Bildirim
9-10 Bin TL Araba
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bence bayan icin o tarz arabalar yanlış tercih olabilir
Ben 20 yasındayım 98 model aracım var surekli birseyler cikiyor kaputu ac radyatore su koy motor yağına bak vs.
Benim zoruma gidiyo sürekli uğraşmak.Bayan için iskence olabilir.
Saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WhatTheF5
Ben 20 yasındayım 98 model aracım var surekli birseyler cikiyor kaputu ac radyatore su koy motor yağına bak vs.
Saygılar
Peki hocam siz ne önerirsiniz ? Benim aklımda bunlar var. -
opel corsa olabilir palio iyi bir tercih sürekli uzun yol yapacak değilya.sedan kadınlara gitmez park yüzünden. -
quote:
Orijinalden alıntı: enyz
opel corsa olabilir palio iyi bir tercih sürekli uzun yol yapacak değilya.sedan kadınlara gitmez park yüzünden.
Hocam Palio hafif olduğu için savruluyor deniliyor. Palio bana da mantıklı geliyor. -
Yüksek süratlere çıkarsa savrulma olur tabi ki ama abartılacak şekilde değil. O tür araçlarda max hız 120-130 olmalı. Palio en iyi tercih olur, parçası ve ustası bol. -
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.
Yüksek süratlere çıkarsa savrulma olur tabi ki ama abartılacak şekilde değil. O tür araçlarda max hız 120-130 olmalı. Palio en iyi tercih olur, parçası ve ustası bol.
İlginiz için teşekkür ederim hocam. Zaten bayan kullanacak. 120-130 civarı gider. Konya-Antalya'ya gidilip geliniyor yazları. -
quote:
Orijinalden alıntı: Şizofrenik Sancılar
quote:
Saygılar
Peki hocam siz ne önerirsiniz ? Benim aklımda bunlar var.
bence 98 00 arası polo olabilir.Sağlamlık açısından daha iyi olacağını düşünüyorum.
Güzel bir bakım yaptırdıktan sonra uzun süre sıkıntı çıkarmaz.
Ama 9-10a zor olur polo 11 12 liraya çıkarabilirseniz bütçenizi polo işinizi görür.
-
quote:
quote:
quote:
Saygılar
Peki hocam siz ne önerirsiniz ? Benim aklımda bunlar var.
bence 98 00 arası polo olabilir.Sağlamlık açısından daha iyi olacağını düşünüyorum.
Güzel bir bakım yaptırdıktan sonra uzun süre sıkıntı çıkarmaz.
Ama 9-10a zor olur polo 11 12 liraya çıkarabilirseniz bütçenizi polo işinizi görür.
Hocam şuan bütçem 6-7 bin tl idi. Kredi ile 9-10 bin tl yaptık. Daha fazla çıkabileceğimi düşünmüyorum malesef. Dediğiniz gibi Polo daha iyidir. Malesef bütçem bu.
-
Bayan için o fiyatlarda skoda felicia' da olabilir. -
quote:
Merhaba arkadaşlar. 9-10 bin TL araba alacağız. Bayan için. Aklımda Siena ile Palio var. Yalnız bazı forumlarda okudum, Palio uzun yol için uygun değilmiş hafif olduğu için. Kararsız kaldım. Siz hangisini önerirsiniz ya da önereceğiniz başka araba var mı?
Bu fiyat aralıgında Fiat Palio çok iyi bir seçenek olur.Ekonomik oluşu,parçalarının bol,ucuz olması ve ikinci elinin çok saglam oluşu.Uzun yol için uygun olmaması dogru değil dahaçok şehirçi arabası evet ama öyle rüzgardan savrulma uzun yol için uygun değil falan uydurma.Sekiz sene 2004 Model Palio 1.2 8v kullandım birçok kerede uzun yol yaptım. -
quote:
Orijinalden alıntı: forbidden_man
Bayan için o fiyatlarda skoda felicia' da olabilir.
Hocam ilginiz için teşekkür ederim. Araba hoşuma gitmedi. Sanki biraz eski görünümlü. Belki yakıt, motor vb. durumlarda iyi olabilir ama dış görünüş olarak beğenmedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: aboalpervet
quote:
Merhaba arkadaşlar. 9-10 bin TL araba alacağız. Bayan için. Aklımda Siena ile Palio var. Yalnız bazı forumlarda okudum, Palio uzun yol için uygun değilmiş hafif olduğu için. Kararsız kaldım. Siz hangisini önerirsiniz ya da önereceğiniz başka araba var mı?
