Şimdi Ara

8800 GTS OC power ne olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ekran kartı için 380 watt cooler master kasa yeterli olur mu?

• olmas
  • Bu forumda ve başka forumlarda yazdığına göre en az 450W gerçek güç kaynağı lazım...
  • 8800 gts in varsa tahmin ediyorum sisteminfena değildir.400-450 w olmalı(reel)
  • kardes bende yenı pc topladım 8800gts ekran kartı aldım aynı soru benımde kafamı karıstırıyodu bana yapılan kasa önerisi

http://forum.donanimhaber.com/m_14441192/tm.htm

aldım memnunum tawsıye ederım
  • 12v cıkısı en az 15 amper olan 450w kaliteli bi psu olacak yada 20a olan 400w larda yeter 430w tagan var arkadasta tüm sistem oc lu kullanıyor msı 8800gts oc editıon var ve sonuna kadar oc lu sistem sorunsuz kullanıyor
  • 350W ASUS COK RAHAT YERET OC BİLE EDERSİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sparkle 9800 GT Nasıl bir kart?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

350W ASUS COK RAHAT YERET OC BİLE EDERSİN

Yetmez.Çalıştırır doğru ancak stabilite sorunları yaşarsın.

AOPEN 400W lık bir kasanın yeterli olacağı düşüncesindeyim
  • arkadaşım kuzenımde 420 w psu vardı kesinlikle yetmiyor reset yada donmalar oluyordu gidip yeniden 550 w psu aldık problem yok şuan ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

350W ASUS COK RAHAT YERET OC BİLE EDERSİN

Yetmez.Çalıştırır doğru ancak stabilite sorunları yaşarsın.

AOPEN 400W lık bir kasanın yeterli olacağı düşüncesindeyim

ilginç çünki ben oc delisi ettim bilgisayarı p4 soba borusu işlemci ile 8600gt ile 300w ta hiç bi srunum yok ama reason diyorsa bi bildigi vardır dostumun
  • forumda 300 wattlık psu ile kullanan bile var yeterli olur hocam o psu sana
  • arkadaslar ne diyonuz yaa biriniz 350w biriniz 300w a kadar düsmüs ya 8800gts bu 8600gt degil yük altında 274w cekiyo nasıl yetsin 300w yada 350w en az 400w olmalı ve 12 kanal amper cıkısıda yüksek olmalı haaa nasıl calışır alırsın takarsın sadece internette gezinirsin o bile biraz zor gibi oyuna girince anında res atara yada kilitlenir 8800gts alacak kişi baksın mesela leadtekın sitesine bak orda nekadarlık bi psu önerildigi yazıyor

edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurSuval -- 9 Ekim 2007; 19:43:00 >
  • Yük altında 274W çeken sadece ekran kartı değildir büyük ihtimalle tüm sistemdir. Sadece ekran kartı 100-150W civarı çekiyo diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.
  • saglıklı olması açısından 400watt kaliteli bi psu olmalı bence oc falanda yapılıcaksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearmywraith

Yük altında 274W çeken sadece ekran kartı değildir büyük ihtimalle tüm sistemdir. Sadece ekran kartı 100-150W civarı çekiyo diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.

yanlış hatırlıosn 274W mı bilmiorm ama testlerde 200W üzeri rakamları çok rahat görüyor...
  • YA GERÇEK 350W İLE 2900XT ÇALIŞTIRAN VAR.. PSU YETERLİ ŞU HESAPLAMAYI HİÇ Bİ ZAMAN UNUTMA İNTERNET SİTELERİNDEKİ O İŞLEMCİNİ SEÇ KARTINI SEÇ RAMİ SEÇ BAK TÜKETİLEN GÜÇ BU HESAPLAMASINA ALDANMA.. BİLGİSAYARIN DONANIMININ HEPSİ BİRDEN TAM YÜK ALTINDA ÇALIŞMAZ O ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİNDE SLİ VEYA CF (2 EKRAN KARTI) BAĞLANTI ŞEKİLLERİ HESAPLANARAK ÖNERİLİYOR BENDE YENİ ÖĞRENDİM BUNLARI ASLINDA SLİ YAPMIŞTIM ISINMA OLUYOR SKORUM DÜŞÜYORDU AMA RESET ASLA OLMADI 2 ADET XFX 7600GT SLİ MODDA ÇALIŞTIRDIM...ONDAN SONRA X1950GT TAKTIM KUTUSUNDA 450W OR HİGHER YAZIYORDU PSUM 450W 15 DOLARLIK REDROCK POWER SKOR DEĞİŞİKLİĞİ OLUYORDU AMA NEDENİNİ BİLMİYORUM 8100-7700 ARASI DEĞİŞİYORDU....

TESTLERİ İNCELERKEN GÜÇ TÜKETİMİNDE EKRAN KARTIMI YOKSA SİSTEMİN TÜKETİİĞİ TOPLAM GÜÇMÜ ONA BAK 2900PRO NUN Bİ GRAFİĞİ VARDI ORDAN BAKABİLİRSİN FULL SİSTEM TAM YÜK ALTINDA 290W DI YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo1209 -- 8 Ekim 2007; 21:09:04 >

• teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınız için.
    sanırım yüksek almakta yarar var, düşük alıp çalışmama riskini göze almaktansa.
  • quote:

yanlış hatırlıosn 274W mı bilmiorm ama testlerde 200W üzeri rakamları çok rahat görüyor...

Bu testlerin bulunduğu sayfanın bağlantısını verir misiniz?
  • fsp veya benzeri gerçek 500 veya üzeri watt psu tak gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

quote:

Orjinalden alıntı: fearmywraith

Yük altında 274W çeken sadece ekran kartı değildir büyük ihtimalle tüm sistemdir. Sadece ekran kartı 100-150W civarı çekiyo diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.

ben iki 8800gts baslıgındada görmüstüm 274w diye belkide denildigi gibi tüm sistem olabilir ama tüm sistem bence bu kadar az olamaz cünkü test sistemleri biraz kaliteli oluyo tüm sistem için 274 w az biraz hatta test resmini kaydetmiştim ama sildim sabah yoksa screen atardım buraya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.