Şimdi Ara

9 Aralık 2014 Server Birleşimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 Aralık itibariyla bir sunucu birleşimi daha yapıldı.

DEPOLARINIZDAKİ İTEMLERİ BİRLEŞTİRMEYİ UNUTMAYIN!

quote:

Hello, this is Silkroad Online.

First and foremost, we would like to thank all our players for their patience and have endured long hours of maintenance for the Server Integration.
    Server merge is now complete, and a total 3 days of maintenance schedules were dedicated to process the merging of the servers. All the previous servers have been merged to 10 new integrated servers to
    resolve population imbalance, vitalize in-game communities and to smoothen the patching and application of game contents.

Now, we would like to present the new official servers of Silkroad Online:

Oyun içi ekran görüntüsü: Hades serverından. Pacific > Cetus > Hades

Hotan :

Alexandria: (Kalabalık mekan neresi bilmiyorum. Scroll buraya ayarlı sadece, Hotan'da takılıyorum yoksa

Sanırım oyunun ilk halindeki server sayısına geri getirmeyi düşünüyorlar. Siz bu konu hakkınde ne düşünüyorsunuz?

Ben geçen sunucu birleşiminde oyunu bıraktığım için arada giriyordum. O aralarda uzundu bayağı. Depo birleştirmek için verilen 3 aylık zaman diliminde girmemiştim. Bütün itemler paralar gitmişti. Şimdikine yetiştik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonSamsunlu -- 11 Aralık 2014; 15:21:24 >

• Ben yeni basladim gerci 2008 senesinde baya oynamistim bence iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: My House My Rules

Ben yeni basladim gerci 2008 senesinde baya oynamistim bence iyi oldu

Ben de giriyorum arada. Bu yaz kardeşimle beraber oynadık bayağı zevkli oluyor. Yoksa tek kişi tadı çıkmaz.
  • Yeni sw yi bekleyen okadar kişi varki
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanozden

quote:

Ben de giriyorum arada. Bu yaz kardeşimle beraber oynadık bayağı zevkli oluyor. Yoksa tek kişi tadı çıkmaz.

Ben aslinda lol oynuyorum fakat arkadaslar gel bsla dediler sgolsunlar kasiyorlar da bakalim ins iyi olur zevk alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkanozden

quote:

Ben aslinda lol oynuyorum fakat arkadaslar gel bsla dediler sgolsunlar kasiyorlar da bakalim ins iyi olur zevk alirim

Kardeşim öyle kasılmayı sevmiyor. Beraber parti kurup öyle kasıyoruz. Ya da birlikte taxi yapıyoruz.
  • Bu birleşime göre en son açılan server hangisi?
    Bende başlamayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyun öldü, son kurtarma çabaları bunlar. Tamamen paraya dayalı uygulamalar yaptıklarından beri kaybediyorlar, üstüne oyunda it dalaşı misali geçen pvpler, oyunda koordine olduğun guildle beraber savaşlara gitmek dışında hiç bir aktivite yok. Oynadığım ilk ve tek mmorpg oyunuydu ama şu son birleşimden sonra son kez girip bakınca daha net anladım ki oyun tamamen ölmüş. Eskiden sadece Tibet'te(örnek olarak söyledim, diğerlerinde de aynıydı) 4000 aktif player vardı. Şimdi o zamana göre 6-8 server birleşmesine rağmen o yoğunluğun çeyreği anca var.

Edit: 4 yıldır oynamıyorum, değişiklikleri görmek için ayda yılda bir giriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 11 Aralık 2014; 21:48:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Bu oyun öldü, son kurtarma çabaları bunlar. Tamamen paraya dayalı uygulamalar yaptıklarından beri kaybediyorlar, üstüne oyunda it dalaşı misali geçen pvpler, oyunda koordine olduğun guildle beraber savaşlara gitmek dışında hiç bir aktivite yok. Oynadığım ilk ve tek mmorpg oyunuydu ama şu son birleşimden sonra son kez girip bakınca daha net anladım ki oyun tamamen ölmüş. Eskiden sadece Tibet'te(örnek olarak söyledim, diğerlerinde de aynıydı) 4000 aktif player vardı. Şimdi o zamana göre 6-8 server birleşmesine rağmen o yoğunluğun çeyreği anca var.

Edit: 4 yıldır oynamıyorum, değişiklikleri görmek için ayda yılda bir giriyorum.

Aynı durumdayım hocam. Benim de kardeşim olmasa gireceğim yok. Beraber zevkli oluyor, yoksa dediğin gibi serverlarda in cin top oynuyor. Geçen server birleşimini de göze alırsak şu anki serverlar 4 serverin birleşimi ve hâlâ Yoğun yazıyor, düşünün yani.

• Ben serverlerin birleşmesini son gayretler olarak görüyorum abimle birlikte seneler önce ( Eski sro zamanlarında ) oynardık o zamanlar çok zevkliydi fakat artık tadı kaçtı .
  • bu server birleşimi artık oyunun öldüğünü gösterir.

güzelim oyunu öldürdün ya joymax eli öpülesi insansın(!)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.