Bu fiyat aralıgında Fiat Palio çok iyi bir seçenek olur.Ekonomik oluşu,parçalarının bol,ucuz olması ve ikinci elinin çok saglam oluşu.Uzun yol için uygun olmaması dogru değil dahaçok şehirçi arabası evet ama öyle rüzgardan savrulma uzun yol için uygun değil falan uydurma.Sekiz sene 2004 Model Palio 1.2 8v kullandım birçok kerede uzun yol yaptım.
Hocam yukarda dedim Palio düşünüyorum. "ama öyle rüzgardan savrulma uzun yol için uygun değil falan uydurma" demişiniz. Ben kesin bir durum söylemedim. Sadece kulaktan duyma bilgileri sizlere sormak istedim. Kesinlik bildirmedim hocam. İlginiz için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Adam -- 29 Şubat 2012; 15:47:58 >
-
quote:
quote:
quote:
Bu fiyat aralıgında Fiat Palio çok iyi bir seçenek olur.Ekonomik oluşu,parçalarının bol,ucuz olması ve ikinci elinin çok saglam oluşu.Uzun yol için uygun olmaması dogru değil dahaçok şehirçi arabası evet ama öyle rüzgardan savrulma uzun yol için uygun değil falan uydurma.Sekiz sene 2004 Model Palio 1.2 8v kullandım birçok kerede uzun yol yaptım.
Hocam yukarda dedim Palio düşünüyorum. "ama öyle rüzgardan savrulma uzun yol için uygun değil falan uydurma" demişiniz. Ben kesin bir durum söylemedim. Sadece kulaktan duyma bilgileri sizlere sormak istedim. Kesinlik bildirmedim hocam. İlginiz için teşekkür ederim.
Yok sizin için söylemedim zaten haklısınız genelde yalnış bir algı var onu belirtmek istedim.Rica ederim alacagınız araba hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Yok sizin için söylemedim zaten haklısınız genelde yalnış bir algı var onu belirtmek istedim.Rica ederim alacagınız araba hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Sağolun hocam. İnşallah aradığım gibi bi araba bulursam alacağım.
-
küçük japon markaları araştırın. temiz kullanılmış bir araç yıllarca size ekonomik bir şekilde hizmet eder. hem az yakar hem sağlam hemde palio dan falan daha güvenlidir. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: RaptorFX
Ford Ka
Ford Fiesta
Opel Corsa
Megane Coupe
Fiat Palio
gibi araçlara bakın, temizini bulduğunuzu alın derim. Ford Ka nın iyi tarafı küçücük ve dört bir tarafı plastik. Yani sürtme falan olursa boya derdi olmaz.
Palio kısmında parçası ucuz, tamiri kolay.
Megane Coupe içlerinde en güvenlisi olur kaza olursa Allah göstermesin...
Hocam o Ford Ka tipi arabalar Allah korusun en ufak kazada param parça olur. Dediğiniz gibi dört bir tarafı plastik. Korkuyorum o olaydan. Diğer dediğiniz arabalar Fiesta, Megane Coupe bütçemi aşıyor. Max 10.500 TL çıkabilirim. Palio alacam sanırım uygun denk gelirse. İlginiz için teşekkür ederim
Bu arada hocam Palio 1.2, 1.6 vesaire. Hangisini önerirsiniz. Kusuruma bakmayın acemiyim araba konusunda.
@mustozt Hocam japon arabaları parça konusunda bana zorluk çıkarabilir. Konya/Ereğli'de yaşıyorum. Burada öyle her parça bulunmuyor malesef. İlginiz için teşekkür ederim hocam.
-
Toyota Starlet
Kia Picanto
Daihatsu Cuore
Aklıma gelenler bunlar.Picanto ve Starletler pahalı olabilir -
http://www.araba.com/4614962/Fiat-Palio-14-EL
Hocam bu araba nasıl müsaitseniz bakabilirmisiniz ?
Benzer içerikler
- mini cooper paket sıralaması
- peugeot 301 1.6 hdi
- elektrikli araba tavsiye
- ford connect 1.5 dizel otomatik yorumlar
- opel zafira neden tutulmuyor
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault arkana
- mercedes elektrikli suv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X