Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
531.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kotayı geçmediğim halde hızım bir tuhaf durumda dün gece yarım megabit seyrederken bir ara yükseldi bugün yine 0.60 seviyesinde TT'un bana verdiği bağlantıyı tam olarak görebileceğim bir yer varmı?

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

Edit:00:20 de hız yeniden yükseldi ne oluyor s.çyım böyle sistemin içine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 10 Nisan 2010; 0:34:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

Eylül ayından beri hızımı adil kullanım kapsamında düşürmüyorlar, en azından o bakımdan mutluyum :)

8 mbıt bağlantınla saniyede 620 kbps görsen bile şükür et öyle diyeyim sana ben

rapid indirme hızı 900 stabil, ben susuyorum daha da konuşmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 10 Nisan 2010; 0:26:20 >

• su anda 900 cıvarı benımde 1,09 gb lık dızıyı 1 saatte ındırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

Pikatel ComboMax için ADSL2+ modunu nasıl açabilirim? Destekliyor ama açmasını bilmiyorum.
  • Şükürler olsun benim bu tarifede hiç bir sıkıntım olmadı yaklaşık 120 gb download yapıyorum ayda ne hızım düşüyor nede başka bir sorun oluyor torrent programlarında da 800kb aşağıya inmiyor kolay kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

su anda 900 cıvarı benımde 1,09 gb lık dızıyı 1 saatte ındırdı

Bu cümlede bir yerde bir yanlışlık var ama nerde?

Benim de hızım bu tarifeye geçtiğimden beri hiç düşmedi.Ölçtüğüm en yüksek hızım 916kb/sn oldu.Torrentler 750-800 civarı seyrediyor.Ama öyle deli gibi download yapmıyorum.Ayın 25'ine kadar 40gb falan oluyor sonra kalan günlerde 200gb'a kadar gerekli şeyleri tamamlıyorum.
  • Herkese merhaba,

Birkaç gün önce Netlimitsize geçtim 8Mbit fakat sanırım genel çalışmadan da dolayı sürekli düşüyorum ama hattımla değil genel çalışma ile ilgili mi emin olmak için sorayım dedim..

Ve de bu düşme sürekli oluyor 10 dakika internetimiz varsa 30 dakika yok...

Kopmalar benim hattımdan dolayı mı, yoksa genel çalışmadan dolayı mı oluyor şu an? Eğer benim hattımdansa bunu yavaş ama kopmadan ayarlama şansımız var mı, yoksa gene 1 mbit sınırsıza mı döneyim?

Modemdeki veriler şu şekilde:

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Orijinalden alıntı: reko

su anda 900 cıvarı benımde 1,09 gb lık dızıyı 1 saatte ındırdı

Bu cümlede bir yerde bir yanlışlık var ama nerde?

Benim de hızım bu tarifeye geçtiğimden beri hiç düşmedi.Ölçtüğüm en yüksek hızım 916kb/sn oldu.Torrentler 750-800 civarı seyrediyor.Ama öyle deli gibi download yapmıyorum.Ayın 25'ine kadar 40gb falan oluyor sonra kalan günlerde 200gb'a kadar gerekli şeyleri tamamlıyorum.

900 le indiriyosa dakikada 54 mb saatte 54*60=3,24 gb

• @ un4saken

Speedtest'te böyle çıkması normal. Bende de 870 civarı çıkıyor fakat 940'la stabil olarak download yapabiliyorum. Yani hızınız normal.

@ reko

Sabit 900 civarında iniyorsa o işte bi yanlışlık var. Maksimum 20-25 dk sürmesi gerekirdi. Demekki hız bi çıkmış bi inmiş. Ama olsun bunu bulamayanlarda var. Zaten bu biraz da indirdiğiniz sunucuya bağlı.

@ Pentacle*

Malesef Pikatel modemlerin arayüzünü bilmiyorum. ADSL Modu gibi birşeyler ya da G.DMT , ADSL2 gibi ifadeler bulursanız oradan değiştirebilirsiniz.

@ MuttFTS.

