Şimdi Ara

85 BİNLİK ARABA TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar şuanda kullanmakta olduğum 2011 NİSSAN QASQHAİ 2.0 DIZEL PLATINUM model kullanmaktayım aracı geçen sene ikince el 70 bin tlye almıştım şuanda satıp maximum 85 binlik bir araç almak istiyorum jip yada suv istemiyorum dizel benzinli olması önemli değil otomatik olsun yeterli tavsiyelerinizi bekliyorum..

• 316i, 320d, c180, passat tdi dsg, superb
  • İnsignia,Mondeo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irrasyonel

316i, 320d, c180, passat tdi dsg, superb

C180 düşünuyorum fakat şuan bindigim araba 320 tork c180 250 sanirim ve 2.0 motordan 1.6 ya gecmek mantiklimi sizce performans olarak c180 qasqhaiden iyimidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beantragen

İnsignia,Mondeo.

Değerlendiricem hocam sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: quando1

quote:

C180 düşünuyorum fakat şuan bindigim araba 320 tork c180 250 sanirim ve 2.0 motordan 1.6 ya gecmek mantiklimi sizce performans olarak c180 qasqhaiden iyimidir

şimdi hocam performans olarak bakarsan dizel qasqhai'nin torku illaki daha yüksek. ancak c180 performans açısından bakarsan daha üstün bir araç ve aerodinamik özellikleri, süspansiyonları ve yol tutuşu açısından çok daha iyi. performans açısından sadece motor hacmine ve torka bakmak anlamsız.
  • quote:

quote:

quote:

şimdi hocam performans olarak bakarsan dizel qasqhai'nin torku illaki daha yüksek. ancak c180 performans açısından bakarsan daha üstün bir araç ve aerodinamik özellikleri, süspansiyonları ve yol tutuşu açısından çok daha iyi. performans açısından sadece motor hacmine ve torka bakmak anlamsız.

Peki siz olsaniz qasqhaiyi satip c180 alirmisiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150 Bine kadar Araba önerisi
    3 yıl önce açıldı
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi şöyle bir durum var. c180 yakıt tüketimi açısından verimsiz bir araç. ancak qasqhai de ondan aşağı kalır bir yanı yoktur o konuda. yani o bakımdan sizin için çok büyük bir fark yaratmayacaktır. yıl içinde 20 bin km yi aşmadığınız sürece dizel araç almanın çok da bir anlamı yok. burada önemli olan sizin suv araç isteyip istemediğiniz. eğer almak istediğiniz aracı sedan d sınıfı bir araç olarak belirlediyseniz c180 uygun bir araçtır. ikinci el piyasası da her zaman iyidir. temiz bir tane bulma ihtimaliniz yüksektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrasyonel -- 2 Mart 2014; 12:54:22 >

• 85bine 520

• F30 kasa 3.16i bakabilirsiniz ya da bir önceki kasa 320D
    2.0 olduğu için önceki suv çeksin istersinizi diye düşündüğüm için 320d tavsiyem ama 3.16i motoruda bir önceki motoruna göre çok gelişti.
    c180 önermem tasarımını sevemedim ben şahsım adına söyliyim.
    5 serisinide o bütçe ile temiz benzinlisini rahat alırsınız.Bence bunu yapmanız daha iyi olur
    Sıfırsa bence kesin Skoda Superb 1.6tdi elegance donanım derim.

En sevdiğim araçlardan biri olan Volvo S60'ı şiddetle öneriyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi şöyle bir durum var. c180 yakıt tüketimi açısından verimsiz bir araç. ancak qasqhai de ondan aşağı kalır bir yanı yoktur o konuda. yani o bakımdan sizin için çok büyük bir fark yaratmayacaktır. yıl içinde 20 bin km yi aşmadığınız sürece dizel araç almanın çok da bir anlamı yok. burada önemli olan sizin suv araç isteyip istemediğiniz. eğer almak istediğiniz aracı sedan d sınıfı bir araç olarak belirlediyseniz c180 uygun bir araçtır. ikinci el piyasası da her zaman iyidir. temiz bir tane bulma ihtimaliniz yüksektir.

sedan almak istiyorum evet c180 bencede ideal inşallah temiz bir araç bulursam kaçırmıcam teşekkür ederim bütün yorumlarınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

85bine 520

hocam temiz az km li bulunmuyorki ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

F30 kasa 3.16i bakabilirsiniz ya da bir önceki kasa 320D
    2.0 olduğu için önceki suv çeksin istersinizi diye düşündüğüm için 320d tavsiyem ama 3.16i motoruda bir önceki motoruna göre çok gelişti.
    c180 önermem tasarımını sevemedim ben şahsım adına söyliyim.
    5 serisinide o bütçe ile temiz benzinlisini rahat alırsınız.Bence bunu yapmanız daha iyi olur
    Sıfırsa bence kesin Skoda Superb 1.6tdi elegance donanım derim.

En sevdiğim araçlardan biri olan Volvo S60'ı şiddetle öneriyorum.

f30 3.16 çok düşündüm fakat bütçeme göre ancak boş paketlerden alabiliyorum en azından xenon olsa hiç düşünmezdim 3.16 alırdım S60 aklıma gelmemişti biraz araştırma yapayım çok teşekkürler

• quando1 Q kullanıcısına yanıt
    S60 gerçekten hoş araç hocam iç hacim size yeterliyse bakın çok güzel.O kadar param olsa olmasını isteyeceğim araçlardan biri.İnşallah hayırlısı olur kararınızı belirtirseniz sevinirim.
  • Volkswagen Golf 1.6 TDI BMT Highline DSG

88 bin
  • 320 ie alabiliyorsanız en kral tercih olur .
  • ds5

• 1.4 dizel otomatik vites yeni corolla premium paket.
  • Ds5 veya c180.

• 3. el vw cc olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.