Şimdi Ara

9 kasım FB-GS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozar

*Fenerbahçenin Galatasaraya Kadıköydeki psikolojik üstünlüğü,
    *Oyuncuların muhtemel Arsenal yenilgisinin acısını çıkartmak isteyecek olması,
    *Galatasarayın savunmasının Kocaelisporunkiyle yarışabilecek bir formu yakalamış olması
    *Fenerbahçenin olası mağlubiyeti sonucunda düşeceği durumun "ekmeğini ligin renginden kazanan" yayıncı kuruluş ve medyanın işine gelmeyecek olması

parametreleri göz önüne alınarak muhtemelen Fenerbahçenin kazanacağı maç olur. Ama 2-1 olur, ama 5-2 olur bilinmez.

Yaşanıcak hezimetten sonra acı çıkartıcak hallerimi kalıcak sanıyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

quote:

Orjinalden alıntı: ozar

*Fenerbahçenin Galatasaraya Kadıköydeki psikolojik üstünlüğü,
    *Oyuncuların muhtemel Arsenal yenilgisinin acısını çıkartmak isteyecek olması,
    *Galatasarayın savunmasının Kocaelisporunkiyle yarışabilecek bir formu yakalamış olması
    *Fenerbahçenin olası mağlubiyeti sonucunda düşeceği durumun "ekmeğini ligin renginden kazanan" yayıncı kuruluş ve medyanın işine gelmeyecek olması

parametreleri göz önüne alınarak muhtemelen Fenerbahçenin kazanacağı maç olur. Ama 2-1 olur, ama 5-2 olur bilinmez.

Yaşanıcak hezimetten sonra acı çıkartıcak hallerimi kalıcak sanıyorsun

Konu 9 kasım
    Hangi yaşanan hezimet
    9 KASIMDA görüşme dileğiyle...

• seni maç sonunda da burda görmek isteriz.
    kıdemli fbliler böyle konu açmaz
    Gs defansif hata yapmazsa 6kasıma nazire yapan bir skor çıkartabiliriz
    tabi bu fenerin dağılması anlamına gelir
    ama siz asla farklı kazanamazsınız.
    quote:

Orjinalden alıntı: tony00

Derbide ne dersininz 2.ci 6 kasım vakası olurmu beyler.Bu konuyu 9 kasımda hortlatalım bakalım kim karlı çıkacak...

• Her türlü FENERBAHÇE kazanır !!!

Neden derseniz Maçı GALATASARAY kazanırsa eee ARAGONES i gönderirler herhalde bizde bu yönden kazançlı çıkarız..

Gerçekten FB yi izlerken hayretler içinde kalıyorum takımı tanıyamıyorum, ve bu kötü gidişe kimse dur demiyor
    her hafta göz göre göre puan kaybediyoruz..

Yıllardır FENERBAHÇE ye Gol bile Atamayan GALATASARAY şimdi Yener ise ayrıca farklı yenerse, ee artık bişeylerin değişmesi gerektiğini anlarlar helhalde...
  • arkadaşalar elimde fazladan bir bilet war ilgilenenler olursa anlaşırız
  •  9 kasım FB-GS

Davası olur mu?
  • FB 9 - 0 GS Fenerbahce Arsenalden 9 tane yerse 9 tane GS atar... Bursa Maçını hatırlayalım...FB 2 - 5 Arsenal --- FB 5 - Bursa 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

FB 9 - 0 GS Fenerbahce Arsenalden 9 tane yerse 9 tane GS atar... Bursa Maçını hatırlayalım...FB 2 - 5 Arsenal --- FB 5 - Bursa 2

9 tane GS'ye atar olcak o...

