Şimdi Ara

8ohm amfide 4ohm hoparlör kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet,amfi çıkışları 8ohm hoparlör empedanslarıda 4ohm bunun bana zararı olur mu ?

• Amfi marka model?
    Speaker marka model?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Amfi marka model?
    Speaker marka model?

Pionner shm 50 ve Everbright vpa 747 seste bir boğukluk var... Creative T7900 sistemimin amfisine sağ sol olarak bağladığımda daha güzel ses alıyorum açıkcası birde sony sinema sisteminin subwooferini kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creative sadece üst mid ve tiz frekansları yolladığı için oluyor olabilir mi?

Bu arada sesi sonuna kadar açıp uzun süre biteviye çalmadıkça 4-8 ohm uyuşmazlığı sorun olmayacaktır bence....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Creative sadece üst mid ve tiz frekansları yolladığı için oluyor olabilir mi?

Bu arada sesi sonuna kadar açıp uzun süre biteviye çalmadıkça 4-8 ohm uyuşmazlığı sorun olmayacaktır bence....

Boğuk sesi ondan sanıyordum... Neden yapıyor olabilir ?

• quote:

Creative sadece üst mid ve tiz frekansları yolladığı için oluyor olabilir mi?

Birde siz hangisini daha uygun görürsünüz ? Bütün hoparlörü creative sistemin amfisine bağlayarak tek bir sistem olarak kullansam problem yaşarmıyım ? Empedans konusundada uyuyorlar onun içinde bir konum vardı.

• Naykimayki kullanıcısına yanıt
    Empedans uyuşmazlığı boğuk sese neden olmaz? Amfinin ısınmasına veya erken seste bozulmalara neden olabilir?
    PC 'den beslediğini düşünüyorum ekolayzır ayarlarıyla biraz üst frekansları yükseltemez misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rms-anfi-hoparlör
    17 yıl önce açıldı
    Subwoofer Amfi Ohm Uyuşması
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Empedans uyuşmazlığı boğuk sese neden olmaz? Amfinin ısınmasına veya erken seste bozulmalara neden olabilir?
    PC 'den beslediğini düşünüyorum ekolayzır ayarlarıyla biraz üst frekansları yükseltemez misin?

Orta seslerin düşük kaldığını fark ettim yine boğuk bir şekilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.