Şimdi Ara

9 ay çalışarak hukuk kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
7
Favori
8.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar. internette son sene hukuk kazanılırmı, tıp kazanılırmı gibi yazılar görmüşsünüzdür. bende 9 ay çalışarak nasıl hukuku kazandığımı yazıcam. 2020 tayfaya faydası olur belki. yani yazmak istedim öylesine :D
    teoga hiç çalışmayarak 455 puan alıp bi liseye gittik. liseye geçince artık herşey bitti diye düşünerek yattık. 9-10-10 ortalamaları berbat oldu haliyle. 9 da 64 10 da 69
    11 de 66 ortalama yaptım. hiç belge de alamadım
    e okula giriyorum aldığım son belge 8. sınıfın 2. dönemi takdir :D:D 11 sınıfta da sayısaldım. hedefim felan yoktu yatıyordum. bi arkadasım tm ye geçelim hukuk kazanmaya çalışalım dedi. benimde aklıma yattı ama çalışmak için 12 yi bekledim. 11 de öğretmenlerim benimle derslerimin kötü olmasından dolayı dalga geçmişlerdi (2 öğretmenim). bizde eylül ayında 12 açılınca asıldık derse abandık hamda 27 bin sıralama yaptım. yerleştirme 36 k hukuku kazandık. tamı tamına 9 ayda. hiç belge almadan. berbat bi ortalamayla kazanabildik, yani insan kafasına bişeyi takarsa yapabilir. sorularınız varsa cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carte Blanche -- 4 Eylül 2021; 15:11:15 >

• kardeş bu kadar sıkıntı altında hukuk kazan da görelim o zaman 😂 tantanayı kes kısaca. herkesin başarı kavramına baktığı göz farklıdır. kendine çok güveniyorsan sayısalda ilk 2 ye giricem diyorsan tm de 27 bin senin için basarı değildir, ama bu konuyu hitap ettiğim arkadaslara açtım sana değil, şimdi usulca başka konuya geç lütfen
  • neden risk almış olayım. eğitimi en iyi 9. fakültede okuyorum, hakimlik savcılık sınavında en iyi 4. fakültede.. neden böyle bir yorum yaptınız
  • başarı görecelidir kardeşim boş yapma. adam lisede hiç ders çalışmadım diyor yani sıfırdan hukuk kazanmış bence bu başarıdır kendisi için de olağanüstü bir başarıdır ama ilk 10'a giren birisi için mesela 27k olmak başarı değildir o yüzden birbirimizi kırmayalım.
  • kardeş bu kadar sıkıntı altında hukuk kazan da görelim o zaman 😂 tantanayı kes kısaca. herkesin başarı kavramına baktığı göz farklıdır. kendine çok güveniyorsan sayısalda ilk 2 ye giricem diyorsan tm de 27 bin senin için basarı değildir, ama bu konuyu hitap ettiğim arkadaslara açtım sana değil, şimdi usulca başka konuya geç lütfen
  • Beğenirsin begenmezsin adam kendisine göre gayette başarı kaydetmiş. Birde kendin sanki bir b*k yapmışsın gibi insanlar hakkında atıp tutamazsın. Kendi komplekslerini sürekli birilerinin ve bir şeylerin üzerinden çıkarmaya çalışıyorsun. 40k yapmış birinin gelipte ea da derece yapanlara "bir şey yapamamış sayısallar" demesine ardımla gülerim ancak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 SENEDE TIP KAZANMAK
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neyse uzatmaya gerek yok blok.
  • Başkalarını aşağı gören ben değilim, sensin. Kendi durumuna bakmadan boyundan büyük laflar ediyorsun. İyi yapacak olabilirsin ben yapamazsın demiyorum ama kendini dev aynasında görüp başkalarını küçümsemen rahatsız etti beni.Hem senin başarın niye beni ağlatsın? Yazdığın tek cümle nasıl biri olduğunu ortaya koyuyor zaten sen bu kafayla birinci bile olsan pek bir şey değişmez.
  • Ben de 3 sene belge alamamıştım, hele 9-10 da okul sonunculuğuna oynuyordum. Sınavda en iyi ayt netimi yaptım ve İstanbul hukuk geldi. Sınav anı çok önemli ama daha önemli olan şey tercih dönemi. Yanlış bir tercih yaptım ve pişmanım.
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    tyt adına fazla yatırım yapmadım. 21.25 türkçe netim var. türkçeye çalışmadım sadece paragraf çözdüm. tyt sosyal 18 net yaptım. son sene hocaların tekrar eski konuları anlatması ve genel kültürümün sağlam olmasıyla yaptım 18 neti. fenden 2.75 net. her tmcinin yaptığı gibi standart. tyt mat 19.5 net. deneme fazla çözmüştüm. tyt böyle yani iyi değil pek. gelelim ayt ye. 6.5 tarih neti yaptım. bildiğim yerlerden geldi. 4.75 coğrafya. o da aynı şekil. bu iki derse çalışmadım. edebiyattan 16.25 net yaptım. edebiyata mart ayında basladım çalışmaya. limitin soru bankasını ve parafın soru bankasını çözdüm. limit el kitabından yapamadığım soruların cevaplarına ordan bakıp sorunun yanına not alarak çalıstım. 25,75 ayt mat yaptım. özel ders almıştım. 345 tyt ayt çözdüm. birey a çözdüm. supara tyt ayt çözdüm sonuçun lti fasiküllerini bitirdim. endemiğin integral fasikülünü çözdüm. 61.25 tyt
    53.25 ayt yaptım yani. tyt ye ağırlık vermedim hiç. ayt den girdim genel olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carte Blanche -- 19 Aralık 2019; 14:35:21 >

• yani olur neden olmasın. herkes kendi çalışma stilini uygular, anlarsanız konuları çok da yararlı gider o şekilde. ben fasiküllerle konuyu anlamaya çalışmıştım mesela
  • sayısalda ilk ikiye girenle tm de 27 k ya gireni bir tuttuğumu nerden çıkardın. ikincisi gayet de başarıdır benim yaptığım, kolay değildi bende bunu arkadaşlarla paylaşmak istiyorum senin gibilerde çamur atıyor. şimdi gidebilirsin daha fazla cevap vermeden
  • teoga çalışmadım. dersleri çok iyi dinlerdim
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.