Şimdi Ara

85-86-87-88 numaralı linkler aktif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
5.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Şş, lütfen yapma. Yoksa inanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha mnce 81 de hata veriyordu sonra açıldı bi b*k olmadı

• Ss atacak bir şey olsa atarım bir kaç günlük bir konu vardı onda görmüştüm yukarıda yazdigi gibi bugün linkler aktif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nufabaa N kullanıcısına yanıt
    Sadece atayım buraya dedim ben de bilmiyorum belki de Eylül'de atacakları şeyler için açtılar

• Aktifliğin anasayfaya atmasıyla ilgili olmadığı söylenmedi mi burada?

Arkadaşın tahminine göre Sayıştay sonuçlarının 81 olan linkte açıklanması gerekirdi. Ama KPSS Önlisans'ın linki olan 79'dan da küçük olan 77 linkinden açıklandı. Yani bir ilgisi yok.
  • 81 e ne olmuştu cidden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gandalf99 G kullanıcısına yanıt
    Anasayfaya atıyo sadece

• O zaman kilit hocam konuyu o kadar takip edemedim.

• kesinlikle aktif olmasıyla ilgisi var.Yks mı açıklanır yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama 82 83 te bir şey açıklanacak bekleyin görün.
  • baron369 B kullanıcısına yanıt
    Ben açıklanmaz demiyorum, 2 3 gün oldu heralde 81 numaralı link hata verirken ana sayfaya atmaya basladı bekledik oraya bişey gelicek diye kaç gün geçti, bize bugün açıklanıcağına dair veri lazım, bu linklere 31indede gelebilir öyle değil mi?

• 81 Düzce 82 TYT 83 AYT 84 Musul...

Edit: 85 KPSS oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C663EC351 -- 29 Ağustos 2018; 17:6:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nufabaa N kullanıcısına yanıt
    Takvime baktığımızda bir tek kpss ve yks var açıklanması gereken geçen bir arkadaşın konusunda görmüştüm 2 link kullanılmış ösys sonucu için biri istatistik felanmış herhalde tam hatırlamıyorum.Bu 82 - 83 de yks açıklanacağına delalet bence.Belkide 82-83 ün birisi kpss birisi yks içindir oda olabilir.Cuma mı bugün mü sorusuna gelirsek tabi ki ösym nin keyfine kalmış bir şey ama ben bugünden aktifleştiği için bugün olacağına inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C663EC351

81 Düzce 82 TYT 83 AYT 84 Musul...

Edit: 85 KPSS oldu
    Bu güzeldi

• baron369 B kullanıcısına yanıt
    Hocam artık "açıklanacağına delalet" demek saçma zaten ya bu gece ya yarın gece açıklanacak. Muhtemelen de yarın gece. 31'i oluyor zaten.
  • Belki kpss açıklanır.

• Atladığınız bir konu var. 77 linki de günlerdir aktif. Eğer sonuçlar 82 ve 83 te değil de 77 de gelirse bu link günler öncesinden hazırlanmasına rağmen hala açıklanmamasına işaret. Ya da linki önceden hazırlayıp işlemler tamamlanınca açıyorlar. Takvime göre bugün açıklanacak bir şey yok ama linkleri günler öncesinden açabiliyorlar.

• 76 da hala aktif ve kullanılmadı galiba

• 82 bugün aktifleştiği için bugün bir şey açıklanır demiştim yks olur diye umut ediyordum ve 82 de yds açıklandı böyle saçmalık görmedim adamlar yks hariç her şeyi açıklıyor.Son umut 83
  • 97 Selanik
    98 Teksas
    99 Berlin
    100 Şam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.