Arkadaşlar klima düşünüyorum ama odanın küçük olması biraz aklımı karıştırıyor ama geceleri de sıcaktan ter içinde kalıyorum.Yardımcı olur musunuz???
Merhaba, olur tabiki.Hem 7000 btu alabilirsiniz.Isıtmasıda kolay ve cabuk olur.Geçen pazartesi sendromunda 199 ytl ye klima vardı.internetteki fırsatları takip ederseniz uygun bir cihaz bulabilirsiniz.
teşekkürler... yalnız 7000liklerde filtre iyonizer gibi özellikler yok araştırdığım kadarıyla 9000lik fazla gelir mi odaya?
Fazla gelmez.kışın ısıtmada 9000 btu nun faydasını görürsünüz.Yada sabit klima istemiyorum diyorsanız Mobil klimalar var.Yalnız onlarında sıcak hava boru çıkışı var.Onuda artık cama monte etmek gerekiyor.
9000 btu vestele bakabilirsiniz,veya daha ucuz markalara.
Vestel soğutmuyor çünkü,ılıtıyor sadece
Bir şey olmaz al bir 9000'lik yeter. Ben 7m2'ye 9000'lik kullanıyorum. Klimayı tam kapasite kullanman gerekmez. 9000'lik de zaten 4000'e kadar iner. Bu BTU'lar değişken oluyor. Verilenler nominal rakamlardır.
Dandik bi klima alma iyi bi markanın en alt modelini al derim.Çünkü dandik klimalar çok emerji harcıyor ve fiyat farkıda direk malzeme kalitesine yansıyor.Tabi bu benim düşüncem.Genede sen bilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme