Şimdi Ara

9.CANLI HONDA CİVİC !!! (TOP GEAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar top gear şubat sayısında yeni civic i değerlendirmeye almış kısa bir özet geçmek istiyorum ;

ilk olarak eski kasa ile karsılastırmıslar ve eskisinin daha sportif ve daha canlı oldugu söyleniyor,hondaların şu an fiyatlarının cok iyi oldugun ve bu aracı kullanmaktan asla nefret etmedigini ve bir cok aractan daha cok zevk aldıgını ve bir hayranlık duydugunu anlatmıs. eski kasada cok iyi olan görüş acısı bu kasa ile harika noktaya gelmiş ve iç hacim bir nepze genişlemiş ve dahada ferah olmuş,şanzımanın cok harika oldugundan bassediyor ve aracın eksiklerinden birisininde malesef sınıf rakiplerine göre konforlu biraz geri olduğu dile getirilmiş. en büyük olaysa hondanın 125 hp lik motoruna yapmıslar 80 lı yıllarda 160 hp cıkaran hatta aşırı besleme olmadan bunun yapan bir firmanın su anda elini kolunu sallaya sallaya 1.6 180 hp atmosferik yapabilecegini söylüyor bunun euro norm kosullarımı yoksa sirket politikasımı bilinmez ama ,honda nın gercekten eski yüzüne dönmesini bekledigini defalarca dile getirmiş...

9.CANLI HONDA CİVİC !!!   (TOP GEAR)

• quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

arkadaşlar top gear şubat sayısında yeni civic i değerlendirmeye almış kısa bir özet geçmek istiyorum ;

ilk olarak eski kasa ile karsılastırmıslar ve eskisinin daha sportif ve daha canlı oldugu söyleniyor,hondaların şu an fiyatlarının cok iyi oldugun ve bu aracı kullanmaktan asla nefret etmedigini ve bir cok aractan daha cok zevk aldıgını ve bir hayranlık duydugunu anlatmıs. eski kasada cok iyi olan görüş acısı bu kasa ile harika noktaya gelmiş ve iç hacim bir nepze genişlemiş ve dahada ferah olmuş,şanzımanın cok harika oldugundan bassediyor ve aracın eksiklerinden birisininde malesef sınıf rakiplerine göre konforlu biraz geri olduğu dile getirilmiş. en büyük olaysa hondanın 125 hp lik motoruna yapmıslar 80 lı yıllarda 160 hp cıkaran hatta aşırı besleme olmadan bunun yapan bir firmanın su anda elini kolunu sallaya sallaya 1.6 180 hp atmosferik yapabilecegini söylüyor bunun euro norm kosullarımı yoksa sirket politikasımı bilinmez ama ,honda nın gercekten eski yüzüne dönmesini bekledigini defalarca dile getirmiş...

Görüş açısı derken, değerlendirme yaptıkları kriterleri merak ettim

• Fiyatı gayet iyi bence, ocak ayında satış rekorunu kırdı zaten. Tam bir F/P aracı.

Devamını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Fiyatı gayet iyi bence, ocak ayında satış rekorunu kırdı zaten. Tam bir F/P aracı.

Devamını bekliyoruz.

Fiyatını düşürsünler tabi o arka taraf symbolden bile kötü.
  • 9.CANLI ne diyorum ben de, 6. His, 7. Vites, 8. Etap, gibi bir şey mi?

9 Canlı ya da Dokuz Canlı yazabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.5 EX
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.