Şimdi Ara

8gb DDR4 2400Mhz Crucial Ram 365TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopa ram ararken buldum ve sipariş verdim.
    Hi-level dışında çekle cukle bu fiyata gelen ürün yok.
    İhtiyacı olan arkadaşlar değerlendirebilir.

http://www.nanokatalog.com/Crucial-8GB-DDR4-12V-2400Mhz-RAM,PR-99890.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay arkadaş şu ramlerin fiyatına bak! bir ara hard diskler böyleydi sel oldu fabrika battı vs. Şimdide ram, umarım bilerek piyasayı manipüle eden ram firmaları açılan davalarda büyük ceza yerler.

Darısı ekran kartı markalarının başına. Madencileri bahane edip fiyatları yükseltiyorlardı.

• Fiyatlar genel olarak uçmuş durumda. 200 TL civarına almıştım aşağıdaki ramleri, dolar bazında 86 $ ödemiş 2015 Kasım ayında. Şu anda 199 $ olmuş.

https://www.amazon.com/gp/product/B0123ZC250/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1
  • nanokatalog mu

yüksek risk içerir, gelebilirde gelmemeyebilirde firmadan muhatab bile bulamassın.
  • Firma sorunlu.Stoksuz ürün satıyorlar.
    Ürünleri siparişe göre ithal ediyorlarmış.
    1 ayda ancak para iadesi aldım.
    Uzak durun.
  • Ürünlerin hepsini yurtdışından tedarik etmiyorlar . Stokta olan ürünlerde sıkıntı yok ama 5-7 gün arası temin edilir ibareli ürünleri asla almamak lazım . Çoğunluk sorun yaşamış . Geçenlerde arkadaşa anakart aldık gayet hızlı şekilde gönderildi . Yalnız kartla ödeme sisteminde de sorun var sanırım havale ile aldık .
  • benim ürün dün kargolanmış. şimdi aras kargodan aradılar. bugün teslim edilecekmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ram fiyatlarındaki artış sebebi nedir ? Genel olarak hepsimi böyle yoksa DDR4 diyemi bu kadar yüksek ?
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    2 yıldır telefon belleklerini bahane ediyorlar. Üretim yetiştiremedikleri için ddr üretimini azaltmışlar. Kısaca 3-4 firma birleşip kafalarına göre fiyat çekiyor. Piyasa manipüle ettikleri için dava edildiler.

• 8gb DDR4 2400Mhz Crucial Ram 365TL

mesela bu anakartta aynı para. ne enteresan..
  • Bilgisayarlarin bütün parçalarının fiyatı çok manipule edildi. Bir ara sel oldu belleklerin fiyatı arttı sonra da bütün fiyatlar manipule edildi. En son coin falan diye bahane ürettiler..

• dolandirici nanokatalogdan uzak durun 2 aydir 40tlme yattilar
  • Fiyata bak arkadaş yav.
    makinanın üstünde 16 2400 mhz var birşey olur diye aklım çıkıyor
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    hocam geçmiş olsun.

benim parça geldi. taktım. bilgisayar kendine geldi.
  • 401 TL yazıyor hocam. siz nasıl 365 e aldınız?
  • arkadaşlar hepsiburadadan aldığım bu ram için 350 tlye verebilirim, 16 gb alacağım için satıyorum, birkaç haftalık faturası var

edit: bendeki laptop için değil masaüstü için bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo48 -- 10 Mayıs 2018; 14:17:56 >
  • Konuyu açtığım gün bu fiyataydi. Zamlanmis olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.