Şimdi Ara

9. Sınıf Dershane (Ankara)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankarada oturuyorum, yeni liseye geçtim. Puanlarım iyi ama yine de ilk seneden dershaneye gitmek istiyorum Sayısal okumak isteyen, Tıp ve elektrik elektronik mühendisliği ideali olan birisi için hangi dershaneyi önerirsiniz??

Not: Açı dershanesinde %60 indirimim var bir de körfez matfen falan araştırıyorum. Lütfen bir yardım okullar açıldı açılacak!

• 9.sınıfta gereksiz
    3-Öyle dershanelere gidilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatminatör Haydar

9.sınıfta gereksiz

Gereksiz diyorsun ama ben evde böyle canım istedi diye çalışamıyorum :( Hocalar ödev falan veriyor dershanede bende onların dediğini yapa yapa başarılı oluyorum. Kısacası mutlaka gidicem dershaneye ama nasıl olsun yani 1.sinde açıya gidip çok kasmamak ondan sonra 3 te 4te falan pahalı ve eğitimi ağır dershanelere mi gitsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scenser

quote:

9.sınıfta gereksiz

Gereksiz diyorsun ama ben evde böyle canım istedi diye çalışamıyorum :( Hocalar ödev falan veriyor dershanede bende onların dediğini yapa yapa başarılı oluyorum. Kısacası mutlaka gidicem dershaneye ama nasıl olsun yani 1.sinde açıya gidip çok kasmamak ondan sonra 3 te 4te falan pahalı ve eğitimi ağır dershanelere mi gitsem

Bizim bir arkafaş vardı açıya gitmişti kendi ağzıyl dedi bes kurus etmez bu dershane diye.Hedefin tıpsa femi tercih et.Yok birszda ozgurluk olsun dersen final.

• Kendine yazık etme.

• quote:

quote:

quote:

9.sınıfta gereksiz

Bizim bir arkafaş vardı açıya gitmişti kendi ağzıyl dedi bes kurus etmez bu dershane diye.Hedefin tıpsa femi tercih et.Yok birszda ozgurluk olsun dersen final.

Adam 99lu Açıda şöyle bir şey var genelde her dönem katlı 10-14 sınıf oluşuyor , ilk 3 sınıfı derece sınıfı yapıyorlar eğer bu sınıflara girersen hocası ayrı ilgilenir rehberlikçisi ayrı ilgilenir çaycısı bile ayrı ilgilenir adamla mesela normalde ders ve etüt hocaları ayrıdır , dersine giren hoca sana birebir etüt vermez ama ararsın hocayı ''hafız bak şu saatte gelcem bana şu konuyu anlatacaksın'' der kapatırsın çünkü derece sınıfındasındır.Hocaları toplayıp halısaha bile yaparsın çünkü derece sınıfındasın ama derece sınıfına girememişsen 7.-10. sınıfa flan düşmüşsen rehberlikçin bile ilgilenmez , ilgileniyormuş gibi yapar.

Kısaca Açıda derece sınıfları asıl öğrenciler kalan sınıflar dershanenin sermayesini döndürmek için var olan öğrencilerdir.

Ayrıca 9 da dershaneye gitmek kadar gereksiz bir şey olamaz 1 sene keyfine bak hafız 11-12 de zaten patlayana kadar çalışacaksın kıymetini bil 9 daki rahatlığın

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

quote:

quote:

quote:

9.sınıfta gereksiz

Adam 99lu Açıda şöyle bir şey var genelde her dönem katlı 10-14 sınıf oluşuyor , ilk 3 sınıfı derece sınıfı yapıyorlar eğer bu sınıflara girersen hocası ayrı ilgilenir rehberlikçisi ayrı ilgilenir çaycısı bile ayrı ilgilenir adamla mesela normalde ders ve etüt hocaları ayrıdır , dersine giren hoca sana birebir etüt vermez ama ararsın hocayı ''hafız bak şu saatte gelcem bana şu konuyu anlatacaksın'' der kapatırsın çünkü derece sınıfındasındır.Hocaları toplayıp halısaha bile yaparsın çünkü derece sınıfındasın ama derece sınıfına girememişsen 7.-10. sınıfa flan düşmüşsen rehberlikçin bile ilgilenmez , ilgileniyormuş gibi yapar.

Kısaca Açıda derece sınıfları asıl öğrenciler kalan sınıflar dershanenin sermayesini döndürmek için var olan öğrencilerdir.

Ayrıca 9 da dershaneye gitmek kadar gereksiz bir şey olamaz 1 sene keyfine bak hafız 11-12 de zaten patlayana kadar çalışacaksın kıymetini bil 9 daki rahatlığın

2 senedir açıya gidiyorum 2sinde de 4. sınıftaydım Ya bu kadar doğru anlatılır sen de mi açıdaydın ne yaptın ya :s Ben femi bir düşüneyim 2. 3. ve 4. sınıflar için ama indirim kazandığım için büyük ihtimalle babamlar açıya yazdırır hem orda çok kasmam ilk sene ödevleri yapar soruları çözerim :) Teşekkürler cevaplar için ^^ başka sayısal dershanesi bilen varmıı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUKUK 1.SINIF
    8 yıl önce açıldı
    Üniversite 2. Sınıf olanlar?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Scenser kullanıcısına yanıt
    Dershaneye gitmeni tavsiye etmem, etrafındakiler senin kadar iyi olmaz çünkü bu sana negatif motivasyon olarak yansır. Sen sadece 9. sınıfta her dersten öğretmeninin aldırdığı kitabı bitir, bir de konuları çok iyi kavramaya bak ki daha büyükleri gelince geri dönüş yapıp eski bilgilerini orada da kullanabilesin.
    Başarılar!
    12. sınıf birisi olarak sana 11 ve 12'de dersaneye gitmeni tavsiye ederim.
    Mesela ben 9. sınıfta %100 burs kazanmıştım bir dersaneden SBS puanınından dolayı, kayıt oldum ama 3-4 defa uğradım dersaneye.
    9. sınıfta 10. sınıf için indirim sınavlarına falan hiç girmedim biraz dinlenmeye aldım kendimi.
    10. sınıfta düzene sokmaya başladım kendimi zaten 11 için sonra yine eğitim bursu aldım 2 dersaneden.(%90)
    11'de de bir vites daha arttırdım 12 için bu sefer 3 tane farklı dersaneden %100 aldım.
    Bu sene bir vites daha arttırıyorum.
    Çok yorma kendini, konuları çok iyi kavra, bilimi sevdir kendine, dergi falan oku, ot olma.
    Etrafındaki olayları anlamdırmaya çalış. Öğrendiğin şeyleri hayatına uygula, en basitinden karşıdan karşıya geçerken çapraz yürü.(Hipotenüs her zaman iki kenarın toplamından daha küçüktür.)
    Olimpiyatlara hazırlanabilirsin ama okuldaki hocanın Tübitak'tan kurs falan alması gerek yoksa çok zor oluyor uğraşılacak iş değil.

• 9. sınıfta dersane gereksiz tecrübe konuşuyor illa burnunun dikine gidecek ve haftasonlarını hiç uğruna heba edeceksen evine yakın bir yere git.
  • Hepiniz haklısınız aslında ama gerçekten bir dershanenin gerekli olduğunu düşünüyorum, yeni konular yeni dersler falan şok olmayayım
  • kesinlikle gereksiz birşey. Eğer inanmıyorsan zaten gidince anlarsın.
    Birtek Lise 4 te gerekebilir. Bi ihtimal belki lise 3 ama lise 1 ve lise 2 kesinlikle gereksiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.