Şimdi Ara

87 model 300 E mercedes kac lıra yakar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3395549

su arabanın guzellıgıne baksanıza
    super bısey
    fıyatta guzel.pazarlık payıda var

onemlı olan lpg ıle kac para yakar bu araba

normal kullanımda kac kurus
    devırlı kullanımda kac kurus

aşık oldum valla super

• on ızgara olmayınca cok tipsiz olmuş önden
    sağdan soldan süper duruyo
  • 300e ler şehir içi 350- 400 ykr benzin yakmaktadır.

sıralı lpg takılabilir %50 düşer bu değer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 29 Haziran 2007; 10:47:46 >
  •  87 model 300 E mercedes kac lıra yakar

Biraz zor oldu ama demek istediğim umarım anlaşılmıştır.
  • BENİM BACANAKTA 200 E VAR.O BİLE 0.45-0.50 KURUŞ YAKIYOR AMA BANZİNLİ.BU ARAÇTA BUNDAN DAHA FAZLA YAKAR.ZANNEDİYORSAM LPG.SİSTEMİ TAKILMIŞ BU ARACA OZAMAN BU DEĞERLERİN YARISINA İNEBİLİRSİNİZ..
    ARAÇ ÇOK GÜZEL KAZASI BELASI YOKSA VALLA ALINIR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

300e ler şehir içi 350- 400 ykr benzin yakmaktadır.

sıralı lpg takılabilir %50 düşer bu değer...

mercedesin 87 model 300E motorlarına sıralı olmuyor.Manuel enjeksiyon var bu araçlarda.Normal sistem tüpte randıman vermiyor.
  • ben olsam uzak dururum, 5000 km de gözüküyor rektifiyemi yaptı ne yaptıysa motor sıfırlattı heralde ama ozaman neden satıyor.oynanmadık tarafı kalmamıştır.güzel bi makyaj atmış albenili cicili olmuş ben olsam uzak dururum.hele bide cadde çocuğu anasını ağlatmıştır bu arabanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu aracı yakından inceledim ben..

Tamponlar fiber olduğundan bazı yerleri çatlak..

ABS çalışmıyor ve bide başka bir arızası vardı..Yanlız masrafını fiyattan düşüceğini söylemişti sahibi..

Kitli difransiyel yokmuş..

Bunlarda kendi çekimlerim, sahibi sıfır araç aldığından satıyormuş..

• Araba sanki biraz apaçi duruyor ne dersınız ?
  • Maalesef öyle duruyor..Mercedes duruşunu kaybetmiş gibi bir hava veriyor..
  • walla bn de 200 e almayı düşünüyorum ama arkadaşım bu araba çok eski ya biraz izncele derim arabayı emin ol yani sorunu war mı yok mu ama tipi benm hoşuma gitti yani. eski kasa mercedes ler çok karizmatik bnce
  • direk aklıma sen geldin sana pm.atacaktım ama görürsün diye sonra vaz geçtim.dostum senin araç ne yakıyor,yani benim bacanağın aracı motora ve teknolojiye göre fazlamı azmı.birde ben kullanınca ekonomiye alıyorum tuşu ,ozamanda kağnı gibi gidiyor.spor tuşuna basınca resmen aracın kalkışı değişiyor ama neyapalım fazla yakmayalım diye ekonomi yapıyoruz işte.
    quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Maalesef öyle duruyor..Mercedes duruşunu kaybetmiş gibi bir hava veriyor..
  • Merhaba hocam..

200E nin 400 ykrş yakması aşağı yukarı normal gibi..

Benim araç E200 yani motoru farklı..

Şehir içi sakin kullanımda 300 ykrş a kadar inebiliyor fakat orta halli karışık kullanımda 350 Yrkş..Uzun yolda 250 ykrş a kadar düşüyor..

Tabi motorun bakımlı ve şanzumanın sağlam olması lazım..
  • sağolasın cevap için ,çok hızlısınbacanağın aracı 1995 otomatik 200 e.bide onların e 200 olanımı var?,yoksa benmi yanlış yazdım diye düşünüyorum.yanlız o araçta sanki bana bişey olmayacakmış hissi vermesi ve burnunun uzun olması baya güvende hissetmemi sağlıyor.ama hemen kendimi toparlıyor ve kendime geliyorum.yoksa o gazla neler yapılmaz.
  • otomobil mercedes duruşunu kaybetmş dediğiniz gibi
  • bende 9 sene önce vardı müthiş bir arabaydı 3. vites 180 yapıyordu şehiriçinde 15 lt benzin harcıyordu.
  • 95 model ise E200 dür..

93 sonunda E200 oldu ve motor değişti..Bazı 93 sonu 200E lerde de E200 motorları mevcut..

Yolda süzülüşügayet güzel ve zaten w124 dedim mi ilk akla gelen özelliğide budur..

Bide 5cm lik spor yay taktın mı karting aracı gibi dolaşırsın virajlarda :)

quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

sağolasın cevap için ,çok hızlısınbacanağın aracı 1995 otomatik 200 e.bide onların e 200 olanımı var?,yoksa benmi yanlış yazdım diye düşünüyorum.yanlız o araçta sanki bana bişey olmayacakmış hissi vermesi ve burnunun uzun olması baya güvende hissetmemi sağlıyor.ama hemen kendimi toparlıyor ve kendime geliyorum.yoksa o gazla neler yapılmaz.

• Bu aracı Anadolu yakasında birkaç kez yakından görmüştüm..Tamponları ve içi hoşuma gitmemişti ama jantları Antera marka ve baya iyidi :)

mRcOLL arkadaşımızın da aracını 2 kere görme fırsatım oldu onun aracı resimleri verilen araca göre kat kat daha diri ve sportif duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.