Değerleriniz çok kötü. Hızınız ise 6 Mbps'e sabitlenmiş. Bu çok çok fazla bir hız. Kopmalar çok yaşanır. Size 1 Mbps'e geri dönmenizi öneririm.
  • arkadaşlar net 8mbs netlimitsize gecelı 10 gun oldu herhangı sorunum yok ama rapidshare indirme hızı dustu 120 kbs diger normal indırıdgım dosyalarda hızlı acaba rapidshere free indirmeye hız sınırımı koyuyor

demın internet corel indırırken aldıgım kesit

http://img695.imageshack.us/img695/7615/adszqmh.png
  • Rapid free indirmeye tamamen keyfine göre davranıyor, bazen 10mbit veriyor (kendi iddaası bu) bazende sınır koyuyor, yani rapid free'yi hızınızı test etmek için kullanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Rapid free indirmeye tamamen keyfine göre davranıyor, bazen 10mbit veriyor (kendi iddaası bu) bazende sınır koyuyor, yani rapid free'yi hızınızı test etmek için kullanmayın.

Size tamamen katılıyorum. Çoğu kişi 8 Mbps'e geçince Rapid'ten 900'le indireceğini düşünüyor.
  • Bende netlimitsize 3 gün önce geçtim.

modem arayüzünde 3600 değerleri görünce kopmalar yaşıyordum. 3000-3100 lerde sorunsuz kullanıyorum ancak bugün aradım 3mbite sabitlesinler diye ama 2mbit yaptılar.

dedim eski haline getirin 3 küsür mbit olsun. kopma ihitmalini istiyomusunuz dedi. evet dedim.

santrale arıza kaydı bıraktım. 15dk sonra net gittigeldi ve bağlantı hızım 1024/256

santralin beni aramasını beklicem.
  • 3600lü değerden kastın nedir? Bağlantı snr margin ve hat zayıflamasına göre yorumlanır çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

3600lü değerden kastın nedir? Bağlantı snr margin ve hat zayıflamasına göre yorumlanır çünkü.

Arkadaş Kbps şeklinde söylemiş. 8 Mbps > 8192 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 10 Nisan 2010; 17:20:05 >
  • modem arayüzünde gösterdiği hız. upload 799 / download 3654 misal. bu bazen 799/3145 gibi oluyordu ve kopma yaşamıyordum.

bu sabah aradım işte böyle böyle 3mbit yapın diye. bi baktım 2 mbit olmuş. tekrar aradım başkası çıktı. hız 2 ve katları şeklinde otomatik ayarlanıyo dedi.

bende eski haline gelsin dedim. kopma ihtimalini istiyomusunuz dedi. evet dedim. arıza kaydı aldı. telefonu kapattım. 15 dk sonra 2mbit ile bağlanırken 1mbit oldu hız.

Benim istediğim 8mbit değil. zaten alamayacağımı biliyorum ancak alabileceğimin en fazlasını istiyorum.

Son durum. = hız düşmeden çnce hat zayıflaması 51 idi.

trained modulasyon = ADSL2+ idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 10 Nisan 2010; 17:24:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

modem arayüzünde gösterdiği hız. upload 799 / download 3654 misal. bu bazen 799/3145 gibi oluyordu ve kopma yaşamıyordum.

bu sabah aradım işte böyle böyle 3mbit yapın diye. bi baktım 2 mbit olmuş. tekrar aradım başkası çıktı. hız 2 ve katları şeklinde otomatik ayarlanıyo dedi.

bende eski haline gelsin dedim. kopma ihtimalini istiyomusunuz dedi. evet dedim. arıza kaydı aldı. arayacak. ama telefonu kapattım. 2mbit ile bağlanırken 1mbit oldu hız.

Son durum. = hız düşmeden çnce hat zayıflaması 51 idi.

trained modulasyon = ADSL2+ idi.

Değerleriniz çok kötü. 2 Mbps'te bile ara sıra kopma olabilir.

• 8mbite geçtim, acaba bu değerler iyi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kardiyak22

8mbite geçtim, acaba bu değerler iyi mi?

Değerler ve hızınız iyi. Kopma yaşanmaz.
  • Cevap için teşekkürler Frécoß. Yani diyorsunuz ki şu anki kopmalar santralden değil, 6mbitten mi?

Bu değerleri iyileştirmenin bir yolu yok sanırım değil mi? Ev içindeki kablolar felan bu değerleri kötüleştirir mi, bağlanma şekilleri felan? Çünkü santrale bayağı yakınız ve merkezi biryerde yaşıyoruz. (Ankara Bahçelievler)

quote:

@ MuttFTS.

Değerleriniz çok kötü. Hızınız ise 6 Mbps'e sabitlenmiş. Bu çok çok fazla bir hız. Kopmalar çok yaşanır. Size 1 Mbps'e geri dönmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 10 Nisan 2010; 18:52:48 >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.