Şimdi Ara

ECONO COOL hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mitsubishi electric ge25 va serisi cihaz kullaniyorum, bu cihazlarda econo cool diye bir mod var ve bu moda gecildigi zaman %20 kadar enerji tasarrufunda bulunuldugu iddia ediliyor... Sorum suki bu moda gecildigi zaman cihaz kendini 2 derece arttiriyor yani 27 ise 29 dereceye ayarliyor ve bu sekilde calisiyor. Bu sekilde %20 tasarruf sagliyorsa ne anlami kaldi? bu iste baska bir ayrinti varda benmi bilmiyorum, bana biraz tuhaf geldi, fikri olan arkadaslardan yorum bekliyorum, tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ECONO COOL Nedir?

ECONO COOL, Mitsubishi Electric klimalarında bulunan bir özelliktir. Enerji tasarrufu sağlarken konforlu bir iç ortam sağlamayı amaçlar.

ECONO COOL özelliği, klimanın ayarlanan sıcaklığa ulaştığında kompresörünü otomatik olarak kapatır. Fanı çalışmaya devam ederek iç ortam havasını sirküle eder ve eşit bir sıcaklık dağılımı sağlar.

Bu sayede, Mitsubishi ECONO COOL klima kompresörünü sürekli çalıştırma ihtiyacını ortadan kaldırarak enerji tüketimini azaltır. Aynı zamanda, iç ortam sıcaklığının ayarlanan değerin üzerinde yükselmesini önleyerek konforlu bir ortam sağlar.

ECONO COOL özelliğini kullanırken, klimanızın ayarlanan sıcaklığa ulaştığında kompresörünün otomatik olarak kapanacağını unutmamalısınız. Bu, klimanızın normal çalışma modundan farklıdır. ECONO COOL özelliğini etkinleştirmek için klimanızın uzaktan kumandasındaki ilgili düğmeye basmanız yeterlidir.

ECONO COOL, enerji tasarruflu ve konforlu bir iç ortam arayanlar için ideal bir özelliktir. Mitsubishi Electric klimalarında bulunan bu özellik, enerji faturalarından tasarruf etmenize ve aynı zamanda evinizde veya iş yerinizde keyifli bir ortam yaratmanıza yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2 derece yükselmek için 2 tık yerine,tek tıkta hallediyorsun.Birde geri gelmek yerine 2 tık lazım.Yani karın 2 tık az yapmak.Birde bunun gelişmişi var Daikin da sensör yapıyor hareket olmayınca 2 tıkı.Ama muhteşem bir teknoloji.İnsan 2 tıkta kaç kalori harcar,o kaloriyi kazanmak için ne kadar yemek yemeli vs. karını hesaplamak lazımmmm..

Yani aslında işin makarası bu ,ama siz özetle söylemişsiniz bumudur teknoloji yahu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

2 derece yükselmek için 2 tık yerine,tek tıkta hallediyorsun.Birde geri gelmek yerine 2 tık lazım.Yani karın 2 tık az yapmak.Birde bunun gelişmişi var Daikin da sensör yapıyor hareket olmayınca 2 tıkı.Ama muhteşem bir teknoloji.İnsan 2 tıkta kaç kalori harcar,o kaloriyi kazanmak için ne kadar yemek yemeli vs. karını hesaplamak lazımmmm..

Yani aslında işin makarası bu ,ama siz özetle söylemişsiniz bumudur teknoloji yahu....

gene kro nolojik bir tespit

arkadaş siz bize bakmayın

bende birol ustaya katılıyorum. mesela en düşük fan hızı vs bunların hepsi klimanın verimli çalışmasına engel meseleler.

mesela bir klima çıkmış flowmetreliymiş birol almış ama ramazan olduğu için krize girmiş kandaki alkol miktarını ölçmediği için tevbe tövbe.

• Ramazan ayında anlatımlarımız bile açlıktan hiç anlaşılamaz bir halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

Ramazan ayında anlatımlarımız bile açlıktan hiç anlaşılamaz bir halde.

bende problem yokta birol çok kötü olmuş sorma gitsin adamın yüznden izmirde ne trafik nede toplum polisleir dışarı çıkabiliyormuş. gördüğü yerde birol çevirip adamlara diyormuş çıakrın alkolmetreyi içmedim ben serhoş değilim vs saçmalıyormuş bıktırmış polisleri.. yahu tamam kardeşim git başımızdan felan. birkaç kez hastaney götürmüşler doktorlar dokunmayın demişler polisler aldırmıyormuş artık ama onu görünce yollarını değiştiryorlarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

bende problem yokta birol çok kötü olmuş sorma gitsin adamın yüznden izmirde ne trafik nede toplum polisleir dışarı çıkabiliyormuş. gördüğü yerde birol çevirip adamlara diyormuş çıakrın alkolmetreyi içmedim ben serhoş değilim vs saçmalıyormuş bıktırmış polisleri.. yahu tamam kardeşim git başımızdan felan. birkaç kez hastaney götürmüşler doktorlar dokunmayın demişler polisler aldırmıyormuş artık ama onu görünce yollarını değiştiryorlarmış

Birol kadar daş düşecek başına..Dikkat Daş düşebili diyordun ya.Görecen şimdi sen daşı...Hatta karşına Ayu da çıkabili....

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

Birol kadar daş düşecek başına..Dikkat Daş düşebili diyordun ya.Görecen şimdi sen daşı...Hatta karşına Ayu da çıkabili....

hehheh

ECONO COOL hakkinda

düşebilüde çıkabilüde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.