Şimdi Ara

..:: 89/4 Tertip ::.. Donsuz yatma zamanı Kral Tertip göreve hazır.. =) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.506
Cevap
1
Favori
97.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw bir gidelimde ben komando,jandarma ayırmıyorum. Ama bizi pek alcakları yok
  • Arkadaslar aldıgım bilgilere göre 89/4'lere askerlik yaptırmıycaklarmıs.Su dönemde askere ihtiyac yokmus ve askeriyelerde yer kalmamıs.Ondan dolayıbizi 90/1 olarak alıcaklarmıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMaNyAx

Arkadaslar aldıgım bilgilere göre 89/4'lere askerlik yaptırmıycaklarmıs.Su dönemde askere ihtiyac yokmus ve askeriyelerde yer kalmamıs.Ondan dolayıbizi 90/1 olarak alıcaklarmıs.

bu iyi kısmıydı :D

yukarda arkadaşda 89-4 ler komanda gidecekmiş diyor

Bu arada askerlik subelerinin hiç birşeyden haberi yok aradım belli oldu mu diye neden bahsettiğimi bile anlamadı ne zaman belli olur dedim sürüsü alınca dedi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dn@n -- 16 Kasım 2009; 11:17:29 >
  • yabancı şube de köydeki şubede 20 sinde herşey belli olacak diyorlar yav :(
  • Allah belalarını versin artık yeter ŞU ÇOCUĞUN ADINI KOYALIM !!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty*

Allah belalarını versin artık yeter ŞU ÇOCUĞUN ADINI KOYALIM !!!!!

oha bi gün sende oralarda çalışabilirsin ne olcek yani 5 gün daha bekle zaten askere gidince şu günleri arıcan
  • Sinirleniyor insan.. Bugün git yarın gel bugün git yarın gel aradım şimdi p.tesi gel silüsü al diyor...
  • Arkadaşlar 3 tane askerlik subesini aradım 3 üde 20 si
    20 sinden önce öğrenemeyecez !!!
  • hayır o değil artık benden çok herkez merak ediyo ne zaman nereye gitceğimi. soruyolar nere gitcen diye. sora işte diyorum haleen belli olmadı. bide azar işitiyom. ulen nasıl belli olmaz die. gençliğimin katilleri

Ben acemi birliğimi rüyamda kütahya gördüm. ne diyosunuz.?
  • yerlerimizi öğrendikten sonra buradan paylaşak arkadaşlar bakarsınız aynı yerlere düşeris orada ararız artık birbirimizi destek çıkarıss
  • HEY KOMANDO KOMANDO :)
  • bakalım astımım var komando olamaz diye rapor verdiler bana ne yaptırıcaklar orda spor yapacakmıyım yapamayacakmıyım merak ediyorum ama ondan önce bi öğrensek nereye gitceğimizi :S
  • yınemı bugun gıt yarın gel :)

bir kar yagar ince ince
    komandonun haliş nice
    bir operasyon var bu gece
    vur vur dağcı komando
    vur biksici komando :)
  • yeni komando birliğinden gelen arkadaşımın tavsiyesi.3 atış üçgenin içini vur dediğinde üçgenin içine 3 mermiyi sokarsanız eğer kesin komando timindesiniz ve çile o zaman başlıyor.
  • devlet sırrı saqlıyorlar sanki ayar oldum yha....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _VuKuaT_

yeni komando birliğinden gelen arkadaşımın tavsiyesi.3 atış üçgenin içini vur dediğinde üçgenin içine 3 mermiyi sokarsanız eğer kesin komando timindesiniz ve çile o zaman başlıyor.

3 atış üçgeni dışında her yere sallarım
  • arkadaşlar randevu alın diyolar silüsleri alacağımız zaman için sizede öyle bişey dedilermi?
  • Her türlü sokarım o üçgene benXD
  • Beyler şimdi yine aradım yarın belli olacak dedi ayar oldum burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty* -- 16 Kasım 2009; 14:15:11 >
  • Yha yarını falan palavra artık Eskişehirliyim ben Askerliq şube başkanı pederin bi arkadaşının tanıdığı onu bile devreye soktum ama cuma gününden önce belli olmaz diyolar arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.