Şimdi Ara

8600gt Kullanıcılarına Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8800gts kullanmış birisi olarak özellikle favori oyunum olan Medieval 2 TW da görüntü kalitesiyle ilgili çok kötü deneyimlerim oldu.
    8800 serisi bu oyunda ağaç, mancınık, dağ eteği gibi yapıların gölgelerini göstermiyor. Askerlerin ise gölgeleri anormal. Ancak askerlere odaklandığında görülebiliyor. Uzaktan gölgeler belli değil.
    Bu sorunlar acaba 8600 serisinde de devam ediyor mu?
    Bu kartı kullanan arkadaşlar bu oyunda deneyip izlenimlerini paylaşabilirse ve nasıl performans aldıklarını söyleyebilirlerse memnun olurum.
    Saygılar.

• oyunu görmedim ama,
    8800 gibi bir kartın suanda eksik kalacağını düşünmüyorum, bence oyunu o şekilde yapmıslardır
  • unified shader uyumsuzlugundan kaynaklanıyor olabılır. teorık olarak 8800 de varsa 8600 dada vardır tahmınen ama oyunu bu kartla oynayanlara sormak lazım bu oyun elımde yok yardımcı olamıyorum.
  • Bence karta atmamak gerek suçu. Değişik sistemlerle değişik windowslarla ve hatta değişik kaynaklardan kurulan Medieval 2 TW ile denemek gerek bence. Ondan sonra bi karar alınmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 22 Mayıs 2007; 20:31:10 >
  • Driver sorunu olabilir buna benzer sorunlar çok fazla olmuştu
  • evet drıver sorunu unıfıed shader olayı dıger oyunlardada buna benzer hatalar vardı yenı drıverlar geldıkce duzeltıyorlar
  • Merhaba,
    Malesef bütün 8800 serisi kartlarda(GTX dahil) M2TW oyununda bu sorun mevcut. Sorun sürücü bazında olabileceği gibi donanımsal uymsuzluk da olabilir.
    Ben şahsen hem XP hem Vista da çeşitli sürücüler ile denemiş ama bir sonuç alamamıştım. Zaten yurt dışı Total War forumlarında da bu sorun gündeme birkaç defa getirildi.
    Benim merakım aynı sorun 8600 lerde de var mı? Oyunu bu kartla deneyen birileri çıkar bakalım inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1050Ti Hakkında Bir Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    cf hakkında bir kaç soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.