Şimdi Ara

..:: 89/4 Tertip ::.. Donsuz yatma zamanı Kral Tertip göreve hazır.. =) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.506
Cevap
1
Favori
97.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a tertiplerim içinizden Bartında yaşayan var mı ?
  • ay akşamdan ışıktır yaylalar yaylalar
  • 80 lerin son imparatorları olan tüm 89/4 tertiplerimi selamlıyorum artık orduya taze kan getirmenin zamanı geldi hemde acil
    zaten herşeyin yeni olanı makbuldür dimi eskileri gönderelim gitsinler biz gelelim de alem asker görsün

• bu vatan bu dağlar bizimdir ferman gerekmez mehmetlerin gezdiği yerde çakallar gezemez
    şafak 16
  • Bu ne ya canı sıkılan beni banlıyor bir konuda şaka yaptım diye banlamışlar..... Bunu da banlarlar artık alıştık..

• Tertipler Boy Boy Bekleyin Şafak:16 Ondan Sonra Şafak:460 :) :) :)
  • dayanın beyler 16 gün sonra EN BÜYÜK ASKER 89/4
  • oku oku nereye kadar. beyler bende yazayım en sonunda. İzmir'den murat ben. Şubelerin hepsini aradım geçen hafta içi. En sonunda bağlı bulunduğum ksk şubeyi aradım. Bir ablam çıktı. sülüs'ler hazırlanıyo pazartesinden sonra gelip alıcaksınız dedi. Yanlız biraz önce asal'ın sitesinden bir duyuru okudum 4 tertipler yine iki grup halinde gidiyo. Kendinizi bence ona göre hazırlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratmaca -- 14 Kasım 2009; 19:41:48 >
  • MEHTAP gibi kızım olacağına ŞAFAK gibi oğlum olsun
  • evet tertiplerim bu haftaiçi dananın kuyruğu kopacak inşallah.Allah hepimizin gönlüne göre versin
    mesela bence kızlarda gelse askere valla istemem tezkere
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloneking-06

MEHTAP gibi kızım olacağına ŞAFAK gibi oğlum olsun

Bu 89/4 hepsi mi kafa dengi olur ya

• yaa ben ocakta gitmek istemiyommmmmmmmmmmmmmm. neye göre belirlencek o bilgisi olan varmı mustakbel tertipler
  • Şansına artık tertip silüste ne yazarsa o
  • CivCiv Çıkıcak Kuş Çıkıcak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratmaca

yaa ben ocakta gitmek istemiyommmmmmmmmmmmmmm. neye göre belirlencek o bilgisi olan varmı mustakbel tertipler

Sülüs'te ne yazarsa o.
  • Tertipler nerdesiniz ?
  • buradayız :)

nebötteyiz sitede bekliyoruz
  • aramızda kartal dogumlu varmı kütügü kartalda olan anadolu yakası kartal..
  • Ben Yatıyorum Hadi İyi Geceler Malum Askerlik Yan Gelip Yatma Yeri Değildir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik.Servis -- 14 Kasım 2009; 23:52:48 >
  • Pazartesi ola hayrola
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.