Bildirim
8800 GTS hakkında bir soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Seninki biraz şansa kalmış diyebilirim. ama bu kartlar için min 400W psu istendiğini biliyorum. Kaldıki bazı dandik psularda problem çıkmayabiliyor. Tabi daha yüksek olursa daha iyi olacaktır. Bazı arkadaşların düşük işlemcilerde kalitenin azaldığını ve alınan puanların düştüğünü yazdıklarını okuyoruz ama bu konuda işlemci d2 core olursa tabiki max persormans alınır. -
bir de Sapphire Radeon X1950 Pro var aklımda. makinam eski olduğu için bunu düşündüm, bu daha mı uygun olur benim sistemime? -
quote:
Orjinalden alıntı: byahsi
benim işlemci 2.4 HT, ram 1GB, psu da dandik normal bir psu. 8800 GTS almayı düşünüyorum ... varsa önerebileceğiniz min. konfigürasyon nedir? (anakartım da asus p4c800)
AMAN DİKKAT ! Sanırım anakartınızın AGP slotu var, dolayısıyla PCI-E ekran kartı takamazsınız. Anakartınıza takabileceğiniz en üst düzey ekran kartı şu an için X1950PRO'nun AGP 8X versiyonudur AMA işlemciniz bu ekran kartı için dar boğaz yaratabilir. Şu linke bir göz atmanızda fayda var:
http://www.darkhardware.com/phpbb/viewtopic.php?t=139557&highlight=
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X