(Edit yapılmıor ne gıcık şey bu böle)

• Derbilerin havası çok farklı ne kadar konuşsak kesin bir kanıya varamayız.Çok kötü durumda olan takımda çok iyi, çok iyi olan takım çok kötü oynayabiliyor.Kadıköyde zaten Fenerbahçe'nin bir olayı olduğu kesin, top içeri girmek istiyor,kıça başa çarpıpta giriyor bizim maçlarda nedense çok garip bir ortam.Fenerbahçe savunmasının Baros'u kontrol edebileceğine inanmıyorum, Kewell-Arda-Lincoln gününde olursa Baros'u çok pozisyona sokarlar ve iş bunların değerlendirilmesine kalır.Bunun tam tersi bizim içinde olabilir zira bizim savunmamızda hiç iç açıcı değil, ancak tek tesellim FB forvetinin seri futbolculardan oluşmaması.
  • skibbe eger tek forvet oynatıp takımı korkak oynatmazsa hucum oynatırsa ve h.kewell -arda-lincoln-barosu oynatırsa rahat yeneriz.fenerin bu mahşerin 4atlısını durduracak gucu yok.tabi bu 4 oyuncu gününde olursa 4+ bir skor olur.ben yenecegimizden eminim.zaten iddia topicide açmıştım.
  • Bu derbi diğer senelerden çok farklı çünkü her iki takımda iyi oynamıyor her türlü skora açık bir maç olacağı kesin 3-3 2-2 gibide olabilir ancak şöyle birşey varki fenerbahçe nin üzerinde birde arsenal yorgunluğu olacak galatasarayın benfica karşısında o kadar yorulmayacağını düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

Bu derbi diğer senelerden çok farklı çünkü her iki takımda iyi oynamıyor her türlü skora açık bir maç olacağı kesin 3-3 2-2 gibide olabilir ancak şöyle birşey varki fenerbahçe nin üzerinde birde arsenal yorgunluğu olacak galatasarayın benfica karşısında o kadar yorulmayacağını düşünüyorum

Biz Benfica'da çok zor bir maç oynayacağız onun ardından 0 idmanla Fenerbahçe karşısına çıkacağız.Zira Perşembe akşamı Benfica maçı var onun ardından Türkiye'ye dönmesi,futbolcuların dinlenmesi falan derken FB maçı günü geliyor zaten.Bu yüzden FB bizden 1 gün daha fazla avantajlı onlar Çarşamba oynayacaklar.Hatırlasana Olympiakos maçını oynadık Perşembe günü, ardından Eskişehir'e gittik ve takımımız maçın başından sonuna kadar yürüdü sahada.Aynı şeyleri yaşamayız umarım, futbolcularımız derbinin önemini kavramalılar.

• FB bu defansla gs ı yenemez . iki tane atasa üç tane yer .yemezsede edu atar yine yenilir .
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihterim1905

9 kasım FB-GS

Davası olur mu?

Cumhuriyeti'n İlanı 1923.

Daha doğrusu sen pisaya sürülmüşmüydün.Maçın kasetleri varmı.
  • bu maçta dede kesin gidiyor. sonuçta bir derbi maçını kaybedince bütün kredilerini doldurmus olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

skibbe eger tek forvet oynatıp takımı korkak oynatmazsa hucum oynatırsa ve h.kewell -arda-lincoln-barosu oynatırsa rahat yeneriz.fenerin bu mahşerin 4atlısını durduracak gucu yok.tabi bu 4 oyuncu gününde olursa 4+ bir skor olur.ben yenecegimizden eminim.zaten iddia topicide açmıştım.

Görende Galatasaray'ın defansının harika olduğunu sanacak...

Guiza bu maçta gerçek Fenerli olacaktır inşallah..
  • GS'yi 6-0 yendiğimiz sene ligi 6. bitirdik
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihterim1905

9 kasım FB-GS

Davası olur mu?

Güldürdün .Ordamıydın 6-0dan sonra böle bi çocukca 7-0 çıktı
    Sözde 7-0ı kimse yaşamadı.6-0ı milyonlar gördü.Unutma unutturma 6 kasım...Konuyu yine çekmeyi başardınız buraya helal.
    9 kasımda görüşcez İşin esprisiydi 2. 6 kasım faciası ama fener maçı kaybetmiyecek

• Ayrıca resim paint .Sol üsttewww.eniyiprogram.net yazıyor
    Zaten bende başka bi resmi var.Sol üste alisamiyen yazıyor sağ üsttede fb union stadı yazıyor.Fbnin kalecisi yok yazoyr.Gsni 4 adamı gelemedi diyor hava şartlarından.Fbnin adamlar peygambermiydide aynı hava şartları bize yansımamışda gsye yansımışlda gelmişler Yalanın daniskası...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.