Şimdi Ara

9 Saat Ders Görmek !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağlık meslek okumaktayım.Okul uzak yol 30 dakika sürüyor 9 saat ders görüyoruz.Dönüşte yine 30 dakika.Eve 17:20 de evde oluyorum 1 saat dinlenme oldu 18:20 1 saat yemek yeme haber izleme derken 19:20 1 saat ödev 20:20 kickbox antremanına gidiyorum eve geliyorum banyo yapıyorum yatıyorum.Cidden bıktım beyler.Eve keşke 3-4 gibi gelsem.Ne bir oyun oynayabiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeymunHusnu -- 5 Ekim 2013; 23:17:18 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

up
    ah canım benim yol uzun geliyormuş 30 dakika...

oğlum sen benle.... mi geçiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

Yahu nerenle okuyorsun yazıyı ? Yol uzun geliyor diye bir şeymi yazmışım ben ? Te allahım illa yorum yazmak için yorum yazmayın be bilader.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gulhan Sen

Alıntıları Göster
    yol uzun ve 30 dk ? nerede yaşıyon kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gulhan Sen

Alıntıları Göster
    Teknik meslek lisesindeyim , saat 8:30da ders başlıyor akşam 18:00 da ders bitiyor günde 12 ders görüyorum ve 25 dakika yol yürüyorum.

9 saat ders görsem bırak şikayeti , övünürüm..
  • 10 saat ders bir bucuk saat yol şükret sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

yol uzun ve 30 dk ? nerede yaşıyon kardeş ?

Kişisel araçla gidiyorum minibüs veya otobüs kullanmaya kalkarsam 2-3 kere değiştirmem gerek öyle söyleyeyim.Umarım açıklayıcı olmuştur artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishZombie

Teknik meslek lisesindeyim , saat 8:30da ders başlıyor akşam 18:00 da ders bitiyor günde 12 ders görüyorum ve 25 dakika yol yürüyorum.

Alıntıları Göster
    bende sağlık meslekteyim 9.sınıfsın bende geçen sene isyan ediyodum bu sene alıştım istanbuldamısın hangi sağlık meslek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLLoxY

Sağlık meslek okumaktayım.Okul uzak yol 30 dakika sürüyor 9 saat ders görüyoruz.Dönüşte yine 30 dakika.Eve 17:20 de evde oluyorum 1 saat dinlenme oldu 18:20 1 saat yemek yeme haber izleme derken 19:20 1 saat ödev 20:20 kickbox antremanına gidiyorum eve geliyorum banyo yapıyorum yatıyorum.Cidden bıktım beyler.Eve keşke 3-4 gibi gelsem.Ne bir oyun oynayabiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum.

Ben 45 - 50 dakika yol çekiyorum. 5.45, 6 gibi evde oluyorum. Günlük 8 ders olunca. 9 ders olduğu gün 6da evdeyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoLdOut

quote:

Sağlık meslek okumaktayım.Okul uzak yol 30 dakika sürüyor 9 saat ders görüyoruz.Dönüşte yine 30 dakika.Eve 17:20 de evde oluyorum 1 saat dinlenme oldu 18:20 1 saat yemek yeme haber izleme derken 19:20 1 saat ödev 20:20 kickbox antremanına gidiyorum eve geliyorum banyo yapıyorum yatıyorum.Cidden bıktım beyler.Eve keşke 3-4 gibi gelsem.Ne bir oyun oynayabiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum.

Ben 45 - 50 dakika yol çekiyorum. 5.45, 6 gibi evde oluyorum. Günlük 8 ders olunca. 9 ders olduğu gün 6da evdeyim...
    11 saat ders gördüğüm de oldu 1 dönem. okulu biz açıp biz kapatıyorduk. yolum da 20dk yürüme - 50dk toplu ulaşımdı. 17:40 da ders biterdi 7 de evde olurdum. hatta bankacı ablam benden önce gelirdi bence şikayet etmemelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 5 Ekim 2013; 23:36:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

11 saat ders gördüğüm de oldu 1 dönem. okulu biz açıp biz kapatıyorduk. yolum da 20dk yürüme - 50dk toplu ulaşımdı. 17:40 da ders biterdi 7 de evde olurdum. hatta bankacı ablam benden önce gelirdi bence şikayet etmemelisin

Alıntıları Göster
    günde 25 saat ders gören komandolar gelmeden kaç burdan

• quote:

11 saat ders gördüğüm de oldu 1 dönem. okulu biz açıp biz kapatıyorduk. yolum da 20dk yürüme - 50dk toplu ulaşımdı. bence şikayet etmemelisin

9 Saat Ders Görmek !
    Konu bildiğin böyle gidiyor sidik yarışına döndü kim daha fazla ders görüyor gibisinden.

Benim demek istediğim şey sizce bu mantıklımı ? ben 7 dersten sonrasını anlamıyorum açıkcası beynim sulanmış oluyor.Robot değiliz biz insanız biraz bu konuları konuşun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeymunHusnu -- 5 Ekim 2013; 23:38:47 >

• quote:

quote:

11 saat ders gördüğüm de oldu 1 dönem. okulu biz açıp biz kapatıyorduk. yolum da 20dk yürüme - 50dk toplu ulaşımdı. bence şikayet etmemelisin

9 Saat Ders Görmek !
    Konu bildiğin böyle gidiyor sidik yarışına döndü kim daha fazla ders görüyor gibisinden.

Benim demek istediğim şey sizce bu mantıklımı ? ben 7 dersten sonrasını anlamıyorum açıkcası beynim sulanmış oluyor.Robot değiliz biz insanız biraz bu konuları konuşun.

Açıkçası biz sabah girip akşam çıkana kadar cs 1.6 ve warcraft oynamaktan pek önemsemezdik arada bi beyin a...ıklaması yaşamamak için bi hava alırdık yine devam

• quote:

quote:

quote:

9 Saat Ders Görmek !

Açıkçası biz sabah girip akşam çıkana kadar cs 1.6 ve warcraft oynamaktan pek önemsemezdik arada bi beyin a...ıklaması yaşamamak için bi hava alırdık yine devam

Alıntıları Göster
    Haftada 2 kere okula gidiyorsun ona bari ağlama.

• quote:

Hic bir teknik lise haftanin 5 gunu 12 saat ders gormez.

• quote:

Orijinalden alıntı: captureThecrown

quote:

Alıntıları Göster
    sanki bizim için çalışıyorsun.çöpçü olup günde 12 saat civarı 20-30 çalışmak istemiyorsan 4 yıl 9 saat çalışacaksın

• Anadolu ML deyim iki gün 8 de girip 5.45 te çıkıyoruz 2 saat yol sürüyor. Haline şükret.

• quote:

Orijinalden alıntı: captureThecrown

quote:

Haftanın 5 günü demedim ki
    2 gün böyle.
    Diğer kalan 3 günde 7 saat görüyorum.
  • Sistem bu, yapacak bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.