Şimdi Ara

9,5 metreakre odaya klima olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar klima düşünüyorum ama odanın küçük olması biraz aklımı karıştırıyor ama geceleri de sıcaktan ter içinde kalıyorum.Yardımcı olur musunuz???

• Merhaba,
    olur tabiki.Hem 7000 btu alabilirsiniz.Isıtmasıda kolay ve cabuk olur.Geçen pazartesi sendromunda 199 ytl ye klima vardı.internetteki fırsatları takip ederseniz uygun bir cihaz bulabilirsiniz.
  • teşekkürler...
    yalnız 7000liklerde filtre iyonizer gibi özellikler yok araştırdığım kadarıyla 9000lik fazla gelir mi odaya?
  • Fazla gelmez.kışın ısıtmada 9000 btu nun faydasını görürsünüz.Yada sabit klima istemiyorum diyorsanız Mobil klimalar var.Yalnız onlarında sıcak hava boru çıkışı var.Onuda artık cama monte etmek gerekiyor.
  • 9000 btu vestele bakabilirsiniz,veya daha ucuz markalara.

Vestel soğutmuyor çünkü,ılıtıyor sadece
  • Bir şey olmaz al bir 9000'lik yeter. Ben 7m2'ye 9000'lik kullanıyorum. Klimayı tam kapasite kullanman gerekmez. 9000'lik de zaten 4000'e kadar iner. Bu BTU'lar değişken oluyor. Verilenler nominal rakamlardır.
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim :)
  • en dandik klima bile orayı buz kutbuna çevirir
  • Dandik bi klima alma iyi bi markanın en alt modelini al derim.Çünkü dandik klimalar çok emerji harcıyor ve fiyat farkıda direk malzeme kalitesine yansıyor.Tabi bu benim düşüncem.Genede sen bilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.