Şimdi Ara

+9 avrupa cennet itemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
6.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Orada asgari ücret 1500 euro 1 sene çalışsan bmw s bilmem kaç clas alırsın(tabi kira fatura diğer giderler havadan geliyorya)

-Et yiyemiyoruz burada soğan patates uçtu(bununi diyen adamlar hergün avmlerde fas foodu gömüyordur)

-Günde 10 saat çalışıyoz yiaa demeleri(fakat bu mesai süresinin yarısını yatmakla çay kahve içmekle geçirirler avrupada böyle yaptıklarında işsiz kalırlar)

-Daha sabah 8-9da kalkmaya gocunup avrupada 5-6da başlayan iş hayatına uyabileceklerini zannetmeleri

-Avrupadaki ev fiyarları pahalı fakat orada birim para miktarı yüksek demeleri (neresi yüksekse 2500 euro üzeri kazanan sayısı %2-3de iken Trde etraf 3 4k kazanan doluyken)

-Sürekli youtubedeki 2 3 algıcıyı örnek göstermeleri(oysaki bilmezler kamera arkalarında nasıldır onların gerçek hayatı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 12 Temmuz 2018; 12:47:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4/4'lük ülke yoktur haklısınız ama avrupa vs Tr ; akıl var mantık var.. küfür etmemek elde değil,
    avrupa 3/4'lük ülke ise TR 1/4'tür, gelir farkının bu kadar açıldığı, çalışma standarlarını geçtim hayat standartlarının dibe vurduğu ülkeyiz..
    Tamam avrupanın insanı kültür olarak tutumlu bir toplum; almanya'da adamlar ev boyamaya araba yağı değiştirmeye vs.vs. para vermez kendisi yapar böyle şeyleri tutumldur. ama keyfinden de geri kalmaz... bir alman 8 saat çalışır ama 8 saat 10 dk çalışmaz.. bizde fabrika işçileri 11 saat çalışıyor insaf.. ben muhasebeciyim ben 9,5 saat mesai yapıyorum.

bu alamancıları almanya devleti kovsa gitmez ama sorsa; TR iyi avrupa kötü... Türkiye'ye tatil yapmaya geliyorlar tabi her şey güllük gülistanlık onlar için

(diğer toplumsal değerlere değinmicem siyaset, eğitim, sağlık, ahlak vs)
    arkadaşım burası bir ütopya değil ben 19 sene türkiyede yaşadım , şimdide 1.5 yıldır avusturyadayım bana hikaye anlatma avusturyadaki bir kişinin aldığı maaş ile türkiyedeki bir kişinin almış olduğu maaş bir olamaz orda burda yok 750€ ya staj yapıyorum diye video atan adamın videosunu atıyorsun ATSANA KARDEŞİM O ZAMAN O ADAMIN KAÇ SAAT ÇALIŞTIĞINI ? MADEM STAJ İLE KARŞILAŞTIRIYORUZ ATSANA KARDEŞİM O ZAMAN TÜRKİYEDE STAJ YAPAN BİR ADAMIN MAAŞI İLE NEREYİ TUTABİLECEĞİNİ ? ATSANA KARDEŞİM O ZAMAN ALMANYADA KAAÇ SAAT ÇALIŞTIĞINI ? ATSANA KARDEŞİM O ZAMAN TÜRKİYEDE KAÇ SAAT ÇALIŞTIĞINI HA ??? hikaye anlatıp duruyorsunuz al yumurtaymış 15 tanesi 2.20
  • Komik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Komik
    Aynen komik tipik yurdum insanı

• ben mi yanlış anladım yoksa "TR'nin yaşam standardı avrudan iyi" demeye mi getirmiş ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupanın bokunu yerim
  • -Orada asgari ücret 1500 euro 1 sene çalışsan bmw s bilmem kaç clas alırsın(tabi kira fatura diğer giderler havadan geliyorya)

Türkiyede kira fatura havadan geliyor heralde hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgilenenüye34

Aynen komik tipik yurdum insanı

Alıntıları Göster
    Hocam hayranınızım çok komiksiniz komedyen olsanıza
  • Aynen onu demeye getirmiş hocam.
    Hiçbir yerin şartları iyi değildir. 4/4'lük hiçbir ülke yoktur.
    Ama bu Avrupa'nın Türkiye'den daha gelişmiş olduğu gerçeğini değiştirmez.
  • Fast food yemeyi lüks mü görüyorsun?

• Fast food dedigin sey yurtdisinda fakir yemegi. Burda o bile luks.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniorDeveloper

Aynen onu demeye getirmiş hocam.
    Hiçbir yerin şartları iyi değildir. 4/4'lük hiçbir ülke yoktur.
    Ama bu Avrupa'nın Türkiye'den daha gelişmiş olduğu gerçeğini değiştirmez.
    4/4'lük ülke yoktur haklısınız ama avrupa vs Tr ; akıl var mantık var.. küfür etmemek elde değil,
    avrupa 3/4'lük ülke ise TR 1/4'tür, gelir farkının bu kadar açıldığı, çalışma standarlarını geçtim hayat standartlarının dibe vurduğu ülkeyiz..
    Tamam avrupanın insanı kültür olarak tutumlu bir toplum; almanya'da adamlar ev boyamaya araba yağı değiştirmeye vs.vs. para vermez kendisi yapar böyle şeyleri tutumldur. ama keyfinden de geri kalmaz... bir alman 8 saat çalışır ama 8 saat 10 dk çalışmaz.. bizde fabrika işçileri 11 saat çalışıyor insaf.. ben muhasebeciyim ben 9,5 saat mesai yapıyorum.

bu alamancıları almanya devleti kovsa gitmez ama sorsa; TR iyi avrupa kötü... Türkiye'ye tatil yapmaya geliyorlar tabi her şey güllük gülistanlık onlar için

(diğer toplumsal değerlere değinmicem siyaset, eğitim, sağlık, ahlak vs)

• quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanVida

-Orada asgari ücret 1500 euro 1 sene çalışsan bmw s bilmem kaç clas alırsın(tabi kira fatura diğer giderler havadan geliyorya)

Türkiyede kira fatura havadan geliyor heralde hocam.
    Alamazsın arkadaşım işte normal maaşla

Ne Türkiyede nede almanyada

Anca karı koca çalışcak ikiside 2000 euro alcakta ozaman alınır

• konuyu acan adam çinde 20 milyon MİLYARDER olduğunu sanıp avrupanın battığını söyluyordu

20 MİLYON MİLYARDER

cahilliği yayamıcaksın forumda arkadaşım
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Artık lüks oldu ben yiyemiyorum ve benim gibi birçok insan.
  • iyide niye herkes g.tünden anlıyor?
    adamlar avrupa süper o yee cennet demiyor ki?
    aldığımız para ile biz daha iyi yaşıyoruz diyor daha kaliteli hayatımız var diyor.
  • Başka ülkelere bakıyorumda bunlar insansa biz neyiz lan.

adamlar resmen bir üst yaşam forumu gibi yaşıyorlar hayatı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.