0 gibi arabaydı kısacası. servis tamir faturasına baktığımda sol ön aksa 7.000 tl , janta 4.000 tl, çamurluğa 2.700 tl yazılmıştı. kalanı küçük parçalar ve işçilikti.
-
90 bine Linea
90.000 TL
Vay be
Hemen al kaçırma
Tabii ki alınır muadili araçların 2005 modellerini o paraya satıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değişen kapılar hariç her türlü önemlidir nokta.quote:
Orijinalden alıntı: Lego95değişen hiçbir zaman önemli değil ,aracın bakımlı olması önemli olan. değişen her araçta olabilir. ben düşük km değişenli tercih ederim genelde. Hatta hasar kayıtlı alırım. astra almıştım sol ön çamurluk değişikti sadece ama araçta 20.000 tl hasar kaydı vardı. piyasadan 20bin tl aşağısına almıştım ve sadece 59.000 kmdeydi. 0 gibi arabaydı kısacası. servis tamir faturasına baktığımda sol ön aksa 7.000 tl , janta 4.000 tl, çamurluğa 2.700 tl yazılmıştı. kalanı küçük parçalar ve işçilikti.
Alıntıları Göster
Ailem kaportacı ona göre az çok biliyorum neyin ne olduğunu.
Ön çamurlukları değişmiş araba genelde ön şasi ve podyalardan ağır darbe alıyor ve ne kadar yapılırsa yapılsın fabrika düzenini tutmuyor.
Arka çamurluklar değişse direkt olarak C sütunundan ve alttan kesiliyor yine aracın mukavemeti düşüyor eski düzenini tutmuyor. Bagaj kapağı değişse genelde arkadan darbe almış oluyor ve bagaj havuzunda işlem oluyor.
Kısacası insanların ikinci elde değişenli arabadan kaçması ve değişenli aracın para etmemesi bu yüzden.
Ha değişenli otomobil alınmaz demiyorum düzgün işçilik ve orijinal parça kullanıldıysa alınır fakat sanayideki durumu bilen biri olarak her şey en ucuzuna kaçılarak yapılıyor ve araba ondan sonra düzen tutmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 14 Haziran 2021; 11:53:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Lounge paket olursa donanım seviyorsanız daha keyifli olur, ülkenin hali ne yazıkki ortada temiz düzgünse içinize siniyorsa alın. benzer rakamlara punto 1.3 multijette var denk gelirse evo pakette güzeldir dynamic donanımda.
2 sene önce bu paralara ne arabalar yazılıyordu ülkenin haline bak...
-
Çok mantıklı. Boya değişen de yokmuş.
Alınır
-
Hocam aynı paralara 1,3 multijet punto evoda bakabilirsin
Bir insan neden otomatik cruze varken manuel linea alır anlayabilmiş değilim.
Fiyat iyi , ama, kaçıncı sahibi , bakımları nasıl yapılmış bunlar değerlendirilerek alınabilir.
Hey gidi Linea hey. 2012 1.3 dizel çelik jantlı sis farlı modelini sıfır km 33.000 TL'ye bayiden çıkartmıştım. 1 sene sonra 15 bin kilometredeyken 1.6 mjet 120 HP Sport Bravo ile takasa vermiştim bayiye. Aynı zamanlarda 95 bin liraya arkadaşıma sıfır F30 3.20 çıkarttık bayiden...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
Değişen kapılar hariç her türlü önemlidir nokta.
Ailem kaportacı ona göre az çok biliyorum neyin ne olduğunu.
Ön çamurlukları değişmiş araba genelde ön şasi ve podyalardan ağır darbe alıyor ve ne kadar yapılırsa yapılsın fabrika düzenini tutmuyor.
Arka çamurluklar değişse direkt olarak C sütunundan ve alttan kesiliyor yine aracın mukavemeti düşüyor eski düzenini tutmuyor. Bagaj kapağı değişse genelde arkadan darbe almış oluyor ve bagaj havuzunda işlem oluyor.
Kısacası insanların ikinci elde değişenli arabadan kaçması ve değişenli aracın para etmemesi bu yüzden.
Ha değişenli otomobil alınmaz demiyorum düzgün işçilik ve orijinal parça kullanıldıysa alınır fakat sanayideki durumu bilen biri olarak her şey en ucuzuna kaçılarak yapılıyor ve araba ondan sonra düzen tutmuyor.
Alıntıları GösterSize katılıyorum tabiki, ben değişenden ziyade sizin gibi ne değişti darbe nasıldı ona bakarak alıyorum. Bazı arabalar oluyor arabanın farı zaten 5.000 lira, ufak dokundurmuş bir yere servis doğal olarak komple değişmiş 3 parça kaput tampon far ve çamurluk... şasisi oynanan ve arkadan kaza yapan arabalardan uzak dururum. 150 160 km hızda arabanın ip gibi gitmesi gerek çok hassasım. Mesela eski aracın vardı sol kapılar değişikti ben de sol önden sürttüm sol taraf komple değişik gibi olmuştu ama en ufak bir şasi oynaması yoktu. Akrabam hatasız boyasız araba alıcam diye tutturdu bulduk bi araba hatasız boyasız ama adam da hiç yürüyene bakmamış. 5.000 lira bakım masrafı yapmıştık lastiklerden tut trigere kadar herşey yenilendi. pat 1 hafta sonra araba önden kaza yaptı ... şans
-
Arkadaşlar malesef benim iş olmadı Lineayı alamadım. Dayım benim yerime Expertize götürdü. Motor yağ kaçıyormuş adam bakımları zamanında yaptırmamış. Motor neredeyse yanacak kıvama gelmiş. Tavanda göçük düzeltme işlemi olmuş. Kilometre 187.000 değil 190.000 çıkmış ve adamın bunların hiçbirinden haberi yokmuş. Bir de exper e girmeden önce benim arabam çok temiz diyormuş. Hayırlısı olsun elbet bulacağız bir tane.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 14 Haziran 2021; 16:40:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterNerede yakıyor 11-12 litreyi, rüyalar aleminde mi ? Benim İstanbul şehir içi ağır trafikte ortalama hızım 22km/s iken 100km/8.7litre yakıt tüketimim var, trafiksiz 6 litrelerle dolanmak mümkün uzun yolda 4.9litreleri görüyor ki özellikle lpg ile çok çok daha ekonomik bir araç halini alıyor. 1.5ton ayrıca atmosferik motora sahip bir araç daha ne yapsın ? Bu arada aracın 0-100 hızlanması 11.9 saniye günümüz araçlarıyla ortalama aynı değere sahip.Bence siz biraz art niyetlisiniz, çamur at izi kalsın anlayışıyla yaklaşıyorsunuz konuya.
Benzer içerikler
- dsg şanzıman vites göstergesi yanıp sönüyor
- büyük jant muayeneden geçer mi
- hyundai i20 kronik sorunları
- motor suyu kapağını açınca su yükseliyor
- araç ısınınca çekişten düşüyor
- toyota fiyat listesi
- mazda cx 60
- reeder araba
- volkswagen fiyat listesi 2025
- rifter 2024 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X