Şimdi Ara

..:: 89/4 Tertip ::.. Donsuz yatma zamanı Kral Tertip göreve hazır.. =) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.506
Cevap
1
Favori
97.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günaydın tertiplerim iyi sabahlar.yarını iple çekiyorum bugün de bitsede yarın şubelerin telefonlarını bi kitlesek
    artık yeter yaw sabır kalmadı açıklasınlar şu yerleri yoksa gidecem gördüğüm ilk askeriyeye dalacam alın beni diye
  • aynen kardeşim bende çok heyecanlıyım.yarını iple çekiyorum..ama eğer yarında açıklanmazsa salı günü üzerime C4 bağlayıp ole gidicem şubeye
  • Ulen ne çocuklarsınız he , askere gidelim diye can atıyorsunuz sonra gelip, " komutanım şafak 300-400, bu kadar gün geçer mi? " diye dert yanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJKKKKK

Ulen ne çocuklarsınız he , askere gidelim diye can atıyorsunuz sonra gelip, " komutanım şafak 300-400, bu kadar gün geçer mi? " diye dert yanıyorsunuz

Valla öyle ama gitmedende ne iş kurabiliyoruz ne iş bulabiliyoruz.
  • 460 gün uzunluğunda
    15 ay genişliğinde
    75cm çapında
    düdükle kalkan
    düdükle yatan
    dayakla uslanan
    traşla süslenen
    kurufasulye ve pilavla beslenen
    10 barfiks 10 şınav 50 mekik gücünde
    Subayın geri tepmesiyle
    Uzmanın ileri itmesiyle
    tek tek ve seri dayak yiyebilen
    bot ile kep arasında kalmış
    palaska ile sıkıştırılmış
    sevdiği hayelleri elinden alınmış
    birgün biter diye kandırılmış
    Allahın en aciz kuludur ...
  • 89/3 tertibm
    bahriyeli oldum die çok sewinmiştm...
    kısacası Allah yardımcınız olsun
  • S.a Tertiplerim =)

Hayırlı sabahlar..
  • Ben Aradım Pazartesi Dediler :)
  • az kaldı tertiplerim yarın da gelecek ondan sonraki yarınlarda..daha çoooook yarınlar saycaz.hepimiz için hayırlısı olsun.kaderimizi yaşadık yaşıyoruz ve yaşayacağız.
  • ocakta gidersem psikoloji falan kalmaz , marttan beri 1 aralık dediler bekletiolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

ocakta gidersem psikoloji falan kalmaz , marttan beri 1 aralık dediler bekletiolar

Bende tecil bozdururken ne zaman giderim dedim aralık dediler kesin mi dedim kesin dediler bakalım yarın ne olacak.
  • inş tertiiip inş
  • tertipler valla bana sorarsanız bunlar yarında solemeyecek..çünkü daha kuralar çekilmemiş.ki hafta sonundada çekilmez zaten.bence bu hafta ancak kuralar çekilir ve silüslerle öğreniriz yerleri..
  • Nargile İçmeye Gelen Varmı Beyler :)
  • Bir elimde sigara ,fonda dertli bi şarkı çalıyor kafamda düşünceler bitermi 460 ...
  • Askere gidiyorum diye mutluyum ne yalan söyliyeyim hani zor geçecek bilyorum ama yinede seviyorum askerliği zorluğunu çekmek şart.
  • Tabi Canımmmmmmmmm
  • yarın ayın 16 si subeyi arasak belli olmusmudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: forzaistanbul

yarın ayın 16 si subeyi arasak belli olmusmudur

Eğer olmadıysa a..
  • Pek Ümitli Değilim Ama Bakalım :)
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.