s.a arkadaşlar ben 85 liyim myo mezunuyum aralık 1 askerim herkese şimdiden hayırlı teskereler bişey sorucam silüsleri aldığımız andan itibarenmi 1 hafta içinde teslim olmamız gerekiyor? mesela yarın aldık silüsü 1 inde teeslim olursak askerliğimizin 15 günü burdamı geçmiş sayılıyo yani bu arada askerliktenmi düşecek bu 15 gün?
cap0203 kafanız karışmasın.
Resmi siteye göre silüsler 20'sinde verilirse o gün alacağız 1-4 aralık arası teslim olacağız.Silüsünde yazacak zaten teslim olma tarihin 1-4 arası o gün gidip teslim olacaksın.
Dediğin gibi burda geçti diye birşey yok. Gittiğin gün başlayacak askerliğin
eywallah kardeş saolasın
valla tertip bu gidişşle o silüsleride zor alıcaz ya biz hadi hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: karanliki
valla tertip bu gidişşle o silüsleride zor alıcaz ya biz hadi hayırlısı
Bugün git haftaya gel
aynen oyle tertip
Vallaha ya gidinde sıra bize gelsin artık...
quote:
Orijinalden alıntı: Teknik.Servis
Nargile İçmeye Gelen Varmı Beyler :)
Tertibim var ya öyle bi hastasıyım onun.Ne yapıcam onsuz bilmiyorum.Balıkesirde benim bi mekan var 10 dkda bir közüm değişir çerezim gelir çayım kahvem söylemeden boşalınca gelir.Özleyecem valla
millet ben umudu kestim ya :D 20 sinden önce aramıcam o dereceye geldim yani.
Tertıpler.. Sıtede Ilk Mesajımda Yazdıgım Gibi Ayın 20 sınde Asılcak Tabıkı Subelere 3 5 Gun Once Gelır Haber 20 sınden Once Gelecegı Garantı Ama Bıze Söylıyeceklerını Sanmıyorum... Gercı Subeye Geldıyse Tanıdıkda Varsa Ögrenebılırız Ama Hıc Umudum Yok Benım Ayıya Yarın Bırkez Daha DAyı Dıyecez... Sımdıden Tum Kardeslerım Icın Hayırlısı Olsun Rabbım Gonullerımıze Göre Versin...
Bugün büyük gün saat 02:30 arasammı şubeyi :P sabaha kadar çalsın uyuzluk değil mi
Neyse inş gündüz söyler herkesin yerlerinide tanışalım gidicek olanlarla :)
valla arkadaşlar siz yinede pek ümitlenmeyin benim 2 abimde kasımda gitti 2 side 3 gün kala öğrendik biz dedi o zman belli oldu dedi bende yuhh dedim eğer belli olduysa cvplayın bari bizde öğrenelim :D
ben aradım subeyi. abla çıkdı. daha belli olmadı dedi ay sonuna dogru arayın dedi kafayı yemiş bunlar :D
oha devenin nalı.Ula zaten ayın sonunda gidiyoruz.
bende şimdi aradım.kadın ordaki adama sordu 'yerler belli oldu mu,olduysa ona göre söyliycem dedi.' Adamda daha değil daha değil dedi bizden yerleri mi saklıyor bunlar yaw :D
beyler 19 misafir var aryan bilgisi olan varsa kayıt olun bizi bilgilendirsin ben öğleden sonra askerlik subesine gidecem inşallah oğrenir burda paylasırım :)
Beyler aradım bende aradım. Ablam yok 20 'sinden sonra dedi. normalde 15'inden sonra bekliyorduk ama geçikti diyo. bende baktım acaba askeriyenin sitesindeki duyuruyu değiştirdiler diyemi. yok vala halen daha 13-15 arası gözüküyor. Bu mudur disiplin yaw ?
bugun bende gidicegim öglen şubeye...
bakalım bir tanıdık var ama oda dedigi laf aynen su..
emekli özel harekat polisi..oglu bizimle birlikde askere gidicegi için biliyor herşeyi...
komando olarak bu dönem son alışları 90 lılardan sonra komandoları subay assubaylardan alıcaklarmış.o yüzden bu dönem %90 komando alıcaklarmış %10 dayıtmışlar..buda yüksek ihtimalle komando olabiliriz anlamına geliyor tabi kesin dogruysa..bilginize
hakkımızda hayırlısı olsun.
yok arkadaşlar ya 20 sinden daha sonra bile belli olabilir diyolar hala sırtımızda çantamızla gidicez silüsleri almaya ordanda yallah otobüsle teslim olmaya :):)