< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 12 Temmuz 2018; 12:47:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 12 Temmuz 2018; 12:47:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fast food dedigin sey yurtdisinda fakir yemegi. Burda o bile luks.
|
avrupanın bokunu yerim
|
Hocam hayranınızım çok komiksiniz komedyen olsanıza
|
Artık lüks oldu ben yiyemiyorum ve benim gibi birçok insan.
|
4/4'lük ülke yoktur haklısınız ama avrupa vs Tr ; akıl var mantık var.. küfür etmemek elde değil,
avrupa 3/4'lük ülke ise TR 1/4'tür, gelir farkının bu kadar açıldığı, çalışma standarlarını geçtim hayat standartlarının dibe vurduğu ülkeyiz.. Tamam avrupanın insanı kültür olarak tutumlu bir toplum; almanya'da adamlar ev boyamaya araba yağı değiştirmeye vs.vs. para vermez kendisi yapar böyle şeyleri tutumldur. ama keyfinden de geri kalmaz... bir alman 8 saat çalışır ama 8 saat 10 dk çalışmaz.. bizde fabrika işçileri 11 saat çalışıyor insaf.. ben muhasebeciyim ben 9,5 saat mesai yapıyorum. bu alamancıları almanya devleti kovsa gitmez ama sorsa; TR iyi avrupa kötü... Türkiye'ye tatil yapmaya geliyorlar tabi her şey güllük gülistanlık onlar için ![]() (diğer toplumsal değerlere değinmicem siyaset, eğitim, sağlık, ahlak vs) |
![]() Ya sev ya terket.Görüldüğü üzere adam terketmiş. |
Peki Turkiye’de kari koca asgari ucretle calisip bmw alabilir misin?
![]() |
Konu sahibi baştan aşağı yalancı hocam. Bunun yalanlarına ancak kendisi gibiler inanır.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|